ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύοντας το πάθος και την ένταση στις σχέσεις, αλλά και την δίψα για χρήμα και εξουσία! Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς μπαίνετε σε μία δυνατή περίοδο για τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας! 

Κριός – Πάθος και χρήμα

Σήμερα Δευτέρα, ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα και τα αισθήματα, κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και για σένα αγαπητέ μου Κριέ από αυτή την θέση θα ξυπνήσει έντονα το πάθος σου για χρήμα αλλά και για έρωτα! Στα οικονομικά θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος σε θέματα κοινών πόρων ή κληρονομιών , είτε θα δεχθείς κάποιο μπόνους. Στην ερωτική σου ζωή, τα πάντα είναι έντονα, και ίσως προκύψουν ζήλιες ή μυστικά που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Θα ζήσεις δυνατές στιγμές ερωτικού πόθου που θα ξυπνήσουν κάθε κύτταρό σου, ενώ μπορεί να είσαι αρκετά πιο ζηλιάρης και απόλυτος από ότι συνηθίζεις!

Ταύρος – Απόλυτες επιθυμίες για συντροφικότητα

Εξαιρετικά τα νέα της ημέρας για το ζώδιο σου Ταύρε μου! Η Αφροδίτη – ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σου – εισέρχεται σήμερα στον Σκορπιό φωτίζοντας τον τομέα των σχέσεων σου , διεγείροντας την ένταση και το πάθος. Το επόμενο διάστημα θέλεις να αναπτύξεις περισσότερο το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας και επιθυμείς να δέσεις άγκυρα σε μία σχέση επιζητώντας την ολοκλήρωση μέσω αυτής. Μπορεί να νιώσεις πιο κτητικός και απόλυτος στα «θέλω» σου όμως έχεις να λάβεις και σημαντικές ικανοποιήσεις από την αισθηματική σου ζωή! Είναι ο καιρός λοιπόν να υπάρξει ένα πιο ένθερμο κλίμα στα ερωτικά σου!

Δίδυμοι – Βελτιώνεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου

Η Αφροδίτη από σήμερα Δευτέρα κινείται στον Σκορπιό και από αυτή την θέση για σένα Δίδυμε, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις καθημερινές σου συνήθειες και στην φυσική σου κατάσταση . Θα νιώσεις την ανάγκη να προσέξεις περισσότερο τις συνήθειες και θα βελτιώσεις τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα εργαστείς με περισσότερο ζήλο, πάθος και θα γίνεις αρκετά πιο ανταγωνιστικός προκειμένου να εκπληρώσεις τις προσδοκίες που έχεις για τον επαγγελματικό τομέα! Επιπλέον είναι κατάλληλο το διάστημα για να βελτιώσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, να βρεις ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σου και της επαγγελματικής σου ζωής και να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες!

Καρκίνος – Ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο

Μπαίνεις στην χρυσή εποχή για τα αισθηματικά σου φίλε μου Καρκίνε από σήμερα Δευτέρα! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί για τα καλά από σήμερα την ερωτική σου ζωή και ζεις απόλυτα δυνατές στιγμές. Είναι μια περίοδος που μπορεί να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου, αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις ζητήματα ελέγχου ή ζήλιας. Η αγάπη γίνεται πιο έντονη, και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να δώσεις τα πάντα σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η δημιουργικότητά σου επίσης ενισχύεται, και μπορεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσα από τέχνες ή άλλες δραστηριότητες.

Λέων – Θέλεις να ανανεώσεις την φωλιά σου

Επιζητάς να δημιουργήσεις την δική σου φωλιά που θα απομονώνεσαι, θα ζεις τον έρωτα σου και θα αισθάνεσαι ασφάλεια, ζεστασιά και σιγουριά στις κρύες νύχτες του χειμώνα! Αυτή ακριβώς η επιθυμία θα αρχίσει να γεννιέται από σήμερα μέσα σου, αφού η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και διεγείρει την επιθυμία σου να δημιουργήσεις ένα πιο ζεστό, ασφαλές, σταθερό αλλά και παθιασμένο πλαίσιο! Το διάστημα είναι ευνοϊκό, για ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, βελτίωση οικογενειακών σχέσεων, αναθέρμανση αισθηματικής ζωής και ενίσχυση της οικειότητας!

Παρθένος – Αξιοποιείσαι τις ιδέες σου

Σήμερα Δευτέρα ο πλανήτης του έρωτα εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή την θέση αναμένεται να φέρει εύνοια σημαντική σε οικονομικά συμφωνητικά αλλά και σε ερωτικές επικοινωνίες. Στην προσωπική σου ζωή νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με μεγαλύτερο βάθος και το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για ενίσχυση της επικοινωνίας με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, ένα νέο πρόσωπο θα τρυπώσει αυτό το διάστημα στο μυαλό σου με έντονο πάθος! Από σήμερα επίσης, θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικές οι ιδέες σου, ακολούθησε τις εμπνεύσεις που μπορεί να σε κατευθύνουν σε μονοπάτια που θα φέρουν ικανοποίηση, χαρά, πληρότητα!

