GOOD LIFE

Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι του πλανήτη [βίντεο]

Ένα νεόδμητο Chateau, στη Γαλλία, σύμφωνα με το Bloomberg, μόλις κέρδισε τον τίτλο του πιο ακριβού σπιτιού τον κόσμο, αφού πουλήθηκε στην τιμή ρεκόρ των 275 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για το Chateau Louis XIV, που βρίσκεται σε μια έκταση 22,6 στρεμμάτων, μεταξύ του Marly-le-Roi και των Βερσαλλιών, ολοκληρώθηκε το 2011 από την κατασκευαστική εταιρεία πολυτελών σπιτιών Cogemad και πουλήθηκε από το μεσιτικό τμήμα του γνωστού οίκου Christie's στην εκπληκτική τιμή των 275 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο νέος ιδιοκτήτης κατάγεται από χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά δεν αποκαλύπτονται τα στοιχεία του, καθώς πρόκειται για ιδιωτική αγορά.
Το απίστευτα χλιδάτο σπίτι, διαθέτει ενυδρείο, κελάρια, σινεμά κ.λπ., ενώ το συντριβάνι που κοσμεί την είσοδο είναι όλο καλυμμένο με φύλλα χρυσού. 
Το μόνο σπίτι που έχει ξεπεράσει αυτή την τιμή ήταν μια βίλα στη Νότιο Γαλλία που αρχικά πουλήθηκε το 2010 έναντι 390 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η αγορά δεν ολοκληρώθηκε, αφού ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Mikhail Prokhorov, δεν κατάφερε να αποπληρώσει το σύνολο του ποσού.
Δείτε το βίντεο που δίνει μια μικρή ματιά στην απίστευτη χλιδή των εσωτερικών χώρων, αλλά και στο πως ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

CHATEAU LOUIS XIV CDA VF from VIDEOPENPROD on Vimeo.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!