ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024

Η διάθεση για μετακινήσεις, αλληλεπιδράσεις και παιχνίδια θα είναι έντονη αυτή την ημέρα, ενώ το τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα προσφέρει ψυχολογική και συναισθηματική ενδυνάμωση!

Κριός – Άρνηση να μπεις στους ρυθμούς σου

Σήμερα Δευτέρα σε αγχώνει ακόμα και η σκέψη να ασχοληθείς με αγγαρεία, με δουλειά και με υποχρέωση φίλε μου Κριέ … έχεις άρνηση να επανέλθεις στους ρυθμούς σου και προτιμάς να είσαι με ένα κινητό στο χέρι επικοινωνώντας με τα φιλαράκια σου και κάνοντας σχέδια για το υπόλοιπο του Αυγούστου! Η μέρα είναι εξαιρετική για συναντήσεις με φίλους, όμορφες επαφές, δημιουργικές αποφάσεις και νέα όνειρα για την πορεία! Στα αισθηματικά αναθεωρείς πολλά, δεν βλέπεις όμως ακόμα απόλυτα ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις!

Ταύρος – Μέρα σπατάλης

Η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σου σήμερα φίλε μου Ταύρε και κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων. Ειδικά σήμερα είναι φανερό ότι θα κάνεις κάποια αγορά, θα φύγουν κάποια χρήματα από τα χέρια σου – ίσως και πιο επιπόλαια από ότι συνηθίζεις -! Βρίσκεσαι όμως και σε σκέψεις και αναζητήσεις για το τί σε συμφέρει, τι είναι επικερδές ως βήμα σε βάθος χρόνου και καταφέρνεις και λειτουργείς μεθοδικά προκειμένου να βάλεις τα επαγγελματικά σου σε μία σειρά! Μην σε φοβίζουν τα λάθη του παρελθόντος, κοίταξε μπροστά!

Δίδυμοι – Ακολουθείς δραστηριότητες που σε αναζωογονούν!

Εξαιρετικά αναζωογονημένος είσαι σήμερα φίλε μου Δίδυμε. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου τονίζοντας ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την επιθυμία σου να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου! Αντιδράς απέναντι στο οικογενειακό περιβάλλον γιατί νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από τις ευθύνες, δεν αντέχεις όμως και τις υποδείξεις που σου γίνονται! Η πορεία της ημέρας προσφέρει ερωτισμό, ψυχολογική ενθάρρυνση και ενδυνάμωση μέσω σχεδίων που καταστρώνεις!

Καρκίνος – Μέρα ψυχολογικών διεργασιών

Με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να συνεννοηθείς, το ξέρεις και πλέον το αποδέχεσαι διατηρώντας τις αποστάσεις σου, για το λόγο ότι δεν θέλεις να μπλέξεις σε διαφωνία ή καβγά, αισθάνεσαι όμως κάπως αδικημένος από κάποιες συμπεριφορές, ειδικά σήμερα. Είτε έχεις δίκιο είτε και άδικο από τους αναλογισμούς σου, καλό είναι να κρατήσεις σήμερα κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Η πορεία της ημέρας σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις και βρίσκοντας τις ισορροπίες μέσα σου, είσαι απόλυτα πλήρης.

Λέων – Προσοχή στις επιλογές

Μία άκρως κοινωνική και ευχάριστη Δευτέρα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Λέοντα. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα και η αναζωπύρωση σχεδίων και επιθυμιών θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας. Χρειάζεται ωστόσο να προσέξεις τον έντονο επηρεασμό που μπορεί να δεχθείς αυτή την ημέρα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου! Ίσως κάποια άτομα προσπαθούν με έμμεσο και διπλωματικό τρόπο να σε χειραγωγήσουν ή να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν ή εκεί που μπορεί να έχουν οι ίδιοι όφελος, επομένως προσοχή στις επιλογές σου! Η μέρα ωστόσο είναι γενναιόδωρη από πλευράς διασκέδασης και ανανέωσης!

Παρθένος – Δευτέρα υποχρεώσεων

Είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που αυτή τη Δευτέρα θέλεις να αφήσεις πίσω σου την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά των καλοκαιρινών ημερών και θέλεις να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά! Μπουκώνεις από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου και προσπαθείς σιγά – σιγά να μπεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας και της εργασίας. Σημαντικό όμως είναι να μην ξεχνάς και τις προσωπικές σου ανάγκες και να μην υπερβάλεις των δυνάμεων σου στην προσπάθεια να τα προλάβεις όλα.

