GOSSIP

Η Τούνη είπε σε ρεπόρτερς εκπομπών: «Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»

Το προηγούμενο διάστημα η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το πως παρουσιάστηκαν από τις ψυχαγωγικές εκπομπές τα όσα είπε και οι αντιδράσεις της σε ένα πρόβλημα που είχε σε ένα από τα ταξίδια της και τότε είχε κάνει λόγο για... κιτρινίλα. Και τώρα είπε σχεδόν... τα ίδια και on camera όταν την πλησίασαν ρεπόρτερς αυτών των εκπομπών.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, έκαναν μια βραδινή έξοδο τη Δευτέρα 21/10 και εκεί μίλησαν στις κάμερες.

«Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα», υπογράμμισε η γνωστή επιχειρηματίας και Instagramer.

«Είμαι μια χαρά, ήρεμα χωρίς τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ, οπότε καλύτερα. Έτσι όπως είναι, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, μπορούσα να συνεχίσω. Προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι η ψυχική μου ηρεμία», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως οι σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραμένουν καλές.

«Το προηγούμενο διάστημα που ο Δημήτρης ήταν στην τηλεόραση γύριζε σπίτι και είχε μία ένταση. Τώρα μπαίνει στο σπίτι σφυρίζοντας», σχολίασε με νόημα και χιούμορ η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!