ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, συναντώντας την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, η μεταξύ τους σύνοδος ενισχύει την επιθυμία για ένωση, επαφή, ομαδική εργασία, ενασχόληση με τις τέχνες, την ομορφιά αλλά και με κάθε τί που προσφέρει αρμονία! 

Κριός – Βελτίωση σχέσεων

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου σχηματίζοντας σύνοδο με την Αφροδίτη, επομένως η ενέργεια της ημέρας για σένα είναι δοσμένη στον τομέα των σχέσέων σου! Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη, θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις ισορροπία και να φέρεις περισσότερη αρμονία στην επαφή σου με τα άτομα που έχουν ένα σημαντικό και σταθερό ρόλο στην ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις συζητήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή να επιλύσεις παρεξηγήσεις με διπλωματικό τρόπο. Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου ή να απολαύσεις κάτι που σε ευχαριστεί, όπως ένα δείπνο ή μια έξοδο. Τι πρέπει μόνο να προσέξεις και να αποφύγεις; Μην περιμένεις πάντα την επιβεβαίωση από τους άλλους.

Ταύρος – Ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη νιώθεις πιο έντονα από κάθε άλλη φορά να βρεις την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητά σου! Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης στρέφει την ενέργειά σου στη βελτίωση του περιβάλλοντός σου, είτε αυτό αφορά τον χώρο εργασίας σου είτε το σπίτι σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μικρές αλλαγές ή να ασχοληθείς με την υγεία και την ευεξία σου. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα είναι πιο ομαλές και θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις προβλήματα με πιο εξισορροπητικό τρόπο, αρκεί να αξιοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο και το χάρισμα της υπομονής που διαθέτεις. Τι πρέπει να προσέξεις;;; Μην αμελείς τρέχουσες υποχρεώσεις σου, βάλε σε σειρά και σε προτεραιότητα όλα όσα επιβεβλημένα πρέπει να γίνουν, για να μην «μπουκώσεις» λίγο αργότερα!

Δίδυμοι – Μία απολαυστική ημέρα

Για σήμερα Πέμπτη η διάθεση σου είναι ευχάριστη, σπιρτόζα, δημιουργική αλλά και … ερωτιάρικη φίλε μου Δίδυμε! Με την σημερινή σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες, να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να διασκεδάσεις. Η ερωτική σου ζωή θα είναι στο επίκεντρο και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έναν πιο ρομαντικό ή παιχνιδιάρικο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες και ατέλειωτο φλερτ. Μην φοβηθείς να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να απολαύσεις τις στιγμές. Πρόσεξε μόνο να μην σε υπερβολές.

Καρκίνος – Ανανέωση σπιτιού

Ανάγκη για αναθέρμανση και αναβίωση του παρελθόντος φέρνει στο πέρασμά της αυτή η Πέμπτη για το ζώδιο σου φίλε μου Καρκίνε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού συναντώντας την Αφροδίτη και εσύ ασχολείσαι κυρίως με θέματα που αφορούν την οικιακή σου ζωή, όπως η διακόσμηση ή η βελτίωση του χώρου σου. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου θα είναι πιο αρμονικές και θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου, να μαγειρέψεις ή να οργανώσεις μια οικογενειακή συνάντηση. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς, διατήρησε τις ισορροπίες περιορίζοντας τα παράπονα και τις γκρίνιες που προκύπτουν από τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανασφάλειες!

Λέων – Ευχάριστες συναντήσεις

Χαρούμενες ειδήσεις φέρνει στο πέρασμά της αυτή η Πέμπτη για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα. Η Σελήνη και η Αφροδίτη κινούνται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας σύνοδο, έτσι λοιπόν έχεις το διπλωματικό – επικοινωνιακό ταλέντο να κλέψεις τις εντυπώσεις μέσα από τα λόγια σου ενώ η μέρα είναι κατάλληλη και για αισθηματικές συναντήσεις! Παράλληλα είναι η ευκαιρία σου και για συναντήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα!

Επίσης, μπορεί να λάβεις ευχάριστα νέα ή να κάνεις μια γνωριμία που θα σου φέρει χαρά. Τι πρέπει όμως να προσέξεις; Μην λες σε όλα ναι, επειδή δεν θέλεις να χαλάσεις καρδιές … Ίσως σήμερα να σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κακοκαρδίσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσεις κάτι που εσύ μπορεί να μην ήθελες στην πραγματικότητα!

