GOOD LIFE

Σε δημοπρασία τα προσωπικά αντικείμενα του «Rocky» [εικόνες]

Οι θαυμαστές θα έχουν την χαρά να απολαύσουν από κοντά τα αντικείμενα που αγάπησαν και ήταν για χρόνια κλεισμένα σε μία αποθήκη. 

Η ταινία "Rocky" αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο γιατί είναι μία αισιόδοξη ιστορία που περνάει θετικά μηνύματα. Μιλάει για την εκπλήρωση των ονείρων μας και για την προσκόλληση στους στόχους μας, όσο δύσκολοι και αν είναι και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν πιστέψουμε κάτι, μπορούμε να το καταφέρουμε. Ο Sylvester Stallone που έγραψε την ιστορία και είχε και το πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά αποφάσισε να προχωρήσει στη δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων καθώς και σκηνικών και κουστουμιών από την κινηματογραφική καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή, συμπεριλαμβανομένων και των ρούχων που φορούσε στη πετυχημένη κινηματογραφική σειρά. Να σημειώθεί πως ο Stallone έχει προταθεί για Χρυσή Σφαιρα για την ερμηνεία του ως Eocky στη νέα ταινία Creed.  

Ένα μέρος από τα έσοδα της δημοπρασίας θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για τους τραυματισμένους και τους βετεράνους του στρατού των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!