ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου 2016

Κάτω από την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης, μπορούμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με την αίσθηση της καυτής σάουνας, να ανοίγει τους πόρους του μυαλού μας. Η σημερινή μέρα διανέμει δωρεάν εισιτήρια αυτογνωσίας και παραδίδει μαθήματα που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι τώρα κι αυτό βέβαια είναι ένα σαφές μήνυμα για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου με πράγματα που αξίζουν, ακόμα κι αν σε «ξεβολεύουν». Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα..

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου «υπόσχεται» μια πρωτόγνωρη εμπειρία με τον άνθρωπο σου, παράλληλα όμως σου δίνει και την αφορμή για να ψάξεις να βρεις τι ή ποιος/α μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπονόμευση της προσωπικής σου ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις «σπάζοντας» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με το υπάρχον καθεστώς, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τελικά τα «κακά παιδιά» τυγχάνουν πολλών προνομίων!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι λιγότερο αφελής ή καλόπιστος/η απέναντι σε υποσχέσεις που είναι «πολύ καλές για να είναι αληθινές». Γενικότερα, τις επόμενες ημέρες τα πράγματα φαίνεται να κινούνται στον... αστερισμό της απιστίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το προσεχές τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή στα επαγγελματικά σου αλλά το τοπίο είναι «θολό» και φαίνεται ότι δεν εξαρτώνται όλα από τις δικές σου προσπάθειες. Αντίθετα για την ευόδωση των στόχων και των σχεδιασμών σου θα πρέπει να μεσολαβήσουν και «αόρατα» πρόσωπα, που κατέχουν εξουσία και που σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι «απέναντί σου».

Ερωτικά
Ο Κρόνος απέναντί σου σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες κι ίσως σε αυτήν την φάση η μοναξιά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, σε καλεί να «ζυγίσεις» τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητες ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ή να λάβεις βοήθειες από φίλους/ες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο ενεργός Ποσειδώνας θα «φροντίσει» ώστε να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βαθιές σου επιθυμίες. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις τις ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να συμβάλλει σε «υπόγειες» εντάσεις στο σπίτι σου ή να καταστήσει αναγκαίες κάποιες υδραυλικές ή αποχετευτικές εργασίες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά συμμάχους σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει έναν νέο κύκλο στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις. Αν όμως κατέχεις ήδη μια θέση στον κόσμο της εργασίας. μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε προειδοποιεί για τον κίνδυνο να πλανηθείς ή να εξαπατηθείς στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον... νου σου! Ίσως όμως κι εσύ να δείξεις μια «ανεξήγητη» εύνοια σε ένα τρίτο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε θέλει έτοιμο/η για να παλέψεις αν χρειαστεί με «θεούς και δαίμονες», ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό στόχο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στην ζωή τους και δεν θα ήταν σοφό να απέχεις.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με... το παραπάνω!. Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες σου για την διατήρηση μιας κατάστασης στο υπάρχον καθεστώς δεν θα ευοδωθούν.

Ερωτικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από τις... πλαστές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο προαναγγέλλει ευκαιρίες για να ταξιδέψεις αλλά και να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια εγείρει το... τοπικό κατεστημένο!

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται στην δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που σου «φορτώνουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Παράλληλα όμως πρόσεξε μην εξαπατηθείς από ένα πρόσωπο που παριστάνει τον φίλο ή την φίλη.

Ερωτικά
Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τις βρεις σε... έναν άνθρωπο! Επιπλέον, στην παρούσα φάση είναι πιο πιθανό να λαθέψεις σε μια επιλογή, παρά να «πέσεις διάνα»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, ίσως όμως να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν ξεφύγεις κάπως από την λογική της «μέσης οδού», επιλέγοντας κάτι πολύ διαφορετικό, ακόμη και προκλητικό ή ακραίο, αφού κάθε είδους «συμβατικής» επιλογή δεν φαίνεται να έχει τύχη.

Ερωτικά
«Κάτι» σου λέει να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια και να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει κι αυτή στην «εσωτερική» πληροφόρηση σου φέρνοντας στο φως τα... δικά της μυστικά, για μια συνεργασία ή συμφωνία.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα «ανεβάζει» την σεξουαλικότητα σου αλλά και γενικότερα τις αισθησιακές αναζητήσεις σου Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε οι διαθέσεις σου να μην πέσουν στο κενό.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!