GOOD LIFE

Κοκτέιλ με... κρέας: Η νέα μόδα στα Λονδρέζικα bars

Σίγουρα στο άκουσμα της φράσης ευφάνταστο κοκτέιλ, μπορείτε να σκεφτείτε πολλά πιθανά υλικά και ποτά που ίσως να περιέχει, αλλά το κρέας δεν είναι το πρώτο υλικό που σας έρχεται στο μυαλό.

Και όμως τα κοκτέιλ με κρέας, είναι η νέα τάση στο Λονδίνο, το οποίο ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια κρατά τα σκήπτρα και διατηρεί τον τίτλο της πόλης με τα καλύτερα bars του κόσμου.
Πρόσφατα δημοσιεύματα τόσο του βρετανικού Tme Out, αλλά και άλλων εντύπων και γαστρονομικών sites, κάνουν λόγο για αυτή τη νέα τάση καθώς έχουν γίνει ανάρπαστα ποτά όπως το The Kobe Cocktail, που σερβίρει το Sushisamba και το οποίο περιλαμβάνει γιαπωνέζικο ουίσκυ που "πλένεται" σε λίπος από μοσχάρι Kobe και σερβίρεται με αλατισμένη καραμέλα σφενδάμου.

Αυτή την τεχνική "πλυσίματος" με λίπος κρέατος (από καπνιστό χοιρινό, μέχρι μοσχάρι) χρησιμοποιούν και άλλα μπαρ τη πόλης σε διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως η βότκα, αφού με αυτή τη μέθοδο το ποτό αποκτά γεύση και άρωμα κρέατος και γίνεται βάση για διάφορα κοκτέιλ.
Παράλληλα σερβίρονται σε διάφορα μπαρ της πόλης κοκτέιλ που συνοδεύονται με μικρά κομματάκια κρέατος ή αλλαντικών όπως μπέικον και ισπανικό χαμόν, ενώ πληθαίνουν και τα κοκτέιλ με πολτό φουά γκρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!