ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Αιγόκερω. Το συναίσθημα δεν είναι εύκολο να εκφραστεί και έτσι είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα «πρέπει» της λογικής, προσπαθώντας να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά την ζωή μας. Το τετράγωνο Ήλιου/Σελήνης ωστόσο σήμερα φανερώνει ότι θα εκδηλωθούν κάποιες εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. 

Κριός – Μέρα με διενέξεις

Σήμερα Πέμπτη, Κριέ μου με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό, μπορεί να νιώσεις ένταση ανάμεσα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και τις προσωπικές σου σχέσεις. Προκύπτουν κάποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή τον σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή. Η μέρα ενδείκνυται για να κινηθείς με αποφασιστικότητα, προκειμένου να επιτύχεις στόχους. Προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ταύρος – Οι απαιτήσεις αυξάνονται

Ταύρε μου, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό βρίσκεσαι κάπως μπουχτισμένος από τις πιέσεις που δέχεσαι στην εργασία σου και στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Φαίνεται ότι σου έχουν φορτωθεί πολλά στην πλάτη σου και κρίνεται απαραίτητο να οργανωθείς και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που κρίνονται αναπόφευκτες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις. Η συνεργασία με τους συναδέλφους και η ευελιξία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Δίδυμοι – Άγχος για τα οικονομικά

Δίδυμε, η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα Πέμπτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις αξίες σου. Ίσως νιώσεις πίεση να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου ή να αντιμετωπίσεις κάποια έκτακτα έξοδα. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου αποφάσεις και να αποφύγεις τις σπατάλες. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να εξοικονομήσεις χρήματα. Η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση με τους άλλους μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Καρκίνος – Οι σχέσεις σου προβληματίζουν

Καρκίνε, με τη Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα περάσουν από δοκιμασίες. Ίσως προκύψουν διαφωνίες με τον σύντροφό σου ή με συνεργάτες, και είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να προσπαθήσεις να βρεις συμβιβαστικές λύσεις αποφεύγοντας την παρορμητικότητα. Η ενέργεια της ημέρας σε καλεί να δώσεις προσοχή στις ανάγκες των άλλων και να δείξεις κατανόηση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και να επικεντρωθείς στην ενίσχυση των σχέσεων σου.

Λέων – Υπερανάλυση και άγχος

Λιοντάρι μου, με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό υπεραναλύεις το κάθε τι και αγχώνεσαι ιδιαίτερα για το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Προσπαθείς να είσαι τέλειος και συνεπής σε όλα και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο φόρτο αυτή την ημέρα. Είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου και να αποφύγεις την σπατάλη ενέργειας. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Η μέρα ενδείκνυται για να βελτιώσεις τις εργασιακές σου συνήθειες και να εστιάσεις στην ευεξία σου.

Παρθένος – Προβληματισμοί για αισθηματικά και οικονομικά

Παρθένε μου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό φέρνει σήμερα στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητα και τις προσωπικές σου σχέσεις. Αναζητάς κάποιες απαντήσεις γιατί θέλεις να εκτιμηθείς, θέλεις να σε βάλουν στην θέση που σου αρμόζει, ενώ οι εξελίξεις της ημέρας σε κάνουν να νιώθεις κάπως μπλοκαρισμένος τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά! Είναι σημαντικό να δείξεις υπομονή και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις που να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές. Η συνεργασία και η κατανόηση θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Ζυγός – Συμβιβαστικές λύσεις

Φίλε μου Ζυγέ, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, σήμερα Πέμπτη θα νιώσεις ένταση ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Ίσως προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, και είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία και την αρμονία. Προσπάθησε να βρεις συμβιβαστικές λύσεις και να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Η μέρα ενδείκνυται για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να εστιάσεις στη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων.

Σκορπιός – Βάζοντας σε τάξη το μυαλό σου

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό σε καλεί σήμερα Πέμπτη να επανεξετάσεις τον τρόπο που επικοινωνείς και διαχειρίζεσαι τις πληροφορίες, πιθανότατα θα νιώσεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου. Θα πιεστείς αυτή την ημέρα γιατί καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλές απαιτήσεις και να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στην επικοινωνία με τους άλλους. Είναι σημαντικό να δείξεις προσοχή στις λεπτομέρειες και να προσπαθήσεις να παραμείνεις ψύχραιμος. Η μέρα ενδείκνυται για να οργανώσεις καλύτερα τις ιδέες και τις αποφάσεις σου, αναγνωρίζοντας ότι η σιγή μπορεί να είναι η λύση κάποιες στιγμές 1

Τοξότης – Προσοχή στις σπατάλες

Φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια σήμερα Πέμπτη, θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Θα πιεστείς αρκετά προκειμένου να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου ή θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια έκτακτα έξοδα. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου αποφάσεις και να αποφύγεις τις σπατάλες. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να εξοικονομήσεις χρήματα. Η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση με τους άλλους μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Αιγόκερως – Χρειάζεται να θέσεις όρια

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό εστιάζει σήμερα την προσοχή σου στις προσωπικές σου ανάγκες και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Οι κόντρες και οι αντιδικίες με τα πρόσωπα που παίζουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου είναι πολύ έκδηλες αυτή την ημέρα και νιώθεις ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σου επιβληθούν! Είναι σημαντικό να δείξεις υπομονή και να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή. Η μέρα ενδείκνυται για να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου και να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου. Δείξε αυτοσυγκέντρωση και μην φοβάσαι να θέσεις όρια.

Υδροχόος – Νιώσει περισσότερο τους άλλους

Σήμερα Πέμπτη είσαι μπλοκαρισμένος ψυχολογικά και αρκετά ανήσυχος για τα αισθηματικά σου και για τις προσωπικές σου επιθυμίες φίλε μου Υδροχόε. Αισθάνεσαι έντονη φόρτιση από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά και από τις αυξανόμενες απαιτήσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να βρεις χρόνο για χαλάρωση και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ηρεμούν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Η μέρα ενδείκνυται για να εστιάσεις στην αυτογνωσία και να βρεις τρόπους να αναζωογονηθείς.

Ιχθύες – Εκνευρισμοί στις επαφές σου

Ιχθύ μου σήμερα Πέμπτη η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις φιλίες και τα κοινωνικά σου δίκτυα. Δημιουργούνται κάποιες παρεξηγήσεις, ενώ είναι φανερό ότι σου είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των άλλων έτσι και παρεξηγείσαι από στάσεις και συμπεριφορές που έχουν κάποια φιλικά σου πρόσωπα! Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, δείξε περισσότερη κατανόηση και μην αφήσεις την νευρικότητα της ημέρας να σε κάνει να εκδηλώσεις μία συμπεριφορά με αυθάδεια!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!