ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2024

Άρης – ο κόκκινος πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας- κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει έως και τις 5 Νοεμβρίου. Ο Άρης από αυτή της θέση βρίσκεται σε αδυναμία, είναι εξαιρετικά δύσκολο λοιπόν να διακρίνουμε για το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητά μας το σθένος, το θάρρος, την δύναμη, την ορμητικότητα… η δειλία, η γκρίνια και η ενασχόληση με το παρελθόν θα είναι στοιχεία πιο ευδιάκριτα! 

Κριός – Μπαίνεις σε περίοδο οικογενειακών εξελίξεων

Ο Άρης, είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου φίλε μου Κριέ και οι μετακινήσεις του στο ζωδιακό κύκλο είναι εξαιρετικά σημαντικές. Έτσι λοιπόν σήμερα Τετάρτη, έχεις μία κομβική μέρα μπροστά σου, αφού ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και σε αυτή τη θέση διεγείρει την εσωτερική σου ένταση αλλά και την ενασχόλησή σου με καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν. Μπαίνεις σε  μια περίοδο που θα θέλοντας ή μη θα χρειαστεί ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, επενδύοντας χρόνο και ενέργεια για να δημιουργήσεις μια αίσθηση ασφάλειας. Πολύ πιθανή είναι μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο χώρο σου! Τι όμως πρέπει να προσέξεις; Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα και τον θυμό σου, καθώς ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς υπερβολικά συναισθηματικός αλλά και αντιδραστικός κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος- Βρίσκεσαι σε πνευματική και επικοινωνιακή εγρήγορση

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Ταύρε, ο Άρης κάνει το πέρασμά του στον Καρκίνο και πλέον θα είναι αρκετά ισχυρή η σου ανάγκη για επικοινωνία και επαφή με το περιβάλλον σου. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που ενισχύεται  η επιθυμία σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ιδιαίτερα σε οικεία άτομα και κοντινούς φίλους. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου ή να εμπλακείς σε συζητήσεις που αφορούν την οικογένεια ή το παρελθόν και να τα πεις έξω από τα δόντια. Ενώ γενικά προτιμάς τη σταθερότητα, αυτή η επιρροή μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις νέες εμπειρίες ή και να τολμήσεις να πάρεις καινούργιες πρωτοβουλίες για την ζωή σου. Ωστόσο, πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα της πεισματικής άμυνας ή της υπερβολικής συναισθηματικής αντίδρασης γιατί τα καβγαδάκια θα είναι δυστυχώς μέρος της καθημερινότητάς σου το επόμενο διάστημα!

Δίδυμοι – Διεκδικώντας μία καλύτερη οικονομική πορεία

Αγαπητέ μου Δίδυμε, από σήμερα Τετάρτη μπαίνεις σε μία δραστήρια, έντονη και διεκδικητική περίοδο για τον τομέα των οικονομικών σου! Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση, σε παρακινεί να δώσεις τον αγώνα σου για την υπεράσπιση των συμφερόντων σου αλλά και να κινηθείς άμεσα προκειμένου να διασφαλίσεις καλύτερους οικονομικούς πόρους! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείς πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Επίσης, αυτή η περίοδος σε ωθεί να σκεφτείς περισσότερο την αξία των συναισθηματικών σχέσεων στη ζωή σου και να αναζητήσεις τρόπους να τις κάνεις πιο σταθερές και ουσιαστικές.

Καρκίνος – Μπαίνεις σε περίοδο δράσης

Σπουδαία μέρα η σημερινή αγαπητέ φίλε Καρκίνε, αφού σήμερα Τετάρτη καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιό σου όπου θα ενισχύσει την ενέργεια και το πάθος σου, για το επόμενο διάστημα! Μπαίνεις σε μία δραστήρια περίοδο, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις! Θα αισθανθείς την ανάγκη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις αξίες σου με αποφασιστικότητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, αν δεν προσέξεις. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να θέσεις στόχους και να αναλάβεις δράση σε προσωπικά θέματα που θεωρείς σημαντικά. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς ο Άρης μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία σου και να σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά ή και νευρικά σε καταστάσεις που συνήθως θα αντιμετώπιζες με περισσότερη ηρεμία και ψυραιμία!

Λέων – Μία απαιτητική περίοδος ξεκινά

Αγαπητό μου Λιονταράκι, σήμερα ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέσει θα βγάλει στην φόρα επιφάνεια υποσυνείδητους φόβους και ανασφάλειες. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα αισθανθείς την ανάγκη να αποσυρθείς λίγο από την κοινωνική ζωή και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, λειτουργώντας κάποιες στιγμές ίσως πιο κρυφά ή και πιο παρασκηνιακά. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να αναλύσεις τις εσωτερικές σου επιθυμίες και να αντιμετωπίσεις παλιά τραύματα που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου. Αντί να προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αντιμετωπίσεις και να τα ξεπεράσεις. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να τρέξεις, να υποστηρίξεις και να σταθείς σε οικείους σου!

