GOSSIP

Ο Νίκος Αναδιώτης δηλώνει πως είναι υπέρ της επιστροφής της σχολικής ποδιάς

Τα καθήκοντά του ως εκλεγμένος ευρωβουλευτής έχει πλέον αναλάβει ο Νίκος Αναδιώτης, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε για τις αλλαγές στη ζωή του, μετά την εκλογή του.

Το πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα: για την αρνητική κριτική που δέχτηκε, για τους στόχους του ως ευρωβουλευτής, αλλά και για το πως η οικογένειά του, δεν θέλησε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της, παρά τις νέες συνθήκες που προκύπτουν λόγω της εκλογής του.

«Προς το παρόν μένω σε ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες αλλά θέλω να έχω ένα σπίτι εκεί. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι, θέλω να έχω τη βάση μου, για να νιώθω πιο ασφαλής. Οι ερωτήσεις που θα κάνω στην Ευρωβουλή θα αφορούν μόνο την Ελλάδα, θα αγωνιστώ για λιγότερα προβλήματα», δηλώνει ο Νίκος Αναδιώτης.

«Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι παραπάνω από του μέσου Έλληνα αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και τις ανάγκες μας ως οικογένεια, γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Ρώτησα τη γυναίκα μου αν θέλει να πάμε τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο ή να μετακομίσουμε στις Βρυξέλλες τώρα που έγινα ευρωβουλευτής και αμέσως ήταν αρνητική», παραδέχεται ο Ευρωβουλευτής στην κάμερα του Alpha.

«Άκουσα κάποιους να αναρωτιούνται πώς μπορούν να εμπιστευτούν εμένα για θέματα ευρωπαϊκά. Ωραία η απορία τους. Πώς γίνεται όμως να έχουν εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον πρωθυπουργό μας, τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει τα δικά μας προβλήματα. Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί με τις τιμές του σούπερ μάρκετ», τονίζει ο Νίκος Αναδιώτης.

«Δεν αποδέχομαι περισσότερα από τα δύο φύλα, υπερασπίζομαι το ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Είμαι υπέρ στο να έχουν τα παιδιά στο σχολείο την ίδια αμφίεση. Δεν είναι ωραία εικόνα να μην συνάδει η αμφίεση των μικρών κοριτσιών με την ηλικία τους. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη η κοινωνία στο να επαναφέρουμε τη μαθητική στολή, δεν ξέρω αν θα έκανε και πολύ κακό αυτό. Τουλάχιστον θα ήταν διακριτή η ηλικία του κοριτσιού, ότι είναι μία μαθήτρια», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!