ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα προσφέρει γενναιοδωρα αυτή την ημέρα τις ευκαιρίες για απόλαυση και με τρόπο μεγαλοπρεπή, ενώ το τρίγωνο Σελήνης/Β.Δεσμού προσφέρει και τις ευκαιρίες για νέες σημαντικές γνωριμίες. Τα 3 Ζώδια που στο φινάλε του Αυγούστου θα νιώσουν ιδιαίτερα τυχερά είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.

Κριός - Αποχαιρετάς τον Αύγουστο με χαμόγελα

Αγαπητέ φίλε Κριέ, το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου έχει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για να μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές και να χαρείς σαν μικρό παιδί την ολοκλήρωση αυτού του θερινού μήνα. Η Σελήνη και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα δημιουργούν ένα κλίμα ευθυμίας προσφέροντας ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τονώνει ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων σου και μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε κοντινά σου πρόσωπα. Ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπουν για επικοινωνία, μετακινήσεις, χρειάζεται όμως να δείξεις λίγο προσοχή στην βιασύνη γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη παρορμητικά που θα σε αποσυντονίσουν στην πορεία.

Ταύρος - Στιγμές με πρόσωπα αγαπημένα

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο έχεις την επιθυμία να περάσεις τον χρόνο σου με άτομα που σε κάνουν αισθάνεσαι ζεστασιά, οικειότητα, τρυφερότητα ενώ ασχολείσαι πολύ περισσότερο με το σπίτι και την αναδόμηση αυτού, προκειμένου η επιστροφή στην κανονικότητα και στην καθημερινότητα ναι επέλθει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς. Η Αφροδίτη στο ζυγό σε βοηθά να επικεντρωθείς περισσότερο στην ανανέωση και βελτίωση του προγράμματός σου αλλά φροντίζεις να ακολουθήσεις και κάποιες νέες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να έχεις περισσότερη ποιότητα στην καθημερινότητά σου. Κάποιες απαντήσεις για ζητήματα του παρελθόντος σου προσφέρουν συναισθηματική ανακούφιση.

Δίδυμοι - Μην χάνεις τον τελικό σου στόχο

Το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου σε βρίσκει με την διάθεση για επικοινωνία, μετακινήσεις είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και μάλιστα σου δίνεται και η ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους ή να δεχτείς μία σημαντική στήριξη ή πρόταση από να πρόσωπο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Κάποια σχέδια σου μπαίνουν σε φάση ολοκλήρωσης, μην ξεχνάς ότι ο Άρης και ο Δίας κινούνται στο δικό σου ζώδιο επομένως τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, βρίσκεσαι αρκετά πιο ευνοημένος από τις συνθήκες γύρω σου ωστόσο είναι απαραίτητο να μην χάνεις τον προσανατολισμό σου και να μην ξεχνάς ποιος είναι ο τελικός σου στόχος.

Καρκίνος - Προσπαθείς να διασφαλίσεις ότι σου ανήκει

Αγαπητέ μου Καρκίνε το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου σε βρίσκει επικεντρωμένο σε θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά και και τα αποκτήματά σου. Προσπαθείς να περιφρουρήσεις αυτό που σου ανήκει αλλά κάνεις και την προσπάθειά σου προκειμένου να διασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου. Διανύεις ένα διάστημα που δέχεσαι τύχη και προστασία σε κάθε σου βήμα, παίρνεις μεγάλη υποστήριξη από άτομα της οικογένειας, βελτιώνεις το χώρο του σπιτιού, νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά επομένως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο αυτή την ημέρα για σένα. Προσπάθησε ωστόσο να μην βασανίζεις τον εαυτό σου με τα γιατί και τα πώς που αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος.

Λέων - Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας

Αγαπητέ φίλε Λέοντα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας και φυσικά ο Αύγουστος ολοκληρώνεται με την Σελήνη και τον Ερμή να κινούνται στο δικό σου ζώδιο επομένως δίνεις πολύ μεγάλη έμφαση στις συναισθηματικές σου ανάγκες σου αλλά έχεις και τη διάθεση να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να κάνεις αυτή την ημέρα αρκετά πιο ευχάριστη. Είναι βέβαια ότι αυτό το Σάββατο θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις, όμορφες επαφές και πολλά νέα σχέδια που θα σε ανανεώσουν. Η κοινωνική σου ζωή είναι ενισχυμένη και φαίνεται ότι είσαι εξαιρετικά αγαπητός και περιζήτητος στους κύκλους σου. Κάποιες ερωτικές επικοινωνίες ή ένα νέο φλερτ θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου . Τι πρέπει ωστόσο να προσέξεις; Μα μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα από τις διαθέσεις των άλλων και να διασφαλίσεις λίγο παραπάνω τα οικονομικά σου συμφέροντα.

