ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024

Η εβδομάδα ξεκινά «γουρλίδικα» , με θετική , αισιόδοξη διάθεση και με επικοινωνιακή υπερβολή! Για Σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη συνεχίζει (αλλά και ολοκληρώνει) την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, τις πρωινές ώρες συναντά τον Δία, προσφέροντας την ευκαιρία να προχωρήσουμε επιτυχώς σε έγγραφα, επικοινωνίες,συναντήσεις, επαφές και να αρπάξουμε κάθε ευνοϊκή συγκυρία που θα μας βοηθήσει σε επέκταση. Τις βραδινές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ελοχεύει παγίδες συναισθηματικής πλάνης και σύγχυσης, επομένως είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε τα μεγάλα λόγια ή να αποφύγουμε να δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε. 

Κριός – Μέρα αντιφάσεων

Η εβδομάδα ξεκινά και νιώθεις αρκετά πιο αισιόδοξος και ανοιχτός σε νέες ιδέες, χάρη στη σύνοδο Σελήνης-Δία, η οποία στο ξεκίνημα της ημέρας προσφέρει την ευκαιρία για ευχάριστες επικοινωνίες και επαφές. Αυτό που θα χρειαστεί σήμερα ωστόσο να αποφύγεις, ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς το βραδάκι, είναι την υπερβολή και την φαντασίωση…. Οι σκέψεις σου μπορεί να σε κατευθύνουν σε λανθασμένα μονοπάτια και να βγάζεις συμπεράσματα που είναι άτομα, είτε μπορεί να σου ξεφύγουν κάποιες πληροφορίες που θα προκαλέσουν μπέρδεμα και διχασμό!

Ταύρος – Οικονομικές απολαβές

Αγαπητέ μου Ταύρε, η μέρα ξεκινά ελπιδοφόρα για τα οικονομικά σου, ενώ από την πλευρά σου είναι φανερό ότι είσαι αρκετά ξεκούραστος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, έτοιμος να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να βάλεις γερές βάσεις στην ζωή σου! Οι πρωινές ώρες ευνοούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου πλάνα! Οι βραδινές ώρες ωστόσο μπορεί να φέρουν κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, είτε εσύ ο ίδιος να αισθάνεσαι μία ματαίωση, διακρίνοντας ότι κάποιες επιθυμίες ή προσωπικά σχέδια βρίσκονται τώρα σε στασιμότητα!

Δίδυμοι – Τόλμη, υπερβολή και … μπέρδεμα

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου συναντώντας τον Δία, επομένως η Δευτέρα έρχεται αισιόδοξα, επεκτατικά, με ανεβασμένη διάθεση αλλά και με μία δόση υπερβολής από την πλευρά σου! Οι πρωινές ώρες σε βρίσκουν αρκετά ενεργητικό αλλά και αρκετά τολμηρό, αδυνατώντας κάποιες στιγμές να βάλεις «φρένο» στα λόγια σου ή και στον εαυτό σου γενικότερα! Το βραδάκι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι μπερδεμένος και ευάλωτος αρκετά για τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου! Ίσως είσαι σε μία φάση που δεν ξέρεις ξεκάθαρα τι θέλεις να ακολουθήσεις. Μείνε ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Καρκίνος – Πάτα παύση στην υπερανάλυση

Μήπως μεγαλοποιείς μέσα σου κάποιες καταστάσεις και το γεγονός αυτό σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο φίλε μου Καρκίνε; Για Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη και ο Δίας σε σύνοδο μαζί από το ζώδιο των Διδύμων, ενισχύουν τους φόβους και τις ανασφάλειες, ίσως γιατί εσύ ο ίδιος παρασύρεσαι στην υπερανάλυση. Σε κάθε περίπτωση όμως η μέρα είναι ευεργετική για επαγγελματικά σχέδια, ενώ κάθε πρόβλημα βρίσκει την λύση του, έστω και αν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι άμεσα αυτή την στιγμή! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται το βραδάκι σε κάνει πιο ευάλωτο και επιρρεπή νοητικά και συναισθηματικά, θεωρώ ότι εσύ ο ίδιος μπορεί να μπλοκάρεις τον εαυτό σου μέσω των σκέψεων σου, όπου τουλάχιστον για σήμερα θα πρέπει να τις διατηρήσεις γειωμένες!

Λέων – Κοινωνική μέρα με … εξαπατήσεις

Η εβδομάδα ξεκινά κοινωνικά, πρόσχαρα, με επιτυχίες μέσω γνωριμιών, επαφών αλλά και με την ευκαιρία να βάλεις μπροστά νέα σχέδια ή και να δικτυωθείς πολύ περισσότερο! Σου δίνεται και η δυνατότητα μίας ευχάριστης αλλαγής που σε γεμίζει με ενθουσιασμό. Ιδιαίτερα οι πρωινές ώρες είναι αρκετά χαρούμενες αλλά και τυχερές για σένα Λιοντάρι μου αρκεί να επιδιώξεις και εσύ από την πλευρά σου να έρθεις σε επαφή με κόσμο! Το βραδάκι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί για παρανοήσεις και ψευδείς υποσχέσεις. Δείξε προσοχή στις σχέσεις σου.

