GOSSIP

Παρασκευή Κερασιώτη: Από το GNTM στο…Survivor

Το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, επιστρέφει για άλλη μια φορά στους δέκτες μας με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με τον Γιώργο Λιανό να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν έχουν ήδη ανακοινωθεί και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα γνώριμο σε όλους πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την Παρασκευή Κερασιώτη.

Την παίκτρια τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τον χαρακτήρα της.

 

Ποια είναι η Παρασκευή Κερασιώτη;

Κατάγεται από την Πάτρα και ζει στην Αθήνα. Έχει 3 αδερφές και έχει μεγαλώσει σε μια πολύ μεγάλη οικογένεια.

Νιώθει πως χρωστάει αυτό που είναι ως άνθρωπος στους γονείς της.

Η μητέρα της είναι τα πάντα για εκείνη.

Όνειρο της ήταν να γίνει βρεφονηπιοκόμος όμως την κέρδισε το μόντελινγκ.

Η γυμναστική μπήκε στη ζωή της πριν από τέσσερα χρόνια και είναι ο σύμμαχος της για μία καλή ψυχολογία.

I am a Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι γιατί πιστεύει πως το Survivor ανοίγει τον δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και τη μητέρα της.

Παρασκευή Κερασιώτη – Η καταγωγή και το μπούλινγκ

Το μοντέλο και πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έχει μιλήσει ανοιχτά από την πρώτη στιγμή για την τσιγγάνικη καταγωγή της.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, η ίδια νιώθει υπερήφανη για την καταγωγή της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κρίνει για αυτό.

Μάλιστα, μέσα από τα social media της είχε αναφερθεί σε ένα αντίστοιχο περιστατικό μπούλινγκ που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατι τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν.

Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω.

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Το έχω ξανά πει.

Δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην έχω ανάγκη κανέναν για να μπορω να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα.

Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα.

Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα» είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, κακή μεταχείριση λόγω της καταγωγής της έχει λάβει και στον χώρο της μόδας και σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί.

«Είχα ένα fitting και ο σχεδιαστής άρχισε να φωνάζει για την ώρα, ενώ είχα πάει μία ώρα νωρίτερα. Περίμενα και τον είδα τσαντισμένο και του είπα ότι σας περίμενα και δεν παραπονέθηκα.

Άρχισε να μου λέει ότι είμαστε δύο άτομα εδώ και δεν πιστεύεις σε εμάς ότι έπρεπε να έρθεις 6; Μου έλεγε έχεις και παράπονο εγώ που σε στηρίζω;

Τον βλέπω και του λέω ευχαριστώ και φεύγω.

Μου φώναζε δυνατά με άσχημο τρόπο και μου έλεγε “φύγε” σαν να είχε τρελαθεί. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι.

Όταν συμβαίνει κάτι να μιλάμε, οποίος κι αν είναι απέναντί μας κι ο πιο γνωστός αν είναι. Μάλλον δεν θα ξανασυνεργαστώ με τον συγκεκριμένο σχεδιαστή.

Όσο ήμουν μικρή στεναχωριόμουν, γιατί βίωνα πολύ bullying για την τσιγγάνικη καταγωγή μου στο σχολείο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Τι σημαίνει ότι είμαι τσιγγάνα; Ότι δεν έχω δικαιώματα; Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι και που μένω.

Ποιο είναι το κακό; Ότι είμαι τσιγγάνα;».

 

Παρασκευή Κερασιώτη – Το άγχος και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, η Παρασκευή Κερασιώτη είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media για το άγχος που βίωνε και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως είχε αποκαλύψει όλο αυτό την είχε καταβάλει τόσο πολύ σε σημείο που να μην τρώει σχεδόν καθόλου!

«Θα σας μιλήσω για τους τελευταίους μήνες, πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν πάνε καλά, για ένα θέμα που θέλω να σας μιλήσω είναι το φαγητό.

Δεν ήμουν ποτέ σε αυτή την κατάσταση, δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη, αντοχή, δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω να κοιμάμαι, θέλω να είμαι μόνη μου.

Είναι πολύ σπάνιο να σε καταλάβουν, να καταλάβουν τι είναι αυτό που περνάς. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος, εσείς να το κάνετε.

Να σας αγαπάτε, να παλεύετε, να ονειρεύεστε, να είστε γεμάτοι αγάπη, μην αφήνετε το άγχος να σας κερδίσει.

Οι όμορφες ψυχές στο τέλος τα καταφέρνουν, μην το ξεχνάτε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!