Παρθένος – Έμφαση στα οικονομικά

Φίλε μου Παρθένε αυτή την Πέμπτη ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που θα έχει και τις πιο σημαντικές εξελίξεις για σένα! Η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται άμεσα με τις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις που σου δίνουν επάρκεια- σιγουριά – ασφάλεια! Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αγορά που θα σε ευχαριστήσει ή να επενδύσεις σε κάτι που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου. Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, όπως ένα καλό γεύμα ή μια στιγμή χαλάρωσης. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και να κρατήσεις τον έλεγχο των εξόδων σου.

Ζυγός – Είναι η μέρα σου

Σήμερα είναι η μέρα σου φίλε μου Ζυγέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου συναντώντας την Αφροδίτη, επομένως λάμπεις, μαγνητίζεις, εκπέμπεις γοητεία, ελκύεις αυτό που θέλεις και η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ισορροπία, αρμονία, ικανοποίηση! Παράλληλα σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση και σε θέματα ομορφιάς, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με θέματα αισθητικής ή να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου (πχ κομμωτήριο, νύχια, καλλωπισμό). Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πιο ομαλές και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους ή γιατί όχι να κάνεις νέες γνωριμίες. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις υπερβολικά ευάλωτος στην ανάγκη για αποδοχή και να διατηρήσεις την αυτοεκτίμησή σου.

Σκορπιός – Μέρα ενδοσκόπησης

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη λειτουργείς πολύ εσωτερικά και με το ένστικτο και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού συναντώντας την Αφροδίτη και εσύ αναζητάς περισσότερο την ηρεμία σου αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να εμψυχωθείς! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό, να ασχοληθείς με τα συναισθήματά σου και να πάρεις απαντήσεις για παρελθοντικά γεγονότα που θα σε ηρεμήσουν. Οι σχέσεις σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητες, οπότε καλό είναι να αποφύγεις εντάσεις και να προτιμήσεις την απομόνωση ή την ενασχόληση με κάτι που σε χαλαρώνει. Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις στην παγίδα της υπερανάλυσης και να διατηρήσεις μια θετική προοπτική.

Τοξότης – Η κατάλληλη στιγμή για δικτύωση

Σήμερα Πέμπτη φίλε μου Τοξότη βρίσκεις και πάλι την επιθυμία για κοινωνικότητα και επαφή με φιλικά πρόσωπα! Η Σελήνη από το Ζυγό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ενισχύει αυτή την ημέρα την επιθυμία για συλλογικότητα, ομαδική εργασία, νέα όνειρα, νέα σχέδια και για αλλαγές! Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να συναντηθείς με φίλους, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή να συνεργαστείς σε ομαδικά πρότζεκτ. Η ανάγκη σου για αρμονία και καλή συνεννόηση θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ευχάριστες σχέσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δικτυωθείς και να επεκτείνεις τον κύκλο σου.

Αιγόκερως – Κατάκτηση στόχων

Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Αιγόκερε ασχολείσαι κατά αποκλειστικότητα με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα ή προβολή! Η σύνοδος της Σελήνης και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενισχύσεις την καριέρα σου με διπλωματία και χάρη. Οι σχέσεις σου με ανωτέρους και συνεργάτες θα είναι πιο  ομαλές, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Επιδίωξε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού ή μία σημαντική επαγγελματική κίνηση! Η δίψα σου για αναγνώριση θα είναι αρκετά ενισχυμένη αυτή την ημέρα και σου δίνονται οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις μια καλή εντύπωση και να κερδίσεις υποστήριξη στα σχέδιά σου.

Υδροχόος – Αισιόδοξα νέα

Μία ευχάριστη και αισιόδοξη Πέμπτη ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε! Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με σπουδές, ταξίδια ή πνευματικές αναζητήσεις που σε γεμίζουν. Η επιθυμία σου για γνώση και εξερεύνηση θα είναι έντονη και μπορεί να βρεις ευκαιρίες να μάθεις κάτι νέο ή να γνωρίσεις άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα η μέρα είναι άκρως ευνοϊκή για να προχωρήσεις σε οικονομικά συμφωνητικά , για να προχωρήσουν νομικές υποθέσεις ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις και σχέδια που να αφορούν το μέλλον σου!

Ιχθύες – Συναισθήματα με βάθος και ουσία

Η σύνοδος της Σελήνης και της Αφροδίτης στο Ζυγό επικεντρώνει σήμερα Πέμπτη την ενέργειά σου στα βαθύτερα συναισθήματά σου και στις πιο στενές σχέσεις σου. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να και να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να εμβαθύνεις τις σχέσεις σας. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τα συναισθήματά σου ή να επιλύσεις θέματα που αφορούν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στις σχέσεις σου. Η μέρα επίσης προσφέρεται για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, ειδικά αν αφορούν κοινές υποθέσεις ή επενδύσεις. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τη ζήλια ή την καχυποψία και να διατηρήσεις την ισορροπία στις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!