ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, από το υπεραναλυτικό ζώδιο της Παρθένου μας βάζει σε συνεχείς λεπτομερείς σκέψεις, όμως η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνει ξεγελάσματα που θα φέρουν συγχύσεις στην καθημερινότητά μας. Υποσχέσεις δεν θα τηρηθούν, ψέματα θα ειπωθούν, εξιδανικεύσεις θα φέρουν μπέρδεμα στην πορεία ενώ κυρίαρχη θα είναι η αναβλητικότητα σε κάθε απόφαση!

Κριός – Μέρα συγχύσεων και καθυστερήσεων

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συγχύσεις και παρανοήσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου . Ίσως νιώσεις ότι οι σκέψεις σου δεν είναι καθαρές, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τις επαγγελματικές ή προσωπικές επικοινωνίες σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν ανακρίβειες και ασυνέπειες. Μην ανοίγεσαι και λες «ναι» σε όλα όσα σήμερα σου προτείνονται, προκειμένου να αποφύγεις να εκτεθείς. Αξιοποίησε τη δημιουργικότητά σου, καθώς μπορεί να σου φέρει έμπνευση για νέα έργα. Μείνε ανοιχτός σε ιδέες που μπορεί να φαίνονται παράξενες, αλλά σε αγγίζουν συναισθηματικά.

Ταύρος – Μέρα ρομαντισμού και υπερβολής

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα σε επηρεάζει κυρίως στις σχέσεις σου όπου σε διακατέχει ο ρομαντισμός και η ευαισθησία αυτή την ημέρα φίλε μου Ταύρε. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή υπερβολές στα λόγια σου, να πεις πολλά πάνω στον ενθουσιασμό σου . Πρόσεξε να μην γίνεσαι συναισθηματικά ευάλωτος, καθώς οι άλλοι μπορεί να μην κατανοούν πλήρως τις προθέσεις σου. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις σαφείς αποδείξεις. Αξιοποίησε τη διαίσθησή σου για να κατανοήσεις καλύτερα τους γύρω σου και να δημιουργήσεις πιο ουσιαστικές σχέσεις.

Δίδυμοι – Μέρα παρεξηγήσεων

Σήμερα, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα αγαπητέ μου δίδυμε ιδιαίτερα ωστόσο αν έχεις γεννηθεί 17-20 Ιουνίου όπου χρειάζεται να είσαι πολύ πιο προσεχτικός στις επικοινωνίες σου! Μπορεί να αισθανθείς ότι οι ιδέες σου δεν γίνονται κατανοητές ή ότι οι άλλοι δεν σε ακούνε και δημιουργούνται καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά . Πρόσεξε τις υποσχέσεις που μπορεί να κάνεις, καθώς μπορεί να είναι πιο δύσκολες από ότι φαίνονται. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρούσεις. Αξιοποίησε την ικανότητά σου να σκέφτεσαι δημιουργικά, καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

Καρκίνος- Μην μπερδεύεις το μυαλό σου με πολύπλοκες σκέψεις

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε επηρεάσει συναισθηματικά, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε σκέψεις που θα σου δημιουργήσουν έντονη αμφιβολία ή και δίλημμα αγαπητέ μου Καρκίνε. Μην αφήνεις την ευαισθησία σου να σε καθορίζει, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανυπόστατες φήμες, μην πιστεύεις όλα όσα ακούς αυτή την ημέρα. Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση καταστάσεων που σε τρομάζουν. Αξιοποίησε την εσωτερική σου δύναμη για να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου !

Λέων – Οικονομικές καθυστερήσεις

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα φέρει κάποια προσωρινή αναστάτωση στον τομέα των οικονομικών σου αυτή την Τετάρτη αγαπητέ μου φίλε Λέοντα. Μπορεί να νιώθεις ότι οι επικοινωνίες σου είναι μπερδεμένες ή ότι οι προθέσεις των άλλων δεν είναι καθαρές ή ότι κάποιος σε ξεγέλασε σε μία οικονομική σας συνδιαλλαγή. Πρόσεξε τις υποσχέσεις που σου κάνουν, καθώς μπορεί να μην εκπληρωθούν για το λόγο αυτό απόφυγε ειδικά σήμερα τις οικονομικές επενδύσεις ή τις αγορές! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να κάνεις έναν ουσιαστικό απολογισμό των συναισθημάτων σου!

