GOOD LIFE

Τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2015 σύμφωνα με το Rolling Stone

Το μουσικό περιοδικό Rolling Stone, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έβαλε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια για την χρονιά που πέρασε.

Έχει έρθει η στιγμή της χρονιάς που ο κάθε ένας από εμάς έχει σχηματίζει τη δική του γνώμη με τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς. Από δυναμικές μπαλάντες μέχρι rock και metal πέρασαν από τα αυτιά μας. Κάποια από αυτά μας άρεσαν, ενώ κάποια άλλα τα έχουμε ξεχάσει ήδη. 

5. Pedestrian at Best: Η Courtney Barnett ξεχώρισε με τη φωνή και το ταλέντο της στη φετινή χρονιά. Μάλιστα, δεν είναι τυχαία η υποψηφιότητα της για Grammy πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. 

4. He Is: Η metal μπάντα των Ghost πήρε αρκετά θετικές κριτικές, ενώ για αρκετές εβδομάδες παράμεινε σε όλα τα top10 της χρονιάς. 

3. Hello: Μετά από λίγα χρόνια αποχής από τη μουσική βιομηχανία, η Adele επέλεξε να γυρίσει με ένα πολύ δυναμικό δίσκος σαρώνοντας τα πάντα. Μέσα σε 1,5 μήνα κυκλοφορίας του το συγκεκριμένο κομμάτι ακούστηκε όσο κανένα άλλο αυτής της χρονιάς. 

2. Ghost Town: Ο Adam Lambert, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από το μουσικό talent show American Idol, κατάφερε να ξεχωρίσει φέτος με το τραγούδι Ghost Town που μάζεψε αρκετά καλές κριτικές και διακρίσεις.

1. Ghosttown: Η Madonna δεν θα σταματήσει να γράφει επιτυχίες όσα χρόνια κι αν περάσουν. Δεν είναι τυχαίο που έχει κατακτήσει το τίτλο της βασίλισσας της ποπ μουσικής. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!