GOOD LIFE

Οι 5 καλύτερες σκηνές σεξ στις ξένες σειρές του 2015

Το 2015 μας απέδειξε ότι ήταν μία χρονιά πως το σεξ στην τηλεόραση δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο, αφού αρκετές τηλεοπτικές σειρές μας έδειξαν ιδιαίτερα προκλητικές σκηνές.

5. American Horror Story: Hotel

Στη πέμπτη σεζόν της σειράς είδαμε τη Lady Gaga όχι σε ρόλο τραγουδίστριας, όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλά σε ρόλο ηθοποιού. Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ήταν μία ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cortez. Η Gaga είναι ένα όμορφο, αλλά σατανικό πλάσμα που του αρέσει να τρέφεται με σεξ και αίμα σκοτώνοντας με το μοντέρνο και αιχμηρό γάντι της. Αιματοβαμμένα σεντόνια, σεξ και ερωτικά τρίγωνα ήταν αυτά που μονοπώλησαν τη τελευταία σεζόν του American Horror Story.

4. Game of thrones

Η σειρά του HBO μας έχει συνηθίσει όλα αυτά χρόνια σε σκηνές βίας, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου, ο βιασμός της Sansa από τον Ramsay προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους fans της σειράς. Αν και η συγκεκριμένη σκηνή δεν συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο του George RR Martin, ο ίδιος βιάστηκε να την υπερασπιστεί, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι τη Γερουσία. 

3. How get away with murder 

Η σειρά ασχολείται με θέματα ταμπού, όπως o έρωτας, ο γάμος λευκού με αφροαμερικάνα, η ομοφυλοφιλία, η αμφιφυλοφυλία, ο βιασμός σε μικρή ηλικία από συγγενικό άτομο, ερωτική σχέση με καθηγητή και πολλά ακόμα. Φόνοι, γκέι σεξ σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, αγωνία και βία σε μια σειρά του ABC, όπου το Truvada (φάρμακο πρόληψης κατά του HIV) έχει γίνει το νέο προφυλακτικό.

2. London Spy

Η σειρά που προβαλλόταν από το BBC2 κάθε Δευτέρα βράδυ παρουσίασε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια γκέι σκηνή στην ιστορία της αγγλικής τηλεόρασης. Μάλιστα, το Ofcom (Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Αγγλίας) αναγκάστηκε να επέμβει μετά από απαίτηση σοκαρισμένων τηλεθεατών. Το σενάριο υπογράφει ο Tom Rob Smith και η σειρά αποτελείται από πέντε μονόωρα επεισόδια.

1. Sense8

Μία σειρά σε 8 εκδοχές από τα αδέρφια Wachowski που μετά το Cloud Atlas συνεργάζονται με το Netflix για να κάνουν μία σειρά που ακολουθεί τα βήματα του Cloud Atlas και των τελευταίων προβληματισμών τους για την κοινωνία, την καταπίεση αλλά φυσικά και την επιστημονική φαντασία. Εντυπωσιακή ήταν η σκηνή όταν ένας γκέι άντρας, μια λεσβία τρανσέξουαλ και κάμποσοι straight εμπλέκονται σε ένα ερωτικό ομαδικό όργιο χωρίς προηγούμενο υπό τους ήχους του Fat Boy Slim και τη φωνή της Macy Gray.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!