GOSSIP

Δείτε φωτογραφίες της Kate Moss να ποζάρει σε ηλικία 14 ετών

Οι σπάνιες εικόνες από το φακό του David Ross που την απαθανάτισε το 1988, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Στη πρώτη φωτογράφιση της Kate Moss αποτυπώνεται η φρεσκάδα και η αθωότητα της όταν ακόμα ήταν άμαθη μέσα στη βιομηχανία της μόδας. Την εντόπισε η Sarah Doukas, το 1988, στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του εξωτερικού. Η πρώτη της δοκιμαστική φωτογράφιση δεν έγινε καθώς πήγε στο στούντιο μόνη της. «Άνοιξα την πόρτα και αντίκρισα ένα λιπόσαρκο, μικρό παιδί. Νόμιζα ότι ήταν ένα κοριτσάκι που πάτησε λάθος κουδούνι αναζητώντας τη μητέρα του», αναφέρει ο φωτογράφος David Ross σε παλιότερη συνέντευξη του.

Σήμερα η 42χρονη καλλονή είναι ένα απ' σημαντικότερα μοντέλα όλων των εποχών, με άπειρες καμπάνιες στο βιογραφικό της, αλλά και μία ταραχώδη προσωπική ζωή. Στη διάρκεια της 28χρονης καριέρας της έχει γίνει εξώφυλλο περισσότερες από 300 φορές, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Kate Moss έβγαλε περισσότερα χρήματα μετά το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά το 2005, παρ' ότι απολύθηκε από τις καμπάνιες μεγάλων εταιριών όπως οι Burberry, H&M και Chanel. Τη σεζόν 2004-2005 κέρδισε 5 εκατομμύρια λίρες έναντι 8 εκατομμυρίων το 2005/6.  

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης Kate Moss Roll 1 που πραγματοποιήθηκε στη Lawrence Alkin Gallery, του Λονδίνου το 2013.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!