Ζυγός – Μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο για τα οικονομικά

Φίλε μου Ζυγέ, από σήμερα Δευτέρα ξεκινά μία πιο ελπιδοφόρα εποχή για τον τομέα των οικονομικών σου! Η Αφροδίτη - ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο σου - εισέρχεται σήμερα στον Σκορπιό και εσύ αναζητάς αλλά και βρίσκεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου! Επιπλέον αναθεωρείς τις αξίες σου σχετικά με το τί είναι σημαντικό και απαραίτητο στην ζωή σου. Σε αυτή την περίοδο θα αποκτήσεις και κάτι που το ήθελες πολύ εδώ και καιρό! Προσπάθησε ωστόσο να τιθασεύεις την τάση σου για σπατάλη, γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα θα τα θέλεις δικά σου όλα εδώ και τώρα!

Σκορπιός – Πάθος και ανανέωση

Από σήμερα μαγνητίζεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Η εβδομάδα ξεκινά υπέροχα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Σκορπιέ, αφού σήμερα ο πλανήτης της ομορφιάς, της τέχνης, του έρωτα και της απόλαυσης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο , από αυτή την θέση σε γεμίζει με πάθος και φέρνει την ουσιαστική ανανέωση στην καθημερινότητά σου! Η περίοδος αυτή θα φέρει έντονες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ενώ είναι φανερό ότι θα ικανοποιηθείς μέσα από όμορφες αλλαγές που θα κάνεις τώρα στην εμφάνισή σου! Ζήτα το και θα σου δοθεί είναι το σύνθημα σου από σήμερα, αφού πραγματικά αυτό που επιζητά η καρδούλα σου θα μπορεί να γίνει πράξη αρκεί να δείξεις την πρόθεση για αυτό!

Τοξότης – Ανάγκη για απολογισμό

Αγαπητέ μου Τοξότη από σήμερα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης ενδοσκόπησης και ανάγκη για απομόνωση. Θα νιώσεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες και να κάνεις έναν απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής! Αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να επανέλθουν στην επιφάνεια ζητήματα που δεν είχαν λυθεί και ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και να κατανοήσεις τι πραγματικά θέλεις. Επιπλέον θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες θυσίες και να υποστηρίξεις άτομα που αγαπάς πραγματικά πολύ!

Αιγόκερως – Νέες φιλίες

Νέες επιθυμίες, νέοι πόθοι γεννιούνται από σήμερα για σένα φίλε μου Αιγόκερε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, σε βοηθά για το επόμενο διάστημα να εμβαθύνεις περισσότερο στα θέλω σου, να επιδιώξεις αλλαγές που θα φέρουν ικανοποίηση, πληρότητα και πάθος στην ζωή σου! Είναι όμως και ένα διάστημα που ενισχύονται πολύ παραπάνω οι φίλιες σου, δικτυώνεσαι, γνωρίζεις νέο κόσμο, έχεις ενεργό ρόλο στα δίκτυα και στις ομάδες που δραστηριοποιείσαι! Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα νέο φλερτ μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σου!

Υδροχόος – Πρόοδος στα επαγγελματικά

Φίλε μου Υδροχόε, από σήμερα Δευτέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθά να εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στην βελτίωση της κοινωνικής και επαγγελματικής σου εικόνας. Μπαίνεις σε μία δημιουργική περίοδο όπου με πάθος θα θελήσεις να θέσεις στόχους και θα δεχθείς θερμή υποστήριξη στα επαγγελματικά σου σχέδια! Κερδίζεις την αναγνώριση και αποκτάς θερμούς υποστηρικτές από το περιβάλλον σου! Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να θέσεις ψηλά τον πήχη και να ακολουθήσεις με μεράκι, το ταλέντο, την τέχνη, ή και τις γνώσεις σου προκειμένου να πετύχεις κάτι που το θέλεις πολύ!

Ιχθύς – Επιτέλους καλά νέα

Παρόλο που σήμερα Δευτέρα νιώθεις φορτισμένος ψυχολογικά με πολλά οικογενειακά βάρη αλλά και με συναισθηματική απαισιοδοξία, σου έχω αισιόδοξα νέα αγαπητέ φίλε Ιχθύ! Σήμερα περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο σου, σταδιακά λοιπόν ανοίγει ο ορίζοντας στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να γεφυρώσεις το επικοινωνιακό χάσμα που σε χωρίζει με το σύντροφό σου, ενώ αν διψάς για μία νέα ερωτική περιπέτεια, τώρα είναι η στιγμή η δική σου! Το διάστημα αυτό είναι ωφέλιμο για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!