ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα κορυφώνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μία όψη αρκετά περιοριστική, που μας στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειας, μας καλεί όμως να συγκροτηθούμε, να θέσουμε όρια, να οργανωθούμε, να δούμε κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα!

Κριός – Το πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητο

Αν και Κυριακή οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες και η ρουτίνα του φθινοπώρου αποτελούν ένα αγκάθι στο λαιμό για σένα σήμερα φίλε μου Κριέ! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να οργανωθείς και να συγκροτήσεις όλα αυτά που είσαι υποχρεωμένος αυτό το διάστημα να βάλεις μπροστά και να υλοποιήσεις. Μπορεί να αισθανθείς περιορισμένος από ευθύνες που σε βαραίνουν ή να βρεθείς αντιμέτωπος με αυστηρή κριτική από τους γύρω σου. Νιώθεις στραγγισμένα τα επίπεδα ενέργειάς σου και ότι δεν έχεις χρόνο ανεμελιάς, γεγονός που σε πιέζει φορτικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου, να κόψεις κακές συνήθειες και να οργανώσεις πιο συγκροτημένα θέματα εργασίας – φυσικής κατάστασης!

Ταύρος – Ακάλυπτες ανάγκες

Κάπως ακάλυπτες παραμένουν σήμερα οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, ενώ αισθάνεσαι ότι έχουν παγώσει οι πηγές εκείνες που σου έδιναν χαρά φίλε μου Ταύρε! Η σημερινή αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο θέτει κάποια εμπόδια στην εκπλήρωση κάποιων βαθύτερων προσδοκιών σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι στασιμότητα! Βέβαια σήμερα, ακόμα και παρότρυνση να δεχθείς για εξόδους , διασκέδαση, φαίνεται από πλευράς σου ότι δεν θα είσαι διαθέσιμος, αφού θα προτιμήσεις πολύ περισσότερο κάποιες στιγμές μοναχικότητας γιατί … τρώγεσαι με τα ρούχα σου και τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Η μέρα ωστόσο κρίνεται κατάλληλη για να συγκροτήσεις νέα δημιουργικά σχέδια!

Δίδυμος – Χρειάζεται να εργαστείς για τους στόχους σου

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή κορυφώνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που σε επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας δοκιμασίες στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια που θα καθυστερήσουν την πρόοδό σου ή να νιώσεις ότι οι στόχοι σου είναι μακριά από την επίτευξή τους. Είναι σημαντικό να επανεξετάσεις τις στρατηγικές σου και να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Επίσης, μπορεί να αισθανθείς απογοήτευση από την έλλειψη υποστήριξης ή την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Η υπομονή και η συνέπεια είναι τα κλειδιά για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις.

Λέων – Οικονομικές δοκιμασίες

Φίλε μου Λέοντα, μία απαιτητική Κυριακή ανοίγεται μπροστά σου! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει περιορισμούς και προκλήσεις στον τομέα των οικονομικών σου και στις υποχρεώσεις που σχετίζονται με άλλους. Μπορεί να νιώσεις την πίεση να διαχειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου ή να αντιμετωπίσεις οικονομικές απαιτήσεις που δεν είχες προβλέψει. Επίσης, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να περιορίσεις τα έξοδά σου ή να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις. Η οργάνωση και η υπευθυνότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Παρθένος - Παγερότητα στις σχέσεις

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που κορυφώνεται σήμερα Κυριακή φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου. Μπορεί να νιώσεις την πίεση να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τις σχέσεις σου ή να αντιμετωπίσεις απογοήτευση από τη συμπεριφορά των άλλων που ειδικά σήμερα θα είναι ιδιαίτερα παγερή. Είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με θέματα δέσμευσης ή ευθύνης στις προσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Επίσης, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από άτομα που δεν προσφέρουν σταθερότητα στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα.

Ζυγός – Έχεις ανάγκη από χρόνο για σένα!