Παρθένος – Προχωρούν τα επαγγελματικά σου πλάνα

Τσαγκαροδευτέρα και με το βλέμμα σου να είναι στραμμένο στα επαγγελματικά, ενώ σου δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις προοδευτικά βήματα ή και να λάβεις μία ικανοποίηση διακρίνοντας ότι ανοίγονται σταδιακά ευκαιρίες ανάπτυξης. Οι πρωινές ώρες είναι ιδιαίτερα παραγωγικές αλλά και τυχερές για να προχωρήσεις κάποια ζητήματα στην εργασία σου. Οι Βραδινές ώρες σε βρίσκουν ευάλωτο, συγχυσμένο και αποδιοργανωμένο γιατί δεν ξέρεις τι είναι σωστό να αποφασίσεις για το μέλλον μίας σχέσης!

Ζυγός – Νέα επεκτατικά σχέδια

Κεφάτα ξεκινάς την εβδομάδα σου φίλε μου Ζυγέ. Η πρώτη της μέρα σε βρίσκει με την δίψα για αναζήτηση πληροφοριών, γνώσεων αλλά και εμπειριών. Οι πρωινές ώρες που σχηματίζεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία, σε ενθαρρύνουν σημαντικά να τολμήσεις σε νέες προοπτικές, να κάνεις επεκτατικά σχέδια , να έχεις τις επικοινωνίες σου και να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου ελπιδοφόρα! Το βραδάκι με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και παραπλανητικά μηνύματα ή είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι έντονη κούραση γιατί διακρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι στραγγίζουν την ενέργειά σου . Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και διπλοτσεκάρισε τις πληροφορίες.

Σκορπιός – Θέλεις όλο και κάτι περισσότερο

Σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Σκορπιέ δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου και ναι, αναδύονται ευκαιρίες για να ικανοποιηθείς και να πάρεις την επιβεβαίωση σου! Η σύνοδος Σελήνης-Δία ενισχύει την επιθυμία σου για χρήμα, απόλαυση, κατάκτηση , είναι όμως και ασυγκράτητα τα πάθη σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσέξεις τις παρανοήσεις και τις ψευδαισθήσεις. Μείνε προσγειωμένος και ρεαλιστής.

Τοξότης – Σημαντικές επαφές

Η Δευτέρα ξεκινά με τα άστρα να συνεχίσουν να δίνουν έμφαση στον τομέα των σχέσεων φίλε μου Τοξότη. Η Σελήνη συναντά τον Δία στο ζώδιο των Διδύμων το πρωί και αυτή η όψη σε βοηθά να βρεις νέους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου ενώ κυριαρχεί ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σου γενικότερα. Το βραδάκι όπου η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσπάθησε να αποφύγεις λόγια, αποφάσεις , η μέρα κλείνει κάπως παραπλανητικά και με σύγχυση. Το μήνυμα της ημέρας; Εστίασε στην ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως – Μέρα ρουτινιάρικη

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να επικεντρώνει την ενέργειά σου στην ρουτίνα, της καθημερινότητα , της υποχρεώσεις ή ακόμα και σε θέματα που συνδέονται με την φυσική σου κατάσταση. Σου δίνονται ευκαιρίες τις πρωινές ώρες για να βελτιώσεις το κλίμα γύρω σου, για να κάνεις κάποιες επιτυχημένες κινήσεις στα εργασιακά σου, ή για να βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου! Το βραδάκι με το τετράγωνο της Σλεήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παραπλανήσεις και συγχύσεις σε λόγια και συζητήσεις που θα γίνουν . Μείνε προσγειωμένος και απέφυγε τις υπερβολές.

Υδροχόος – Αποκορύφωση δημιουργικότητας

Η δημιουργικότητά σου και οι προσωπικές σου σχέσεις είναι σε άνθηση σήμερα Δευτέρα φίλε μου Υδροχόε. Η σύνοδος Σελήνης-Δία φέρνει έμπνευση και νέες ευκαιρίες, επομένως το πρωινό της Δευτέρα είναι πρόσχαρο, δημιουργικό και εσύ ξεχωρίζεις με το κέφι σου και τις ιδέες σου! Καθώς η μέρα φτάνει στο τέλος της το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν κάποιες συγχύσεις και ανασφάλειες σε οικονομικά και συναισθηματικά Δείξε προσοχή στις λεπτομέρειες και μείνε ρεαλιστής.

Ιχθύες – Μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες σύνοδο με τον Δία, έτσι λοιπόν σε διακατέχει η συναισθηματική ευφορία και η Δευτέρα ξεκινά με την διάθεση να τολμήσεις, να εκφραστείς , ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να υπερβάλεις στις επιλογές σου! Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματά σου! Καθώς η μέρα φτάνει στο τέλος της το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα διεγείρει τις ευαισθησίες σου αλλά και τις φαντασιώσεις σου! Έχεις σκεφτεί όμως ότι αρκετές στιγμές εσύ ο ίδιος γίνεσαι η αιτία αναβλητικότητας και μπερδέματος στους γύρω σου;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!