ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μία δύσκολη εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της με την Σελήνη να κάνει σήμερα το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και την ανάγκη να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας, να είναι τονισμένη! 

Κριός -Ανάγκη για οικονομική συγκρότηση

Αγαπητέ μου Κριέ, καθώς μία δύσκολη εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη στο Ταύρο ενισχύεται η ανάγκη σου για πρακτικότητα και οργάνωση κυρίως στον οικονομικό σου τομέα . Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ή να κάνεις έναν απολογισμό των δαπανών σου. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά πεισματάρης ή ανυπόμονος, καθώς η επιμονή σου μπορεί να προκαλέσει πλεονεξία. Τόλμησε να επενδύσεις χρόνο σε εργασίες που χρειάζονται προσοχή και λεπτομέρεια. Προσεγγίζοντας πιο πρακτικά κάποια πράγματα θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος – Ώρα για απόλαυση

Η Σελήνη σήμερα Παρασκευή περνά στο ζώδιό σου αγαπητέ μου Ταύρε , ενισχύοντας τη διάθεσή σου και την ανάγκη σου να επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που αφορούν την απόλαυσή σου! Σήμερα θα νιώσεις ιδιαίτερα δημιουργικός και θετικός. Είναι η κατάλληλη μέρα για να επικεντρωθείς σε προσωπικά έργα ή σχέδια που έχεις. Πρόσεξε να μην επιτρέψεις στις ανησυχίες σου να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου, προπάντων όμως μην τα θέλεις όλα δικά σου. Τόλμησε να κάνεις βήματα προς την αυτοβελτίωση και γιατί όχι η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεώσεις την εικόνα σου. Η ενέργεια σου θα είναι αυξημένη και η μέρα εντέλει θα κριθεί ευνοϊκή για την επίτευξη στόχων.

Δίδυμοι – Έχεις ανάγκη από χρόνο για σένα

Ζόρικη ήταν η εβδομάδα που φτάνει τώρα στο τέλος της και σήμερα με τη Σελήνη να περνά στο Ταύρο, η μέρα σου μπορεί να φέρει τονισμένη την ανάγκη σου για ξεκούραση και χαλάρωση. Απέφυγε σήμερα την τάση σου να αναλαμβάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα γιατί θα «μπουχτίσεις» και θα αφήσεις εκκρεμότητες. Είναι καλή στιγμή για να αποσυρθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τόλμησε να κάνεις μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σου που θα σε βοηθήσουν να βρεις περισσότερη ηρεμία και ισορροπία.

Καρκίνος – Μέρα κοινωνικών επαφών

Ευχάριστο είναι το αστρολογικό τοπίο της Παρασκευής για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε! Η Σελήνη στο Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και δικτύωση. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να συναντηθείς με φίλους ή να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Βασική προϋπόθεση είναι να μην γίνεσαι υπερβολικά συναισθηματικός ή ευάλωτος από τις διαθέσεις του περιβάλλοντός σου . Τόλμησε να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να επενδύσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν.

Λέων – Μέρα επίτευξης στόχων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη στο Ταύρο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες, παράλληλα δίνεις μεγάλη έμφαση στην δημόσια εικόνα σου την οποία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βελτιώσεις! Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις πρόοδο σε επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσεις αναγνώριση για την εργασία σου. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός ή να πιέσεις τον εαυτό σου για τέλεια αποτελέσματα. Τόλμησε να επενδύσεις σε στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σου και να δείξεις τις ικανότητές σου με αυτοπεποίθηση. Η μέρα εντέλει θα συμβάλει στην προώθηση σχεδίων, στην πρόοδο και στην αναγνώριση.

Παρθένος – Αναζήτηση και εξερεύνηση νέων προοπτικών

Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι και πράγματι μετά από μία τόσο δύσκολη εβδομάδα, το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο, σε παρακινεί αυτή την ημέρα να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα! Η μέρα είναι κατάλληλη για μάθηση, προσωπική ανάπτυξη, επεκτατικά σχέδια αλλά και για επικοινωνίες! Επιτυχία θα έχεις για νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, νέα έγγραφα ή συμφωνίες, ή ακόμα και συναντήσεις που αφορούν την συζήτηση μίας νέας προοπτικής! Αξιοποίησε την ευκαιρία της ημέρας που δεν είναι άλλη από την εξερεύνηση και την ανάπτυξη.