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ξεκινά μία Κυριακή όχι και τόσο χαλαρή όσο θα θελες! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε κάνει να έχεις έλλειψη ενέργειας αλλά και ιδιαίτερο άγχος για τις υποχρεώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να νιώσεις την πίεση των καθημερινών υποχρεώσεων διακρίνοντας ότι εσύ αναγκάζεσαι να τρέξεις και να υποστηρίξεις τους πάντες. Είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και να φροντίσεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας την υπερκόπωση. Η προσεκτική διαχείριση του χρόνου και η υπευθυνότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Σκορπιός – Αποθαρρύνεσαι στα αισθηματικά

Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο φέρνει προκλήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις σήμερα Κυριακή κάπως κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν μπορείς εύκολα να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Μπορεί να αισθανθείς περιορισμένος στην ικανότητά σου να εκφράσεις τον εαυτό σου ή να αντιμετωπίσεις εμπόδια που θα σε αποθαρρύνουν. Επίσης, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου ή να αναθεωρήσεις τα δημιουργικά σου πλάνα. Η υπομονή και η προσαρμοστικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να βρεις νέες λύσεις.

Τοξότης – Οι οικογενειακές απαιτήσεις αυξάνονται

Ζόρικα τα αστρολογικά νέα της ημέρας για σένα Τοξότη μου σήμερα Κυριακή! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε επηρεάζει άμεσα φέρνοντας κάποιες δοκιμασίες στην οικογενειακή σου ζωή και τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Μπορεί να νιώσεις την πίεση των οικογενειακών ευθυνών ή να αντιμετωπίσεις περιορισμούς που θα επηρεάσουν την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και κατανόηση. Επίσης, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε πιέζουν. Η υπομονή και η προσπάθεια για ισορροπία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Αιγόκερως – Επικοινωνιακά στραβάδια

Κάποια δυσάρεστα νέα έρχονται σήμερα Κυριακή για σένα φίλε μου Αιγόκερε! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο ρίχνει την διάθεσή σου, από το πρωινό αρχίζεις με την αρνητικότητα που δεν μπορείς να περιορίσεις και η λογική σου σε αναγκάζει να θέσεις όρια και αποστάσεις στην επικοινωνία σου με κάποιους ανθρώπους! Σημαντικές συναντήσεις αναβάλλονται, κάποια συμφωνία μπλοκάρει, ενώ το κλίμα αδιαλλαξίας θα είναι αισθητό και στις σχέσεις σου αυτή την ημέρα, ίσως γιατί και εσύ από την πλευρά σου δεν είσαι τόσο ευέλικτος και ανοιχτός για να ακούσεις μία διαφορετική γνώμη! Η υπομονή και η προσεκτική προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Υδροχόος – Οικονομικοί βραχνάδες

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για μία ακόμα φορά ο βραχνάς σου είναι τα οικονομικά και σήμερα Κυριακή με την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο νιώθεις πεσμένα τα φτερά σου γιατί το πορτοφόλι είναι άδειο! Είναι πιθανό να χρειαστεί να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ή να αναθεωρήσεις τις αξίες σου. Επίσης, μπορεί να αισθανθείς την πίεση να αποδείξεις την αξία σου σε άλλους, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αβεβαιότητα. Θα χρειαστεί να αξιολογήσεις τα δεδομένα γύρω σου και να πάρεις κάποιες ώριμες αποφάσεις για την πορεία σου, με γνώμονα την δημιουργία βάσεων που θα σου προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια Η επιμονή και η συνέπεια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις προκλήσεις.

Ιχθύς – Αντιμέτωπος με ευθύνες

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να θέσεις τα όρια, τους κανόνες σου αλλά και τις αποστάσεις σου από τους ανθρώπους εκείνους που έχουν κάνει κατάχρηση της καλοσύνης σου! Είναι μία ημέρα ώριμων και λογικών αποφάσεων – κάτι το οποίο δεν το συνηθίζεις – αναγνωρίζεις όμως κάποια σφάλματά σου και προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες προβληματίζουν ιδιαίτερα αυτή την ημέρα! Διαχειρίσου το κλίμα της ημέρας για να οργανώσεις νέα βήματα, νέους στόχους που θα μπορούν να σε βάλουν σε μία πιο σταθερή πορεία και προοπτική

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!