GOOD LIFE

Η ζωή του Manolo Blahnik σε ένα ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Η βιογραφική ταινία θα ονομάζεται "The Boy Who Made Shoes for Lizards" και θα είναι σε σκηνοθεσία του Michael Roberts, με τον ίδιο τον Manolo να πρωταγωνιστεί.

Ο 73χρονος Ισπανός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της Carrie Bradshaw στο Sex and the City που θυσίαζε το ενοίκιο της για ένα ζευγάρι Manolo’s. Στην καριέρα των πέντε δεκαετιών του έχει σχεδιάσει περισσότερα από 30.000 διαφορετικά στιλ παπουτσιών κερδίζοντας τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο αυστηρών κριτών της μόδας. 

Η υπόθεση της ταινίας θα έχει μεταξύ άλλων και στιγμιότυπα από πολλούς άλλους διάσημους εραστές παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων των Anna Wintour, Andre Leon Talley, Paloma Picasso, Candace Bushnell, Charlotte Olympia, Iman, Rihanna, Naomie Campbell, Isaac Mizrahi, Penelope Tree και Rupert Everett.

Στο τριών λεπτό βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τον Manolo ως ένα μικρό αγόρι που τρέχει γύρω από τους κήπους της γενέτειράς του τις Κανάριες Νήσους που έχει εμμονή με την κατασκευή υποδημάτων για τις σαύρες, από περιτυλίγματα καραμελών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!