ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή διεγείρει το αίσθημα της ανασφάλειας συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει στασιμότητα στα οικονομικά. Το τρίγωνο Σελήνης / Αφροδίτη το βραδάκι προσφέρει ικανοποίηση, διασκέδαση και έρωτα σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Τα 3 ζώδια που θα είναι σήμερα απόλυτα κερδισμένα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός – Ποιοτικές επιλογές

Για σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ επιζητάς πολύ περισσότερο την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη σιγουριά στις επιλογές σου! Ανησυχείς για τα οικονομικά γιατί βλέπεις το πορτοφόλι να είναι σχετικά άδειο, καταφέρνεις όμως να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν και που σε βοηθούν να αισθάνεσαι ότι οι επιλογές σου είναι ποιοτικές και άκρως επιτυχημένες.

Ταύρος – Πες όχι στο πείσμα και ναι στην απόλαυση

Ταύρε, με τη Σελήνη να συνεχίζεσαι να κινείται στο ζώδιό σου, η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και να πάρεις πρωτοβουλίες, αποφεύγοντας ωστόσο τη στενοκεφαλιά και το ατέλειωτο πείσμα με τους δικούς σου ανθρώπους. Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη σήμερα, οπότε εκμεταλλεύσου την για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου, άλλωστε το τρίγωνο Σελήνης/Αφροδίτης σε ευνοεί σήμερα, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15/5 όπου ναι είναι η μέρα σου!

Δίδυμοι – Απλά πράγματα σε γεμίζουν με ενέργεια

Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα Κυριακή από το ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να κάνεις μια παύση και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Είναι μια ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να δώσεις χρόνο στην εσωτερική σου ηρεμία, κάνοντας ωστόσο και έναν προσωπικό απολογισμό ή και αναθεώρηση. Πρόσεξε τις υπερβολικές σκέψεις που μπορεί να σε αποσπάσουν και να σε αγχώσουν. Οι συζητήσεις με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να προσφέρουν στήριξη και να σε ηρεμήσουν. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να απολαύσεις απλά πράγματα που σε γεμίζουν με ενέργεια.

Καρκίνος – Βελτίωση σχέσεων

Καρκίνε μου, σήμερα η Σελήνη από τον Ταύρο σε ενθαρρύνει να βγεις έξω και να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια υπέροχη ημέρα για να συναντήσεις φίλους, να δικτυωθείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι σχέσεις σου μπορούν να ανθίσουν αν δείξεις υπομονή και κατανόηση. Πρόσεξε μόνο να μην επενδύσεις υπερβολικά συναισθηματικά σε καταστάσεις που δεν αξίζουν την ενέργειά σου, ενώ σκόπιμο είναι να είσαι λίγο πιο εγκρατής και στα οικονομικά σου. Ένα τρυφερό μήνυμα, μία ενδιαφέρουσα συνάντηση, ή ακόμα και μία μικρή εκδρομή θα τονώσει την ψυχολογία σου!

Λέων – Καταστρώνοντας τη στρατηγική σου

Λιοντάρι μου, σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ταύρο και σε παρακινεί να εστιάσεις στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, σκεπτόμενος όλα αυτά που δεν έχουν γίνει ακόμα ή έχουν μείνει στη μέση. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να καταστρώσεις στρατηγικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σου θέση. Δείξε υπομονή και αποφασιστικότητα, και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που περιμένεις. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να είσαι κάπως πιο απότομος ή και απαιτητικός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους και αυτή να είναι η αιτία να δημιουργηθεί μία πιο δυσάρεστη ή και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα! Προσπάθησε να μην εξαπολύεις ευθύνες για ζητήματα που έγιναν στο παρελθόν…

Παρθένος – Εξερευνάς νέες ιδέες

Παρθένε μου σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε παρακινεί να εξερευνήσεις νέες ιδέες ενώ είσαι πιο ανοιχτός σε νέες προοπτικές και σε κάθε τι που ξυπνά μέσα σου την έμπνευση και τις νέες ιδέες. Η ημέρα είναι άκρως ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο σε ένα καλό βιβλίο, για να φιλοσοφήσεις τη ζωή, να κάνεις ένα ταξίδι, ή να καταστρώσεις σχέδια που αφορούν την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου! Δεν λείπει και μία ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 15-17 Σεπτεμβρίου!

