ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024

Λίγο πριν ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζοντας επίσημα την φθινοπωρινή περίοδο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη που φέρνει έντονες, βαθιές, ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές που μας βοηθούν να ενδυναμωθούμε σε όλα τα επίπεδα! Παράλληλα σήμερα δεν θα λείψουν και τα δυνατά ερωτικά πάθη, οι ζήλειες και οι ερωτικοί πειρασμοί!

Κριός – Μέρα δύναμης και εξουσίας

Σήμερα Κυριακή λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις την εργασία σου και να βελτιώσεις σημαντικά τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις βαθιές αλλαγές στην εργασία σου ή να εστιάσεις περισσότερο στην αποτελεσματικότητα. Η αποφασιστικότητά σου ενισχύεται, και μπορείς να επιτύχεις πολλά εάν επικεντρωθείς σε συγκεκριμένους στόχους! Παράλληλα σήμερα κορυφώνεται και το παθιασμένο τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα οι σχέσεις σου γίνονται πιο έντονες, με συναισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας. Απόφυγε τις συγκρούσεις και τα παιχνίδια χειραγώγησης!

Ταύρος – Μέρα δημιουργικότητας και ερωτισμού

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε κορύφωση με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα, και σου δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθείς μέσα τον έρωτα ή από όμορφες δραστηριότητες που θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Οι σχέσεις με τα παιδιά ή με άτομα νεότερα από εσένα γίνονται πιο ουσιαστικές. Παράλληλα σήμερα ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάποια οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα θα διεγείρουν το πείσμα και την επιμονή σου. Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στους πειρασμούς!

Δίδυμοι – Ερωτικοί Πειρασμοί

Σήμερα Κυριακή βιώνεις έντονα συναισθήματα και έχεις την ανάγκη να εξετάσεις βαθιά το παρελθόν σου και να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος! Είναι μία καλή ευκαιρία για ενδοσκόπησή σου, αφού σήμερα μπορείς να ανακαλύψεις αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου λύνοντας ζητήματα του παρελθόντος! Στον ερωτικό τομέα ξυπνά το ερωτικό πάθος, η ζήλεια και η ανάγκη σου για διεκδίκηση! Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος η μέρα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στους ερωτικούς πειρασμούς που θα σε φέρουν σε μπελάδες!

Καρκίνος – Μία ημέρα με έντονα συναισθήματα

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς με δύναμη και να μεταδώσεις τις ιδέες σου σε άλλους με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις με τα λόγια σου και να προκαλέσεις δυνατά συναισθήματα. Είναι μία καλή ευκαιρία όμως και για να αναδείξεις τα ταλέντα σου στο γράψιμο, στις δημόσιες σχέσεις ή στις διαπραγματεύσεις! Οι σχέσεις σου δένουν πιο ουσιαστικά και με αρκετό πάθος! Πες όχι ωστόσο, στις παλιές ερωτικές ιστορίες που σου έχουν αποδείξει ότι σε φθείρουν με την τοξικότητά τους, αξίζεις κάτι καλύτερο και το ξέρεις!

Λέων- Αναμόρφωση εργασιακή και οικονομική

Σήμερα επιζητάς πολύ περισσότερο την ασφάλεια και την σιγουριά και αυτό μπορεί να γίνει το κίνητρό σου για να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση προς το καλύτερο. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να διαχειριστείς πιο αποτελεσματικά τα έξοδά σου. Επιπλέον αγαπητό μου Λιοντάρι, το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης / Πλούτωνα διεγείρει την ζήλεια στην αισθηματική σου ζωή, ίσως αισθάνεσαι ότι οι κινήσεις του συντρόφου σου είναι ύποπτες, ή ότι δεν σου αφιερώνει την δέουσα προσοχή!

Παρθένος – Ουσιαστική μεταμόρφωση ζωής

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μία όψη που σου επιφυλάσσει ουσιαστική ενδυνάμωση και μεταμόρφωση στην ζωή σου! Έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς και να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και τρόπους που δεν σε εξυπηρετούν πλέον. Η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων είναι έντονη, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις, καθώς αυτό μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αυστηρό με τον εαυτό σου και τους άλλους. Κάποιες οικονομικές σπατάλες θα γίνουν η αιτία να αγχωθείς!

