ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 27 Αυγούστου 2024

Σήμερα κορυφώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές και ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Αυτή η όψη ενισχύει την ανάγκη για ανανέωση, τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά θέματα.

Κριός - Εργασιακές και οικονομικές ευκαιρίες

Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Τρίτη το ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στο πρόγραμμα και στην εργασία σου γεγονός που θα προσφέρει αέρα αλλαγής και τόνωσης. Είναι μία καλή ευκαιρία να τολμήσεις σε ενδιαφέρουσες αναπροσαρμογές στις συνήθειές σου, να ξεκινήσεις νέες δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και να αξιοποιήσεις νέες καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν την περαιτέρω πρόοδο των εργασιακών και των οικονομικών σου. Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες ,προτάσεις, ιδέες και συναντήσεις έρχονται κατά τις μεσημβρινές ώρες να προσφέρουν χαμόγελα για σένα που έχεις γεννηθεί 5 με 10 Απριλίου.

Ταύρος - Μέρα όμορφων εκπλήξεων

Σήμερα Τρίτη μια ευεργετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου και τον ουρανό από το ζώδιο σου έρχεται για να προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις για τα καλά από τη ρουτίνα σου. Μία νέα πρόβλεπτη γνωριμία στα αισθηματικά είναι πολύ πιθανή ιδιαίτερα για σένα που είσαι ελεύθερος.Ο ερωτας χτυπάει κόκκινο και σε βοηθά να τονωθείς σημαντικά. Η ημέρα ωστοσο προσφέρεται και για ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης αλλά και για την επιδίωξη νέων λύσεων που θα προσφέρουν ανανέωση, χαρά ψυχαγωγία και ικανοποίηση.

Δίδυμοι - Μέρα λύσεων

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Δίδυμε η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας τετράγωνο με τον κρόνο τις πρώτες πρωινές ώρες και εσύ προσπαθείς με υπευθυνότητα και οργάνωση να συγκροτήσεις ζητήματα από αφορούν τα επαγγελματικά σου. Μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στο δικό σου ζώδιο θα προσφέρει την ευκαιρία που αναμένεις για να σηκώσεις κεφάλι και για να προχωρήσεις μπροστά σε νέα βήματα που αφορούν προσωπικά στο σχέδια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια ενώ προσφέρεται και διέξοδος σε επαγγελματικά ζητήματα που είχες ταλαιπωρηθεί την τελευταία χρονική περίοδο.

Καρκίνος - Διώχνεις μακριά τις αμφιβολίες

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Τρίτη σε διακατέχει ένα έντονο συναίσθημα αμφιβολίας και καχυποψίας το οποίο καλείσαι να διαχειριστείς και να λύσεις κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν είναι έντιμοι και ειλικρινείς απέναντί σου. Παρόλα αυτά το ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό προσφέρει διέξοδο μέσω νέων γνωριμιών που προκύπτουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου αλλά και ευχάριστων εκπλήξεων μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε παρασύρουν να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά! Αφήνεσαι πιο ελεύθερος στο συναίσθημα της στιγμής απολαμβάνοντας στιγμές. Μία νέα πρόταση μπορεί να προσφέρει σήμερα το άνοιγμα για την εκπλήρωση μιας βαθύτερης προσδοκίας.

Λέων - Μέρα επιτυχίας

Μια αξιόλογη Τρίτη ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ φίλε Λέοντα με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να ευεργετεί ιδιαίτερα τον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών σου. Κάποια νέα βήματα που γίνονται τώρα προσφέρουν μία καλύτερη προοπτική για την επίτευξη στόχων που έχεις για την καριέρα σου. Το πορτοφόλι σου γεμίζει και νιώθεις πιο επαρκής και σίγουρους από τα δεδομένα που διαμορφώνεται τώρα γύρω σου. Οι φίλοι αποτελούν το στήριγμά σου που σε βοηθά να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση ενώ οι συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά και τονωτικά σε αυτό το όμορφο κλίμα της ημέρας.

Παρθένος - Ώρα να απολαύσεις στιγμές

Αγαπητέ φίλε Παρθένε διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και σήμερα Τρίτη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό έχεις πολλές ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ξεφύγεις από τα στενά όρια της λογικής σου, να διασκεδάσεις και να τολμήσεις σε μία νέα εμπειρία. Η μέρα προσφέρεται για ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης , για μία νέα δραστηριότητα που θα σου δώσει χαρά, ενώ και ο έρωτας θα σε αιφνιδιάσει με τρόπο όμορφο και απόλυτα ξαφνικό. Στα επαγγελματικά σου υποχωρεί το κλίμα έντασης και πίεσης που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός - Καλύτερες εξελίξεις από αυτές που περίμενες

Σημαντική ανακούφιση για ζητήματα ψυχολογικά αλλά και οικονομικά θα έχεις κατά τη διάρκεια αυτής της Τρίτης αγαπητέ φιλε Ζυγέ . Σε αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα του τρίγωνο της Αφροδίτης -που είναι η κυβερνήτης του ζωδίου σου - με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Κάποιες αποκαλύψεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προσφέρουν ικανοποίηση και απελευθέρωση από δυσάρεστα συναισθήματα. Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων προσφέρει σήμερα νέες εμπειρίες, όμορφες επικοινωνίες και ενδιαφέροντα σχέδια που σου προσφέρουν ενθουσιασμό και αδημονία για το αύριο.

