ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2024

Για σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, η Σελήνη συνεχίζει αλλά και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας όψεις με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Οι ρυθμοί μας είναι πιο χαλαροί, δίνουμε έμφαση περισσότερο σε ότι έχει αξία, είναι σημαντικό ή μπορεί να μας επιφέρει μία αποκατάσταση της σταθερότητας γύρω μας. Υπάρχουν όμως και αιφνίδιες εκπλήξεις αυτή την ημέρα που θα προσφέρουν χαμόγελα, ιδιαίτερα σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου που είναι τα 3 τυχερά ζώδια για σήμερα.

Κριός - Δίνεις χώρο στην περιπέτεια και την εμπειρία

Σάββατο σήμερα και μετά από μία έκρυθμη εβδομάδα κάνεις τις αξιολογήσεις σου και μετράς τι είναι τελικά αυτό που έχει αξία για σένα. Συνειδητοποιείς ποιοι άνθρωποι λειτουργούν ενθαρρυντικά στην ψυχολογία σου, ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε κάνουν να ξεφεύγεις και αφήνεις περισσότερο χώρο στην περιπέτεια και στην εμπειρία να σε κατευθύνουν σε νέα βήματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου! Αξιοποιείσαι τις τάσεις της ημέρα για συγκρότηση δυνάμεων και απέφυγε τα παρορμητικά έξοδα.

Ταύρος – Ώρα για αλλαγές

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και ειδικά αυτή την ημέρα σε βοηθά να απελευθερωθείς από κατάλοιπα που επιβάρυναν την ψυχολογία σου! Είναι μία ημέρα που θα θελήσεις να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να επιδιώξεις οτιδήποτε «νέο» όπου αναμένεται να προσφέρει φρέσκο αέρα στην καθημερινότητά σου! Μπορεί να τολμήσεις μία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, να βγεις με ανθρώπους που είχες να δεις καιρό, να κάνεις μία νέα δραστηριότητα που σε γεμίζει. Συνειδητοποιείς ότι σε έλκει πλέον το μη γνώριμο παρά το συνηθισμένο, το γεγονός αυτό ξυπνά το πάθος σου και σε κάνει να αναγνωρίζεις ότι τόσο καιρό ηθελημένα ήσουν σε μία εσφαλμένη συνήθεια που πλέον σε έχει κουράσει!

Δίδυμοι – Ένα ήσυχο Σάββατο

Μία ουδέτερη προς αδιάφορη ημέρα ανοίγεται μπροστά σου, δεν έχεις όρεξη για πολλά, επιθυμείς μόνο να βρεθείς κάπου ήσυχα ή και απομονωμένα και να ανασυγκροτήσεις το «μέσα» σου φίλε μου Δίδυμε. Αυτό το Σάββατο όμως, είναι πολύ πιθανό να έχει και αποκαλυπτικό χαρακτήρα, να σου έρθουν κάποιες αλήθειες στο φως που θα σε αφυπνίσουν και θα σε βοηθήσουν να πάρεις απαντήσεις για ζητήματα που σε ανησυχούσαν τον τελευταίο καιρό! Επιπλέον κάποια σχέδια για τα επαγγελματικά θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία!

Καρκίνος – Μέρα κοινωνικότητας

Μέρα κοινωνική, αισιόδοξη και με την διάθεση για περιπέτεια και απόλαυση, παρέα με πρόσωπα αγαπημένα είναι αυτό το Σάββατο για σένα φίλε μου Καρκίνε. Η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου και με τις αστρολογικές όψεις που σχηματίζει φανερώνει ότι αυτή την ημέρα μπορούν κάποιες επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να είσαι πιο ανοιχτός και δεκτικός σε προτάσεις που θα δεχθείς, σε φίλους που θα σε προσεγγίσουν, σε νέα δεδομένα αλλά και σε όμορφες αλλαγές που θα βάλουν το αλατοπίπερό τους στην καθημερινότητά σου! Άφησε πίσω σου την πικρία από την εβδομάδα που πέρασε και επικεντρώσου στην ανανέωσή σου!

Λέων – Οριοθετείς τους στόχους σου

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, επομένως διανύεις ένα πιο θετικό διάστημα για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή! Για σήμερα Σάββατο ωστόσο, επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, βλέπεις κάποιες καταστάσεις στην ζωή σου πιο οριοθετημένα και κοιτάζεις το δάσος και όχι το δέντρο! Θέτεις κάποιους στόχους, τους οποίους και θα τηρήσεις με ευλάβεια προκειμένου να πετύχεις κάτι που το θέλεις πολύ εδώ και καιρό! Βρίσκεσαι σε ανυπομονησία για κάποια επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια που θα ευοδωθούν με επιτυχία!