Ζυγός – Αφήνοντας πίσω το παρελθόν

Σήμερα το βράδυ ξεκινά επίσημα το νέο αστρολογικό σου έτος, η ψυχολογία σου δέχεται βαθιές επιρροές καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις θέματα που κρύβονται στο υποσυνείδητό σου. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από την κοινωνική ζωή και να επανεξετάσεις τις πιο εσωτερικές σου επιθυμίες, κάνοντας έναν ουσιαστικό απολογισμό, προκειμένου να αφήσεις πίσω σου ότι ανήκει στο παρελθόν! Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχούν οι ζήλειες, τα παράπονα ενώ διακρίνεις ότι δεν μπορείς να συντηρείς κάτι που έχει φθαρεί … η συνειδητοποίηση αυτή σε απογοητεύει σημαντικά!

Σκορπιός – Κοινωνική ενδυνάμωση

Σήμερα Κυριακή σου δίνετε Σκορπιέ μου η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις φιλίες σου και τους στόχους σου. Νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε ομάδες ή συνεργασίες που σε εμπνέουν και σε βοηθούν να εξελιχθείς. Ίσως έρθουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν ή θα σου δώσουν πολύτιμες γνώσεις. Αν υπάρχουν σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, τώρα είναι η στιγμή να τις αφήσεις πίσω. Ο κοινωνικός σου κύκλος ανανεώνεται! Στον ερωτικό τομέα, το μυαλό «καρφιτσώνεται» σε άκρως ακατάλληλες ερωτικές σκέψεις και με πείσμα διεκδικείς το άτομο που ποθείς!

Τοξότης – Ακολούθησε ένα μεθοδικό πλάνο

Κυριακή σήμερα όμως εσύ αγαπητέ μου Τοξότη επικεντρώνεσαι περισσότερο σε σκέψεις που αφορούν την πορεία της καριέρας και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών! Οι προσπάθειές σου για να ανέβεις στην επαγγελματική ιεραρχία ή να βελτιώσεις την επαγγελματική σου φήμη θα γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να καταστρώσεις ένα μεθοδικό πλάνο. Ωστόσο, φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον έλεγχο ή την ανάγκη να επιβληθείς στους άλλους, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Στον οικονομικό τομέα προσπάθησε να αποφύγεις τους συνεταιρισμούς!

Αιγόκερως – Μέρα κυριαρχίας

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα Κυριακή σε επηρεάζει άμεσα αγαπητέ μου Αιγόκερε και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους σκέψης και να εξελίξεις την φιλοσοφία σου για τη ζωή. Κατακτάς δύναμη και εξουσία και κάνεις επεκτατικά βήματα ζωής αυτή την περίοδο ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 17-19 Ιανουαρίου. Παράλληλα το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα διεγείρει το ερωτικό σου πάθος και είσαι αρκετά απόλυτος στην αισθηματική σου ζωή, επιβάλλοντας να τα έχεις όλα δικά σου ή αλλιώς τίποτα!

Υδροχόος – Λύσεις ενδυνάμωσης

Σήμερα Κυριακή δίνονται ουσιαστικές λύσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που επηρέασαν τον ψυχισμό σου, είτε για υποθέσεις που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά ή χρεωστικά υπόλοιπα ! Έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις σε βάθος τις οικονομικές σου υποθέσεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Ταυτόχρονα, καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις βαθιές συναισθηματικές ανάγκες και φόβους, φέρνοντας μια αίσθηση αναγέννησης στις προσωπικές σου σχέσεις. Συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα έγιναν στην ζωή σου για κάποιο λόγο και φιλοσοφείς την ζωή διαφορετικά!

Ιχθύς – Δέχεσαι σημαντική στήριξη

Φίλε μου Ιχθύ σήμερα Κυριακή το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να διακριθείς και να κατακτήσεις στόχους και επιθυμίες ζωής, παράλληλα ενδυναμώνεται σημαντικά το όνομά σου στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι! Εφαρμόζεις στην ζωή σου αλλαγές που σε βάζουν πλέον σε ένα νέο πεδίο δράσης! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία, ή να βάλεις στα σκαριά ένα νέο όνειρο ζωής! Οι οικονομικές απαιτήσεις της εποχής είναι μεγάλες, το γεγονός αυτό σε αγχώνει, διαισθάνεσαι όμως ότι θα τα καταφέρεις περίφημα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!