ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2024

Μία άκρως τυχερή όψη σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στον πλανήτη του έρωτα, της απόλαυσης και της τέχνης, την Αφροδίτη, η οποία κινείται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού, μαζί με τον Δία τον πλανήτη της τύχης , της επέκτασης, των ευκαιριών που κινείται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων! 

Κριός – Ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων

Κριέ μου, σήμερα κορυφώνεται μία άκρως τυχερή αστρολογική όψη που σε επηρεάζει στενά! Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για ανάπτυξη εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Αν είσαι σε σχέση, θα δεις να βελτιώνεται η επαφή με το ταίρι σου και να ενισχύεται η καλή επικοινωνία ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μην εκπλαγείς αν γνωρίσεις εντελώς συμπωματικά ένα πρόσωπο που θα ξυπνήσει το μυαλό και την καρδιά σου. Επιπλέον σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις νέες ιδέες και απόψεις που θα σου ανοίξουν ορίζοντες! Άφησε τις ευκαιρίες που έρχονται προς το μέρος σου να σου δείξουν νέες διαδρομές που θα σε κατευθύνουν προς την επιτυχία.

Ταύρος – Βελτίωση ζωής

Για σένα, Ταύρε, το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά το επίπεδο διαβίωσής σου. Από σήμερα ανοίγονται καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα παρατηρήσεις ότι η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη, με περισσότερη συνεργασία και κατανόηση από τους γύρω σου. Η υγεία σου, επίσης, βελτιώνεται, καθώς βρίσκεις νέους τρόπους να φροντίζεις το σώμα σου. Ίσως να εντάξεις στη ρουτίνα σου κάτι που σου προσφέρει χαρά, όπως νέες δραστηριότητες που βελτιώνουν την ψυχική και σωματική σου υγεία. Οικονομικά, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις σε παλιά ζητήματα, ενώ μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για νέες πηγές εισοδήματος.

Δίδυμοι – Τυχερές στιγμές

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι άκρως ευνοϊκό για σένα, Δίδυμε, καθώς επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και τη δημιουργικότητά σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει ικανοποιήσεις στις σχέσεις και στον έρωτα , ενώ ο Δίας από το ζώδιό σου σε κάνει πιο ανοιχτό και χαρούμενο ενώ δεν λείπουν και τα «τυχερά» που σε ανεβάζουν . Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα νιώσεις την φλόγα να ανάβει, φέρνοντας ρομαντισμό και απόλαυση στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι πιθανότητες για νέα γνωριμία είναι υψηλές. Η δημιουργικότητά σου φτάνει στο αποκορύφωμά της, οπότε είναι η τέλεια στιγμή να τολμήσεις σε κάτι καινούργιο για παράδειγμα να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα! Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να λάμψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιο κερδισμένος αυτή την ημέρα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 12-15 Ιουνίου!

Καρκίνος – Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές

Σήμερα Κυριακή Καρκίνε μου , το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Αυτό μπορεί να προκύψει εξαιτίας ενός χαρμόσυνου συμβάντος που λύνει προβλήματα, από την βελτίωση της σχέσης με τους οικείους σου, από την θετική οικονομική έκβαση μίας οικογενειακής υπόθεσης! Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι πιο έντονες, αλλά τώρα έχεις την ευκαιρία να βρεις την ασφάλεια και την άνεση που επιθυμείς στο χώρο σου. Επίσης, μπορεί να σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, όπως μια ανακαίνιση ή ακόμα και μετακόμιση, που θα φέρουν φρεσκάδα και ανανέωση. Απόλαυσε μία ημέρα που θα σου προσφέρει συναισθηματική σιγουριά!

Λέων -Μέρα επικοινωνιακής εύνοιας

Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία φέρνει μεγάλη επικοινωνιακή εύνοια για σένα φίλε μου Λέοντα αυτή την ημέρα! Αυτή είναι η στιγμή που οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι νέες γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Είναι μία ημέρα δικτύωσης, νέων επαφών, νέων συμμαχιών αλλά και σημαντικής στήριξης που θα λάβεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Παράλληλα έλκεις κοντά σου πιο χαρούμενα γεγονότα αυτή την εποχή, ενώ υπάρχει και μεγαλύτερη «ρέντα» στα αισθηματικά σου! Μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον αναμένεται να φέρει ένα κύμα ανανέωσης! Επιπλέον αξιοποίησε την δημιουργικότητά και την εκφραστικότητά σου

Παρθένος- Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες

Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία που κορυφώνεται σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις φίλε μου Παρθένε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιοποιήσεις οικονομικές ευκαιρίες αλλά και για να τολμήσεις σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που θα σου αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος! Η αυτοεκτίμησή σου επίσης ενισχύεται, και θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις ικανότητές σου και την αξία σου. Αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να θέσεις ως στόχο και την πραγματοποίηση μίας σημαντικής αγοράς που άμεσα θα μπορέσεις να κάνεις πράξη!

