GOOD LIFE

Οι 13 χώρες όπου σημειώθηκαν θάνατοι από selfies

Η μόδα των selfies δείχνει να περνάει, καθώς τα στατιστικά νούμερα καταγράφουν σταδιακή μείωση του ενδιαφέροντος για selfies μετά το 2014.

Παράλληλα μειώνονται και τα περιστατικά θανάτων που σχετίζονται με selfies, χωρίς ωστόσο να έχουν σταματήσει. Πρόσφατα το Statista δημοσίευσε την λίστα με τις χώρες, όπου είναι πιθανότερο να σημειωθεί θανατηφόρο ατύχημα που να σχετίζεται με selfies, με την Ινδία να κατέχει την πρώτη θέση, ακολουθεί η Ρωσία (όπου οι αρχές έχουν κάνει μέχρι και σχετική καμπάνια ενημέρωσης για τους κινδύνους των selfies) και στην τρίτη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ. Τα στοιχεία αφορούν τα περιστατικά που σημειώθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο μετά το 2014.
Παράλληλα δημοσιεύεται και η λίστα με τις αιτίες θανάτου που σχετίζονται με τις selfies με δημοφιλέστερη να παραμένει η πτώση από μεγάλο ύψος (με ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν extreme πόζες, στην άκρη γκρεμών, πάνω σε γέφυρες, σε ταράτσες κτιρίων κ.λπ.), ακολουθεί ο πνιγμός, η σύγκρουση με τρένο (ειδικά στη Ρωσία έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά με ανθρώπους που ποζάρουν ενώ έρχεται το τρένο), ο πυροβολισμός, η έκρηξη χειροβομβίδας, η πτώση αεροπλάνου, το τροχαίο και τέλος η επίθεση από κάποιο ζώο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!