GOOD LIFE

Οι αδερφοί Campana σχεδιάζουν για την Camper

Οι designers Humberto και Fernando Campana, από τη Βραζιλία, έβαλαν με το δικό τους τρόπο, κομμάτια από σουέτ δέρμα σε ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα Camper, για την έκθεση της εταιρίας στο Design Museum του Λονδίνου.

Η Camper γιορτάζει στο λονδρέζικο Design Museum τα 40 της χρόνια μέσα από μια έκθεση που ανοίγει τις πόρτες της την Τετάρτη και έχει τίτλο Life on Foot: Camper at the Design Museum.

Οι αδερφοί Campana εργάστηκαν με την Camper για αρκετά χρόνια σχεδιάζοντας τα καταστήματα της εταιρίας στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Σάο Πάολο.

Το όραμά μας για την Camper ήταν να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με φυσικά υλικά.

"Γι' αυτό και σε αυτά τα αντικείμενα θέλαμε να δώσουμε τον ίδιο αέρα με την αίσθηση που αποπνέουν τα καταστήματα Camper στη Νέα Υόρκη και το Σάο Πάολο", δήλωσαν τα διάσημα αδέρφια.

Δέκα ζευγάρια από τα παπούτσια Pelotas που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1985,  και 5 τσάντες θα διατεθούν στο πωλητήριο του Design Museum, ενώ θα παρουσιάζονται και στην έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2015.

Η Camper έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς διεθνούς φήμης designers για το εσωτερικό των καταστημάτων της, popup εγκαταστάσεις και τα σχέδια των παπουτσιών της. Μερικοί από αυτούς είναι οι Nendo, Jaime Hayón και Bouroullec brothers.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!