Ζυγός – Ώρα για ανανέωση

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία από τους Διδύμους να σχηματίζουν σήμερα Κυριακή τρίγωνο μεταξύ τους, Ζυγέ μου βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής άνθισης. Οι σχέσεις σου βρίσκονται στα καλύτερά τους και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη. Έχεις την ευκαιρία να έλξεις κοντά σου άτομα που σε ενθουσιάζουν και σε εμπνέουν. Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος αυτή φέρνει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και ανοίγονται νέες προοπτικές στον δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις δεν θα σε αφήσουν για πολύ στην μοναχικότητα! Επιπλέον, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε βοηθά να λάμψεις και να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής αυτό τον καιρό. Είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου ή να κάνεις αλλαγές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός – Πάθος και χρήμα

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή σχηματίζεται μία άκρως τυχερή όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία, που φουντώνει το ερωτικό σου πάθος, πολύ περισσότερο όμως σε ευνοεί στην ανάπτυξη των οικονομικών σου! Στα οικονομικά λοιπόν αναμένεται να λάβεις μία σημαντική διευκόλυνση, ένα μπόνους, μία αύξηση, ένα επίδομα, ενώ εύνοια παρατηρείται και σε υποθέσεις μισθώσεων, πωλήσεων, επενδύσεων! Στον ερωτικό τομέα, ζητάς το βάθος, την ουσία και υπάρχει ένας κρυφός ανομολόγητος έρωτας που διεγείρει αυτή την ημέρα τις αισθήσεις σου!

Τοξότης - Στήριξη μέσα από το περιβάλλον σου

Τοξότη μου, το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους, να κάνεις νέες φιλίες, να διευρύνεις το δίκτυο γνωριμιών σου και γιατί όχι να ερωτευτείς. Θα βρεθείς σε κοινωνικούς κύκλους που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Οι φιλικές σχέσεις αποκτούν περισσότερο νόημα, και ίσως να γνωρίσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην επαγγελματική σου ζωή. Αν ασχολείσαι με ομάδες ή συλλόγους, η επιτυχία και η αναγνώριση είναι πιθανές. Και στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν όμορφες εκπλήξεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από την ρουτίνα!

Αιγόκερως – Ανοδικά βήματα

Μπορεί σήμερα να είναι Κυριακή, αλλά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, που μπορείς να αξιοποιήσεις και από την εβδομάδα που ξεκινά, προκειμένου να αρπάξεις νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδο της καριέρας σου! Ανοίγονται νέες προοπτικές, έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την ποιότητα και τις συνθήκες της εργασίας σου, ενώ ενισχύονται αρκετά οι φιλοδοξίες σου! Στον προσωπικό – αισθηματικό τομέα, μία σχέση μπορεί να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή, βάζεις νέους ερωτικούς στόχους και μπορεί να επιτευχθεί η ισορροπία και η αρμονία ανάμεσα σε εσένα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο!

Υδροχόος – Νέες ερωτικές περιπέτειες

Ενθουσιασμός σε κατακλύζει αυτή την Κυριακή αγαπητέ φίλε Υδροχόε. Το ευεργετικό τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη από το Ζυγό και τον Δία από τους Διδύμους, είναι μία εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου! Μία νέα ερωτική περιπέτεια αναμένεται να σε συναρπάσει! Παράλληλα , γνωρίζεις νέους ανθρώπους, έρχεσαι σε επαφή με νέες σκέψεις, νέες ιδέες, η έμπνευσή σου ενισχύεται το ίδιο και η δημιουργικότητά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις νέα σχέδια τα οποία και θα τα βάλεις μπροστά με πολύ λαχτάρα και ικανοποίηση! Η αισιοδοξία και η πίστη στον εαυτό σου είναι το κλειδί για να πετύχεις.

Ιχθύες – Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες

Εύρεση λύσεων σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά θα φέρει η σημερινή όψη της Αφροδίτης με τον Δία για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ! Δεν είναι όμως μόνο ότι βρίσκεις την διέξοδο στα προβλήματά σου, αλλά ανοίγονται και νέες προοπτικές για να βελτιώσεις το επίπεδο διαβίωσής σου! Μία ανακαίνιση, αγορά στο χώρο του σπιτιού θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, είτε μέσω νέων πηγών εισοδήματος είτε μέσω βοήθειας από άλλους. Παράλληλα, οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος, και μπορείς να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σου που δεν είχες εξερευνήσει πριν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!