Παρθένος - Ανακτάς την αισιοδοξία σου

Μέρα δραπέτευσης και ανανέωσης αυτό το Σάββατο για σένα φίλε μου Παρθένε … Αρχίζεις και ξεπερνάς τα ψυχολογικά σκοτάδια σου, το μυαλό σου ξεφεύγει από τις μαύρες σκέψεις και είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος, επεκτατικός, ελπιδοφόρος για τα νέα βήματα που σχεδιάζεις τώρα να βάλεις μπροστά. Η μέρα σου είναι ιδανική για να κάνεις μία μετακίνηση, να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, να δεις ανθρώπους που βρισκόσουν σε απόσταση, αλλά και να φιλοσοφήσεις την ζωή από μία διαφορετική οπτική γωνία! Νιώθεις αρκετά πιο ελεύθερος να είσαι ο εαυτός σου και να τολμήσεις ή να διεκδικήσεις μία νέα προοπτική!

Ζυγός - Δυνατά συναισθήματα

Μέρα πάθους και έντονου ερωτισμού αυτό το Σάββατο, όμως είναι πολύ πιθανό να σε πιάνουν και οι ζήλειες σου ή να επιμένεις σε μία κατάσταση που ξέρεις ότι δεν προχωρά και δεν αποδίδει όπως θα θελες. Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό, να αφήσεις χώρο στον εαυτό σου για να αφουγκραστείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Τα οικονομικά σε ανησυχούν αρκετά, ιδιαίτερα οι οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους, σήμερα όμως είναι μία ημέρα που δεν πρέπει να πάρεις οικονομικές αποφάσεις. Το βραδάκι οι διαθέσεις αλλάζουν και το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους θα αναπτερώσει το ηθικό σου!

Σκορπιός – Αναθέρμανση συντροφικότητας

Για σήμερα Σάββατο έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους τονώνοντας ουσιαστικά τον συναισθηματικό σας σύνδεσμο και αναγνωρίζοντας ότι αυτό που σας ενώνει είναι ιδιαίτερα σημαντικά! Αντιλαμβάνεσαι μάλιστα πως ενώ μπορεί να υπάρχουν διαφορές, αυτές είναι που μπορεί να κάνουν την διαφορά και να σας φέρνουν πιο κοντά! Η μέρα είναι κατάλληλη για ανανέωση της συντροφικής ζωής, για ανοιχτές συζητήσεις για την επίλυση ζητημάτων που είχαν προκύψει σε σχέσεις, ενώ κατά κάποιο τρόπο θα πάρεις αιφνίδια την επιβεβαίωση που περίμενες.

Τοξότης - Μέρα χαλαρών ρυθμών

Η Αφροδίτη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου και σήμερα Σάββατο σου δίνεται η ευκαιρία να ανανεωθείς, να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε βοηθούν να βρεις και πάλι την ψυχική και σωματική σου ευεξία! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου έτσι λοιπόν επιλέγεις πιο χαλαρούς ρυθμούς στη καθημερινότητα σου και κάνεις ποιοτικές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις περισσότερη αρμονία! Ο Ερμής από το Σκορπιό μπορεί κάποιες στιγμές να σε παρασύρει σε σκέψεις νοσταλγικές, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων, ωστόσο σήμερα κανείς και τίποτα δεν θα σου χαλάσει την «ζαχαρένια»

Αιγόκερως - Αιφνίδιες εκπλήξεις

Μέρα χαλάρωσης, ανατροφοδότησης, ψυχαγωγίας και ανεμελιάς αυτό το Σάββατο για σένα φίλε μου Αιγόκερε. Είναι μία εβδομάδα που μεσολάβησαν πολλά, έτσι λοιπόν σήμερα κάνεις τις επιλογές εκείνες για να περάσεις καλά και αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις. Η μέρα προσφέρει αιφνίδιες εκπλήξεις μέσα από τα παιδιά (αν είσαι γονέας), από τον ερωτικό σύντροφο ή αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται να αναπυροδοτηθεί η επιθυμία σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Τα καλέσματα από φίλους αναμένεται να συμβάλουν στην χαρούμενη διάθεση της ημέρας.

Υδροχόος – Μην βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα

Σήμερα περνάς χρόνο με την οικογένεια και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για το σπίτι και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Συνειδητοποιείς ότι τις τελευταίες ημέρες ήσουν σε τέτοια ένταση όπου τώρα το μόνο που έχεις ανάγκη είναι να αράξεις στην φωλιά σου αλλά και να δρομολογήσεις τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική ζωή, στο χώρο σου, ή ακόμα και στις σχέσεις σου! Είναι μία ιδανική ημέρα για να αποφορτιστείς από το έντονο στρες, βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να μην βλέπεις μονόπλευρα και απόλυτα κάποια πράγματα.

Ιχθύς – Μέρα πληροφορίας

Μέρα ευχάριστων ειδήσεων αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ! Η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα ανοίγει το μυαλό σου σε νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες επαφές, το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και είσαι αρκετά πιο εκφραστικός! Η μέρα είναι κατάλληλη για κοντινές μετακινήσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αποφάσεις για δημιουργικά σχέδια και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να είσαι πιο ανοιχτός σε πληροφορίες, ιδέες και προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!