GOOD LIFE

Prynt: H θήκη κινητού που τυπώνει φωτογραφίες σαν... πολαρόιντ [βίντεο]

Ένα ακόμη gadget, που κατάφερε να βρει χρηματοδότηση μέσω Kickstarter, κυκλοφορεί πλέον κανονικά και αλλάζει τον τρόπο που βγάζουμε φωτογραφίες με το κινητό μας.

Η δημιουργία του Prynt, βασίστηκε στην διαπίστωση πως όλοι βγάζουμε πλέον χιλιάδες φωτογραφίες κάθε χρόνο με τα κινητά μας, αλλά σχεδόν ποτέ δεν τις υπώνουμε. Έτσι δημιούργησαν μία θήκη που μετατρέπει τον κινητό σας σε vintage φωτογραφική μηχανή τύπου πολαρόιντ, αφού σας δίνει τη  δυνατότητα να τυπώσετε αμέσως τη φωτογραφία που επιθυμείτε ενώ με μία σειρά από εφαρμογές, μπορείτε να κάνετε και μετατροπές στην εικόνα, ακόμα και να βάλετε κρυφά μηνύματα σε αυτές και φυσικά να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.
Η θήκη Prynt είναι συμβατή σχεδόν με όλα τα i phones αλλά και άλλους τύπους κινητών, όπως τα Samsung, ενώ δεν χρειάζεται μελάνι, αφού η εκτύπωση γίνεται σε χαρτί (η θήκη χωράει μέχρι και 10 τέτοια φύλλα χαρτιού) που με την χρήση της τεχνολογίας  ZINK, περιέχει ήδη το μελάνι, και η ανανέωση του "υλικού" εκτύπωσης γίνεται πάλι με παραγγελία μέσω app και κοστίζει 25 δολάρια για το πακέτο των 50 φύλλων - εικόνων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!