GOOD LIFE

Φτιάξτε τους δικούς σας προσωπικούς δίσκους βινυλίου

Μια πρωτότυπη ιδέα μας έρχεται από την Ιαπωνία, οπού η Qrates έκανε μια on line εφαρμογή- υπηρεσία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του βινυλίου.

H εν λόγω εφαρμογή μας επιτρέπει από τον υπολογιστή μας να φτιάξουμε τα δικά μας βινύλια.

Η εταιρία Qrates άντλησε αυτή την ιδέα παρατηρώντας την σημαντική αύξηση των πωλήσεων βινυλίων που σημειώνεται παγκοσμίως και αποφάσισε να παρέχει on-line όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσουμε από το εξώφυλλο μέχρι τον τύπο του δικο΄θυ μας προσωπικούδίσκου. Στην συνέχεια μας τον αποστέλλει στο σπίτι μας, αφού παραγγείλουμε πόσα κομμάτια θέλουμε με ελάχιστο αριθμό παραγγελίας τα 100 τεμάχια.

Εμείς επιλέγουμε εξώφυλλο, χρώμα δίσκου, εσωτερικό προστατευτικό και ότι άλλο χρειάζεται. Εκτός από δικά μας κομμάτια μπορούμε να ανεβάσουμε για εκτύπωση και άλλων μουσικών που όμως θα πρέπει να πληρώσουμε συνδρομή.

Είναι δηλαδή ένα είδος βινυλιακού stream, όπως το Spotify και το Tidal. Αντί να ακούμε on-line τη μουσική, την τυπώνουμε σε δίσκο βινυλίου on-line.

Το κόστος είναι σημαντικά μικρό, αφού τα 100 βινύλια κοστίζουν 846 ευρώ δηλαδή 8,46 ευρώ το ένα, ενώ η τιμή μειώνεται ακόμα περισσότερο στα περισσότερα κομμάτια (αν παραγγείλουμε 500 τότε κοστίζει 2,91 ευρώ το ένα). Επίσης αν έχετε φτιάξει δική σας μουσική υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρώσετε τα απαιτούμενα χρήματα για να τυπωθεί ο δίσκος σας από τος φαν σας, πάντα μέσω on line υπηρεσιών

Αν θέλετε και εσείς να τυπώσετε το δικό σας δίσκο δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.qrates.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!