Παρθένος – Μία δυναμική περίοδος για την κοινωνική ζωή

Ώρα να αναλάβεις κοινωνική δράση και να κυνηγήσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου, εφαρμόζοντας στην ζωή σου αλλαγές φίλε μου Παρθένε! Ο Άρης σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση σε παρακινεί να εργαστείς σε συλλογικά έργα ή να εμπλακείς σε δραστηριότητες που σε συνδέουν με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Η επιθυμία σου να βοηθήσεις τους άλλους και να προσφέρεις θα είναι ενισχυμένη, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αναλάβεις υπερβολικά πολλές ευθύνες. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τους φίλους σου ή να εμπλακείς σε συζητήσεις προκειμένου να αποδείξεις ποιο είναι το δίκαιο και το σωστό. Η συνεργασία με άλλους θα είναι σημαντική, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες.

Ζυγός – Αγωνιστική περίοδος για τα επαγγελματικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει για το επόμενο διάστημα! Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει ένταση και δράση στον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις ηγετικό ρόλο ή να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με αποφασιστικότητα. Η φιλοδοξία σου θα είναι τονισμένη, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και συγκρούσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους, καθώς η επιθυμία σου να πετύχεις μπορεί να σε κάνει να γίνεις πιο επιθετικός από το συνηθισμένο. Ωστόσο, αν διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια σωστά, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επαγγελματική επιτυχία. Πρόσεξε μόνο να μην παραμελήσεις την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός – Ανάπτυξη γνώσεων

Φίλε μου Σκορπιέ, από σήμερα Τετάρτη μπαίνεις σε μία περίοδο εξερεύνησης, μάθησης όπου δραστηριοποιείσαι έντονα στην ανάπτυξη των γνώσεων σου κάνοντας κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη! Καθώς ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε μέσω σπουδών, ταξιδιών ή πνευματικών αναζητήσεων. Η δίψα σου για γνώση θα είναι ενισχυμένη και μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα ενδιαφέροντα ή ακόμα και σε αλλαγή πορείας στη ζωή σου. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις αν προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ανοιχτό μυαλό αλλά και ευελιξία, ώστε να μην οδηγηθείς σε συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις. Αν εκμεταλλευτείς αυτήν την ενέργεια σωστά, μπορείς να ανακαλύψεις νέες αλήθειες και να εμπλουτίσεις τη ζωή σου.

Τοξότης – Συναισθηματικές αναμοχλεύσεις

Ο Άρης στον Καρκίνο από σήμερα σε καλεί αγαπητέ μου Τοξότη να επικεντρωθείς στα βαθύτερα συναισθήματα και στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιές πληγές ή καταπιεσμένα συναισθήματα που χρειάζονται επίλυση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προστατεύσεις τον εαυτό σου ή να απομακρυνθείς από σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν πλέον. Επιπλέον οι ανησυχίες για το μέλλον της οικονομικής πορείας σε παρακινούν να κάνεις κάποιες άμεσες κινήσεις προκειμένου να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα!

Αιγόκερως – Ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες

Φίλε μου Αιγόκερε, ο Άρης κάνει σήμερα την εισόδό του στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Καρκίνο φέρνει δυναμικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να ασχολ ηθείς σοβαρά με τις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα μπορεί να συγκρουστεί με την επιθυμία σου για ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή επαναπροσδιορισμό των σχέσεων σου. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και κατανόηση, καθώς ο Άρης μπορεί να ενισχύσει την τάση σου για άμυνα και απομόνωση. Προσπάθησε να μην παίρνεις τις μετρητοίς τις συμπεριφορές των οικείων σου που κάποιες στιγμές μπορεί να είναι αρκετά ευέξαπτες ή και προκλητικές!

Υδροχόος – Ώρα για ενεργοποίηση!

Φίλε μου Υδροχόε από σήμερα Τετάρτη μπαίνεις σε μία απαιτητική περίοδό όπου το πρόγραμμά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο! Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και ανάγκη σου για οργανωμένη καθημερινότητα θα είναι πιο έντονη, αλλά μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή στην εργασία σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι δεν εκτιμάται η προσφορά σου. Είναι πολύ πιθανό να κινητοποιηθείς και να ξεκινήσεις και πάλι σε μία εργασία του παρελθόντος! Παράλληλα το διάστημα είναι κατάλληλο για να βελτιώσεις τις προσωπικές σου συνήθειες, την διατροφή σου, για να ασκηθείς και να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχική και σωματική σου ευεξία! Δεδομένου ότι το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά αγχώδες προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε θετικές αλλαγές.

Ιχθύες – Κυνηγάς και κατακτάς αυτό που θες

Από σήμερα Τετάρτη η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και την ανάγκη σου για έκφραση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να δημιουργήσεις κάτι νέο ή να αφιερωθείς σε μια τέχνη που αγαπάς. Η ενέργεια αυτή μπορεί επίσης να φέρει έντονα συναισθήματα και πάθη στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις πιο έντονα τα συναισθήματά σου ή να κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να αναζωπυρώσεις το αίσθημα με το σύντροφό σου . Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προσελκύσεις νέα πρόσωπα που θα σου προσφέρουν βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες. Ωστόσο, πρόσεξε να μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν σε υπερβολές ή παρορμητικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!