Παρθένος - Αναπτερώνεται το ηθικό σου

Αγαπητέ φίλε Παρθένε το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου σε βρίσκει αρκετά πιο εσωστρεφή με την ανάγκη να κάνεις τον προσωπικό σου συναισθηματικό απολογισμό και να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Σήμερα καταλαβαίνεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά πως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και παρόλο που έχεις περάσει εξαιρετικά δύσκολα αυτό το καλοκαίρι αυτή την ημέρα βρίσκεις την ψυχολογική ενθάρρυνση να θέσεις νέους στόχους και να δεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον σου. Το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να πάρεις και μία ανάσα στον οικονομικό τομέα γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Ζυγός - Γίνεσαι πιο τολμηρός σε ότι καινούργιο

Αγαπητέ φίλε Ζυγέ μία άκρως κοινωνική ημέρα ξεκινά μπροστά σου με την Σελήνη και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα προσφέροντας εξωστρέφεια διάθεση για επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα αλλά και την επιθυμία από την πλευρά σου να εφαρμόσεις στη ζωή σου αλλαγές και να βάλεις μπροστά νέα σχέδια. Η θετική γωνία που σχηματίζει η Σελήνη με τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης φανερώνει ότι αυτή την ημέρα μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα αλλά και μοιραία γνωριμία στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη. Κινήσεις που κάνεις προκειμένου να διευρύνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου θα στεφθούν με επιτυχία και φαίνεται ότι αυτή την περίοδο γίνεσαι αρκετά πιο τολμηρός σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα.

Σκορπιός - Θέτεις στόχους

Φίλε μου Σκορπιέ το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου σε βρίσκει με αναπτερωμένο το ηθικό και με την επιθυμία να καταστρώσεις νέους στόχους για το αύριο βλέποντας ελπιδοφόρα το μέλλον των επαγγελματικών σου. Η στήριξη που δέχεται από φιλικά πρόσωπα είναι σημαντική αυτή την ημέρα και σε βοηθά να νιώσεις ενδυναμωμένος και σίγουρος από την παρακίνηση που δέχεσαι . Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί ένα ηλεκτρισμένο κλίμα και είναι φανερό ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχεις την διάθεση να συμβιβαστείς ή και να βάλεις νερό στο κρασί σου. Φροντίζεις να αφιερώνεις χρόνο στους ανθρώπους εκείνους που έχουν σταθεί σπαθί στη ζωή σου μέχρι σήμερα.

Τοξότης - Αποχαιρετάς τον Αύγουστο με χαμόγελα

Λίγο πριν κλείσει την αυλαία του ο Αύγουστος εσύ αγαπητέ φίλε Τοξότη είσαι αρκετά αισιόδοξος αλλά και έτοιμος να απολαύσεις τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού μέσω μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες και καταστρώνοντας μεγάλα σχέδια για την πορεία του φθινοπώρου. Μία μοιραία ερωτική στιγμή αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του Νοεμβρίου. Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει ωραίες στιγμές αυτή την ημέρα και σε βοηθά να αποφορτιστείς αποχαιρετώντας τον Αύγουστο με χαμόγελα!

Αιγόκερως - Ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο στα δύσκολα

Αγαπητέ αιγόκερε το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά και προσπαθείς συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σου. Σε διακατέχει η ανησυχία και αρκετές στιγμές αισθάνεσαι ότι δεν λαμβάνεις στήριξη από κανέναν, ενώ εσύ μπορεί να έχεις τρέξει για όλους. Το κλίμα στην εργασία δεν σε καλύπτει και νιώθεις έντονη ανασφάλεια για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν στην πορεία. Ο έρωτας μπορεί να γίνει το καταφύγιο εκτόνωσης, απόλαυσης και χαράς απολαμβάνοντας έντονες στιγμές και δυνατές εμπειρίες αρκεί να αφιερώσεις χώρο και χρόνο στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου.

Υδροχόος - Τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο

Φίλε μου μου Υδροχόε το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου σε βρίσκει ενδυναμωμένο και έτοιμο να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και αποτελούν το δικό σου σταθερό λιμάνι. Η σελήνη κινείται στο ζώδιο του λέοντα συναντώντας με τρίγωνο τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης προσφέροντας μία όμορφη πρόταση ή μη ενδιαφέρουσα επικοινωνίας στον αισθηματικό τομέα. Ο Ερμής από τον λέοντα σε ορθή φορά πλέον βοηθά στην αποκατάσταση της επικοινωνίας με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ενώ ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπουν να διασκεδάσεις και να απολαύσεις στιγμές. Τίποτα λοιπόν αυτή την ημέρα δεν μπορεί να σου στερήσει το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης.

Ιχθύς - Αγχώνεσαι για όλα όσα πρέπει να γίνουν

Φίλε μου Ιχθύ είσαι από τους λίγους εκπρόσωπος του ζωδιακού που την τελευταία μέρα του Αυγούστου βρίσκεσαι εξαιρετικά αγχωμένος γιατί προσπαθήσεις να ανασυνταχτείς στη ρουτίνα της καθημερινότητας και σκέφτεσαι όλα όσα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να βάζεις σε τάξη και σειρά. Κάποιοι εκνευρισμοί στην καθημερινότητα σου είναι αναμενόμενοι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15 με 18 Μαρτίου. Κάποιες καταστάσεις σου φαίνονται ιδιαίτερα αγχωτικές και νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι λαμβάνεις μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό γεγονός που σε βοηθά να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!