Ζυγός – Δημιουργία ασφαλών συνθηκών

Η Σελήνη σήμερα Παρασκευή από τον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη σου φίλε μου Ζυγέ για συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Σήμερα μπορείς να επικεντρωθείς σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή ακόμα και με την ερωτική σου ζωή. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά προσκολλημένος σε υλικά ζητήματα, ενώ θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκο που δεν είσαι έτοιμος να διαχειριστείς. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου, αλλά με προσοχή και στρατηγική. Η μέρα ευνοεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Σκορπιός – Μέρα συμφιλίωσης

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή η Σελήνη περνά στο Ταύρο δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα μπορείς να δεις θετικές εξελίξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις ή να βρεις λύσεις σε διαφωνίες που είχες με τους άλλους. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά συναισθηματικός ή να επιμείνεις σε θέματα που δεν εξυπηρετούν τις σχέσεις σου. Τόλμησε να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε σχέσεις που σου είναι σημαντικές και να εργαστείς για την ενίσχυση της συνεργασίας και της κατανόησης. Η μέρα ευνοεί τη συμφιλίωση και την ενίσχυση των σχέσεων.

Τοξότης – Οργανώνοντας την καθημερινότητά σου

Μία επίπονη εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Σελήνη στον Ταύρο και εσύ αγαπητέ μου Τοξότη έχεις ενισχυμένη αυτή την ημέρα την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα πιο δομημένο πλαίσιο στην εργασία και την καθημερινότητά σου! Προσπαθείς να βάλεις γερές βάσεις στα επαγγελματικά σου, αρχίζεις να νιώθεις την ανάγκη ότι πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, το σώμα σου, την διατροφή σου και ότι είναι επιβεβλημένο οι ρυθμοί σου να χαλαρώσουν! Η μέρα προσφέρεται λοιπόν για μία καλύτερη οργάνωση του χρόνου, των υποχρεώσεων προκειμένου να ξενοιάσεις και να αφήσεις χώρο για σένα! Το χουζούρι στο σπίτι και το καλό σπιτικό φαγητό θα κλείσουν υπέροχα την ημέρα σου!

Αιγόκερως – Παρασκευή με ξεγνοιασιά!

Με τη Σελήνη να περνά στο Ταύρο σήμερα Παρασκευή , η μέρα σου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τον έρωτα, τα δημιουργικά σχέδια αλλά και για τον ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά! Σήμερα, μπορείς να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες που σου προσφέρουν ευχαρίστηση και να βρεις νέους τρόπους να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Σημαντικό είναι να αφεθείς στη χαρά και στη διασκέδαση και να επενδύσεις σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν ενέργεια και ικανοποίηση. Η μέρα είναι καλή για ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές!

Υδροχόος – Αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένεια

Για σήμερα Παρασκευή καθώς η Σελήνη περνά στο Ταύρο εσύ έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και στην οικογένεια. Σήμερα, θα ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή ή θα κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά συναισθηματικός ή να μην αφήσεις κάποιες μικρές αντιφάσεις να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου στο σπίτι και να επενδύσεις χρόνο στην οικογένεια σου. Η μέρα ευνοεί την ενίσχυση της οικογενειακής αρμονίας.

Ιχθύς - Προτεραιότητα η επικοινωνία

Για σήμερα Παρασκευή είσαι ετοιμόλογος, σπιρτόζος και έχεις την επιθυμία να εκφράσεις με λέξεις αυτά που αισθάνεσαι φίλε μου Ιχθύ, άλλωστε η εβδομάδα ήταν φορτική, καταπιεστική και συσσώρευσες πολλά μέσα σου που τώρα θέλεις να τα διώξεις από πάνω σου! Σήμερα, μπορείς να βρεις νέους τρόπους να εκφράσεις τις ιδέες σου και να έρθεις σε επαφή με τους γύρω σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδιαφέρουσες συναντήσεις, για μία κοντινή μετακίνηση, για μία συνάντηση με ένα πρόσωπο αγαπημένο, αλλά και για κάθε δραστηριότητα που ανανεώνει τον τρόπο σκέψης σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!