Παρθένος – Εξαπατήσεις στις σχέσεις

Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις λάθη και ψέματα στις σχέσεις έρχονται αυτή την Τετάρτη για σένα φίλε μου Παρθένε. Η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και σου κρούει το καμπανάκι, ότι οι διαθέσεις και οι συμπεριφορές των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι δεν είναι τόσο ξεκάθαρες και αληθινές αυτή την ημέρα! Μην πιστεύεις λοιπόν σε όσα ακούς, μην αναλύεις με υπερβολή κάθε λέξη, στάση ή συμπεριφορά και προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την ημέρα τις σοβαρές συζητήσεις για το αύριο! . Αξιοποίησε τη διαισθητική σου πλευρά για να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων.

Ζυγός – Οι αναβολές δημιουργούν σύγχυση

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ, σε κάνει αρκετά αναβλητικό σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας, της εργασίας ή της φυσικής κατάστασης! Βυθίζεσαι στην αμφιβολία, στο δίλημμα, νιώθεις κουρασμένος, σου αναβάλλονται ραντεβού και υπάρχει μία αταξία στις επικοινωνίες που συνδέονται με τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου, άλλα σου λένε, άλλα καταλαβαίνεις , άλλα γίνονται! Διατήρησε λοιπόν σήμερα μία ευελιξία στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να μην είσαι τόσο συγκαταβατικός και καλόβολος σε ότι σε «φορτώνουν» από υποχρεώσεις γιατί θα είναι δύσκολο να τα βγάλεις εις πέρας!

Σκορπιός – Έμπνευση και δημιουργικότητα

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είσαι από τους κερδισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού για σήμερα Τετάρτη. Με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα είσαι ευφάνταστος, δημιουργικός, διαθέτεις έμπνευση και εκφράζεις τα συναισθήματά σου μέσα από τις λέξεις σου, διαθέτοντας και το ταλέντο να πείσεις τους άλλους και να προκαλέσεις όμορφα συναισθήματα. Προσπάθησε μόνο να μην ωραιοποιείς και εξιδανικεύεις καταστάσεις στα ερωτικά, γιατί το συναίσθημα μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολικές εκτιμήσεις! Αξιοποιείσαι την ημέρα σου για ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο!

Τοξότης – Προσοχή στα επαγγελματικά

Σήμερα, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει προκλήσεις στον τομέα των επαγγελματικών σου φίλε μου Τοξότη. Μπορεί να νιώσεις ότι οι συνάδελφοί σου δεν κατανοούν τις προθέσεις σου ή ότι υπάρχουν παρανοήσεις σε ότι κουβεντιάζετε! Πρόσεξε να μην αφήσεις τις υποψίες να επηρεάσουν την εργασία σου ενώ μην μεγαλοποιείς ή και δραματοποιείς τις καταστάσεις. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και τις ανακοινώσεις που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου. Αξιοποίησε την έμπνευσή σου για να βρεις νέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως – Θολωμένο μυαλό

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τετάρτη το μυαλό σου είναι αρκετά μπερδεμένο και συγχυσμένο από πολλαπλές σκέψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά και να κρίσεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Είσαι αρκετά πιο επιρρεπής να πιστέψεις σε αναληθείς πληροφορίες, για το λόγο αυτό κράτησε μικρό καλάθι σε ότι σου πουν! Θα βρεθείς σε κάποιο δίλημμα για μία απόφαση που πρέπει να πάρεις αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, άφησε λίγο τον χρόνο να περάσει πριν δώσεις τώρα μία τελική απάντηση! Λίγο προσοχή σε συζητήσεις, μετακινήσεις αλλά και στο όχημά σου ..

Υδροχόος – Οικονομικές και συναισθηματικές ανησυχίες

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε μεγαλεπήβολα σχέδια που αφορούν το μέλλον των οικονομικών και των αισθηματικών σου! Θα χρειαστεί να παραμείνεις συγκρατημένος στα οικονομικά έξοδα, στις αγορές, αλλά και σε κάθε μορφής οικονομικής επικοινωνίας, για το λόγο ότι σήμερα μπορεί να παρασυρθείς από την υπερβολή σου σε λάθη! Επιπλέον, η μέρα είναι ακατάλληλη για να αξιολογήσεις τα συναισθήματά σου ή για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την σταθερότητα μίας σχέσης!

Ιχθύες – Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου

Σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ σχηματίζεται η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ που σε επηρεάζει άμεσα, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 17-20 Μαρτίου! Εύκολα μπορεί να την «πατήσεις» και να πιστέψεις σε λόγια που θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά … παρέμεινε εγκρατής λοιπόν και μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, για ανθρώπους που δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι σου λένε αλήθεια. Έχεις την τάση να ωραιοποιείς και να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις και σήμερα όντως είναι μία ημέρα «παγίδα» που εύκολα μπορείς να ξεγελαστείς ή και να ξεγελάσεις μέσω των επικοινωνιών σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για ενασχόληση με την τέχνη!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!