GOOD LIFE

Έρευνα δείχνει πως "αγαπάμε" τα κινητά μας πιο πολύ από τους συντρόφους μας

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει και πολλοί να ετοιμάζονται να γιορτάσουν την "αγάπη" τους, αλλά τα στατιστικά στοιχεία δεν έχουν καθόλου καλά νέα για τις σύγχρονες, ερωτικές σχέσεις.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, μία πρόσφατη στατιστική έρευνα που έγινε για λογαριασμό του οικονομικού οργανισμού Nationwide Building Society, έδειξε πως τα smart phones έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και μπορεί η έρευνα να αφορά τους Βρετανούς, αλλά σίγουρα όλοι θα εντοπίσετε ομοιότητες και με τις άλλες δυτικές κοινωνίες και φυσικά τη δική μας.

Συγκεκριμένα το 58% των ερωτηθέντων δήλωσε πως δεν αντέχει να περάσει ούτε ένα 24ωρο χωρίς να τσεκάρει το smart phone του, ενώ μόλις το 28%, είπε πως δεν αντέχει ούτε μία μέρα χωρίς να μιλήσει με τον/την σύντροφό του.
Επίσης το 53% παραδέχτηκε, πως τσεκάρει το τηλέφωνο του κάθε πρωί με το που ξυπνάει πριν καν μιλήσει στον/στην σύντροφό του, ενώ το 42% παραδέχτηκε πως προτιμά να ξεχάσει την επέτειο της σχέσης του από το να χάσει το smart phone του.
Να σημειωθεί πως στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 2000 άνδρες και γυναίκες που όλοι τους είναι δεσμευμένοι .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!