Σκορπιός - Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις

Μπορεί το αστρολογικό τοπίο του Αυγούστου να μην ήταν ιδιαίτερα ήρεμο για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλες Σκορπιέ όμως σήμερα Τρίτη έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία απόλυτα δυνατή, λυτρωτική και απελευθερωτική ημέρα γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα σου δώσουν το μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Ξαφνικές νέες γνωριμίες, απρόσμενες προτάσεις, νέα σχέδια και δημιουργικοί στόχοι είναι μέσα από τα τυχερά συμβάντα της ημέρας που θα προσφέρουν απρόσμενα χαμόγελα. Παράλληλα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων συναντώντας τον Δία τις μεσημεριανές ώρες θα βρεθείς τυχερός και σε ένα ζήτημα οικονομικό. Η ψυχολογία σου αρχίζει και ανεβαίνει.

Τοξότης - Ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις

Αγαπητέ φίλε Τοξότη για σήμερα Τρίτη η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου προκειμένου να εφαρμόσεις επαγγελματικές αλλαγές και να προχωρήσεις σε θέματα συνεργασιών που θα σταθούν ιδιαίτερα ωφέλιμα για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου. Έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις καλύτερα τον εαυτό σου στον επαγγελματικό σου κύκλο να προχωρήσεις σε αναπροσαρμογές επαγγελματικές αλλά και να θέσεις νέους στόχους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία που προσμένεις. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός προς τις μεσημεριανές ώρες αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και αποτελούν το δικό σου τυχερό χαρτί αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως - Μέρα εκπλήξεων και ποικιλίας

Η σημερινή Τρίτη έχει την ποικιλία της για το ζώδιό σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων επομένως είναι μία ημέρα που δίνεις προτεραιότητα στην εργασία, στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας προσπαθώντας να βάλεις σε μία τάξη το πρόγραμμά σου. Οι συνθήκες σε κάνουν να βρίσκεσαι αρκετά τυχερός στον επαγγελματικό τομέα ιδιαίτερα κατά της μεσημεριανές ώρες. Ωστόσο έχουμε και μία ακόμα τυχερή όψη στην πορεία της ημέρας που αναμένεται να φέρει ωραίες εκπλήξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στη σχέση σου όπου θα γίνεις ο αποδέκτης μιας ευχάριστης ερωτικής πρόκλησης που θα σε συναρπάσει. Στην πορεία της ημέρας καταφέρνεις και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα ενώ η μέρα είναι ευνοϊκή για να παρευρεθεί σε μία συναυλία ή για να ασχοληθείς με μία όμορφη ψυχαγωγική δραστηριότητα.

Υδροχόος - Ευχάριστες εκπλήξεις στην οικογένεια

Αρκετά πιο χαρούμενος και ικανοποιημένος θα είσαι αυτή την Τρίτη αγαπητέ φίλε Υδροχόε. Μπορεί η μέρα σου να ξεκινά με κάποιες ανησυχίες για ζητήματα οικονομικά η πορεία της ωστόσο θα φέρει ανταμοιβή και σταθεροποιήση διακρίνοντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες που σε βοηθούν να να συγκροτηθείς και να τακτοποιήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Το τριγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προσφέρει κάποια χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια, λύνεται κάποιο οικονομικό ζήτημα και νιώθεις πιο επαρκής και πιο σίγουρος. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία κατά τη διάρκεια του μεσημεριού προσφέρει και μία τυχερή συγκυρία στον αισθηματικό τομέα.

Ιχθύς - Τόνωση της συντροφικότητας

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Αφροδίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο το δικό σου τονώνοντας την ανάγκη σου για συντροφικότητα και αναθέρμανση στον τομέα των σχέσεων. Ιδιαίτερα σήμερα που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό αναμένεται να υπάρξουν αιφνίδια μηνύματα, ξαφνικές συναντήσεις και απρόβλεπτες προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα για να ανοιχτείς προς μία νέα γνωριμία που μπορεί να φέρει αέρα αλλαγή στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτή την ημέρα είναι την μεγαλοποίηση των συναισθημάτων σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!