Ζυγός – Ανάγκη για ανεξαρτησία

Με διάθεση για περιπέτεια είσαι αυτή τη Δευτέρα φίλε μου Ζυγέ. Η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο των Διδύμων, η διάθεση βελτιώνεται ενώ η ανάγκη σου για εμπειρία, γνώση, ανανέωση είναι εξαιρετικά σημαντική! Σήμερα μάλιστα σου βγαίνει και η επιθυμία (που σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο) να λειτουργήσεις λίγο πιο ανεξάρτητα και αυτόνομα, γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί από κάποιους ανθρώπους! Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, ενώ πλέον διακρίνεις τι επιθυμείς και τι σου αξίζει!

Σκορπιός – Δείξε αυτοσυγκράτηση

Τα έξοδα τρέχουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και εσύ σήμερα Δευτέρα αισθάνεσαι ανασφάλεια για το αύριο φίλε μου Σκορπιέ. Πάνω στην αναμπουμπούλα για τα οικονομικά είσαι έτοιμος να πάρεις και κάποιο ρίσκο, για το λόγο αυτό σε συμβουλεύω να συγκρατηθείς για την ώρα σε αγορές, επενδύσεις και κινήσεις που θα επηρεάσουν την οικονομική σου πορεία! Η στήριξη της οικογένειας είναι πολύτιμη και ειδικά αυτή την ημέρα σε βοηθά σημαντικά να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Τοξότης – Ενδυνάμωση σχέσεων

Η Δευτέρα σου μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστη, αρκεί να επιλέξεις να την περάσεις με ανθρώπους που ξέρεις ότι κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση και επειδή δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις με άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά! Η πορεία της ημέρας τοξότη μου προσφέρει ευκαιρίες ενδυνάμωσης σχέσεων και ουσιαστικών όμορφων επικοινωνιών που σε βοηθούν να νιώσεις αρκετά δυνατός και σίγουρος!

Αιγόκερως – Επιστροφή στους ρυθμούς σου

Αγαπητέ μου Αιγόκερε ξεκινά για σένα μία συνηθισμένη Δευτέρα ρουτίνας, υποχρεώσεων, εργασιών όπου είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που μπαίνεις σιγά – σιγά στους ρυθμούς σου και επανέρχεσαι στη ρουτίνα των ευθυνών. Υπάρχει ωστόσο μία απροθυμία από την πλευρά σου να συμφωνήσεις με ότι ακούς, αλλά και μία δυσαρέσκεια από τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα. Η ικανοποίηση της ημέρας είναι ότι δρομολογείς τα οικονομικά σου και νιώθεις πιο δυνατός στα έσοδα σου!

Υδροχόος – Εύνοια στα αισθηματικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σου εξασφαλίζει μία ευχάριστη, ανάλαφρη, διασκεδαστική ημέρα, τονώνοντας την επιθυμία σου για έρωτα, δημιουργικές δραστηριότητες και ανεμελιά! Η αστάθεια στα οικονομικά είναι το μόνο που σου προκαλεί εκνευρισμό αυτή την ημέρα, ενώ αναζητάς έξυπνους και γρήγορους τρόπους για να τονώσεις το εισόδημά σου! Η πορεία της ημέρας κρίνεται ιδιαίτερα απολαυστική γιατί απολαμβάνεις στιγμές, με το άτομο που καταφέρνει και ξυπνά μέσα στην καρδιά σου δυνατά συναισθήματα

Ιχθύς – Ευερέθιστη ημέρα

Μέρα με σκαμπανεβάσματα αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου φίλε μου Ιχθύ! Προσπαθείς να συγκροτήσεις το σπίτι σου, τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, διακρίνεις όμως ότι δεν είναι εφικτό να τα βάλεις όλα σε μία τάξη, ενώ εκνευρίζεσαι από τη συμπεριφορά ενός οικείου σου προσώπου που τα θέλει όλα δικά του! Δεδομένου ότι είσαι σε περίοδο που βάζεις όρια τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους, θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις για να διαχειριστείς την όποια κατάσταση! Το τέλος της ημέρας σε κάνει να αισθάνεσαι δικαιωμένος συναισθηματικά !

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!