Ζυγός - Αναβλύζουν μέσα σου φόβοι

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα Κυριακή επιλέγεις να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε βοηθούν να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια. Υπάρχουν κάποια παράπονα που αναβλύζουν μέσα σου, καθώς και φόβοι για το τί θα ακολουθήσει στην πορεία! Θυμήσου ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Η συμβουλή ενός φίλου μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό, όμως θα σου λέει αλήθειες που εσύ ο ίδιος δεν θα μπορείς να δεχθείς! Προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός σε πληροφορίες που λαμβάνεις και σε νέες οπτικές που τώρα σου δίνονται!

Σκορπιός – Δείξε εμπιστοσύνη

Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ταύρο σε παρακινεί σήμερα να συνειδητοποιήσεις τις συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες σου από τον τομέα των σχέσεων. Είναι μια ιδανική ημέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις την εκτίμησή σου στους αγαπημένους σου. Η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για την επιτυχία των σχέσεων σου σήμερα. Ωστόσο, πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά κτητικός ή ζηλιάρης. Άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει την παρουσία των άλλων χωρίς να προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα. Μια συζήτηση από καρδιάς μπορεί να φέρει μεγαλύτερη κατανόηση και βάθος στις σχέσεις σου.

Τοξότης - Μέρα αυτό-φροντίδας

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ταύρο και σε παρακινεί να δείξεις περισσότερη φροντίδα στον εαυτό σου και γιατί όχι να κανακέψεις λίγο και εσένα! Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου, να απολαύσεις ένα καλό και ποιοτικό φαγητό, ή να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που φορτίζουν τις μπαταρίες σου! Σίγουρα στο μυαλό σου τριγυρίζουν και σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τη ροή της καθημερινότητας που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις, όμως μην ταράζεις αυτή την ημέρα τον εαυτό σου με σκέψεις που αφορούν πράγματα για το αύριο!

Αιγόκερως – Μέρα με ευχάριστη διάθεση και απολαύσεις

Αιγόκερε μου, η Σελήνη κινείται στον Ταύρο και σήμερα Κυριακή, σε ενθαρρύνει λοιπόν να εστιάσεις στις δημιουργικές σου δραστηριότητες, στον έρωτα αλλά και σε κάθε τι που σου δίνει χαρά. Είναι μια υπέροχη ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά, στον ερωτικό σύντροφο και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Οι σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου βελτιώνονται εξαιτίας της δικής σου ευχάριστης διάθεσής. Προσοχή σήμερα χρειάζεται να δείξεις στην οικονομική διαχείριση, γιατί καθώς ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του, φαίνεται ότι διαπιστώνεις «ατσαλιές» που έχεις κάνει σε αυτό τον τομέα!

Υδροχόος – Επικεντρώνεσαι στην οικογένεια

Υδροχόε μου σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και το σπίτι σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να φροντίσεις τον χώρο σου. Η αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας είναι σημαντική σήμερα, γι' αυτό προτεραιότητά σου θα είναι να δημιουργήσεις ένα ζεστό περιβάλλον. Ωστόσο, πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά πεισματάρης ή να μην επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους. Η υπομονή και η κατανόηση θα βοηθήσουν να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου.

Ιχθύες – Ευχάριστα νέα

Ιχθύ μου, μία επικοινωνιακή Κυριακή ανοίγεται μπροστά σου, με φρέσκες ιδέες και με όμορφες μετακινήσεις! Η Σελήνη στον Ταύρο προσφέρει σήμερα την ευκαιρία αρκετών ευχάριστων επαφών καθώς και τη βελτίωση της προσωπικής – αισθηματικής ζωής και της τόνωσης της σχέσης σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 Μαρτίου! Είναι μια υπέροχη ημέρα για να ανταλλάξεις ιδέες και να έρθεις πιο κοντά με τους γύρω σου. Οι επαφές σου μπορούν να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και δημιουργικές. Ωστόσο, πρόσεξε να μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες που θα σου προκαλέσουν υπερένταση!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!