GOOD LIFE

Οι D&G τιμούν τα ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά [εικόνες]

Λίγες μέρες πριν κατατεθεί στην ιταλική βουλή το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της οικογένειας ομοφυλοφίλων, το σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce & Gabbana δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα τους συλλογή "Gay with children". 

Αν και τον περασμένο Μάρτιο o Stefano Gabbana και o Domenico Dolce ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο γκέι ζευγάρια να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά, αποφάσισαν μάλλον να αλλάξουν γνώμη και να τείνουν χείρα φιλίας προς το απογοητευμένο γκέι κοινό τους. Έτσι δημοσίευσαν φωτογραφίες στο λογαριασμό τους στο Instagram από τη νέα κολεξιόν τους που περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ με μοτίβο την γκέι οικογένεια με παιδιά. 

Οι εικόνες απεικονίζουν ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια να είναι μαζί με τα παιδιά τους αποτυπωμένοι πάνω σε t-shirts και τσάντες. Ωστόσο, αυτή την ώρα διατίθεται ήδη στο onlineshop του οίκου ένα T-shirt που εικονίζει τους Dolce&Gabbana μαζί με τα σκυλιά τους με το hashtag #dgfamily. Η συγκεκριμένη μπλούζα για όσους ενδιαφέρονται κοστίζει 350 ευρώ. 

Η νέα σειρά έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι οι Dolce & Gabbana προσπαθούν να ξανακερδίσουν τους χαμένους γκέι πελάτες τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!