ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2024

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους, μία αστρολογική όψη που φέρνει την κόντρα και τον καβγά, γιατί κυριαρχεί η δίψα για ερωτικό πάθος, για ικανοποίηση επιθυμιών, ενώ οι διαθέσεις είναι αρκετά άστατες.

Κριός – Μέρα υπερβολής

Τετράγωνο Αφροδίτης Άρη Σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Κριέ και αφού ο Άρης είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου αυτή η όψη σε αφορά άμεσα. Υπάρχει μία δόση υπερβολής αυτή την ημέρα, θέλεις να τα προλάβεις όλα, να τα απολαύσεις όλα, είσαι βιαστικός και παρορμητικός στις αντιδράσεις σου και έχεις μία καθημερινότητα πλούσια σε δραστηριότητες. Μην περιμένεις όμως, να μπορούν όλοι να ακολουθήσουν τους δικούς σου βιαστικούς ρυθμούς. Όσο και να απολαμβάνεις εσύ την «ταχύτητα» δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν ή τους αρέσει να πατάνε το γκάζι!

Ταύρος – Ερωτικό πάθος και σπατάλη

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου, σχηματίζει τετράγωνο σήμερα Παρασκευή τετράγωνο με τον πλανήτη της δράσης και της μαχητικότητας τον Άρη, μία όψη που αναμένεται να ανάψει τα αίματα στον ερωτικό τομέα. Είναι μία ημέρα πάθους, ερωτισμού, ικανοποίησης αλλά και σπατάλης. Το ρίχνεις έξω, απολαμβάνεις στιγμές, είσαι λίγο πιο επιπόλαιος στον έρωτα ενώ υπάρχουν και αυτά τα μικρά καβγαδάκια που βάζουν ωστόσο το αλατοπίπερό τους ώστε να ενισχύεται ακόμα περισσότερο το πάθος!

Δίδυμοι – Βιάζεσαι να ικανοποιήσεις τους πόθους σου

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου … Η μέρα σου είναι γεμάτη εκρηκτικότητα, πάθος, ερωτισμό αλλά και βιασύνη … Τα θέλεις όλα δικά σου και τα θέλεις εδώ και τώρα. Ακολουθείς τις εσωτερικές σου παρορμήσεις, βιάζεσαι να ικανοποιήσεις τα «θέλω» σου και διεκδικείς άμεσα το αντικείμενο του πόθους σου! Προσοχή όμως στις ερωτικές επιλογές, για το λόγο ότι μπορεί να επιμένεις και να δίνεις τη μάχη σου από «γινάτι» και όχι επειδή πραγματικά υπάρχει ουσία! Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις κάποια οικογενειακά καβγαδάκια!

Καρκίνος – Σε πιάνουν οι καχυποψίες σου

Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σου προκαλεί αγαπητέ μου Καρκίνε εκνευρισμό και ένταση … Στα αισθηματικά σου είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός, υπεραναλύεις τα πάντα και βάζεις τη λογική μπροστά από το συναίσθημα – κάτι το οποίο σπάνια κάνεις -! Προσπαθείς με έμμεσους τρόπους να πετύχεις αυτό που θέλεις, κρατάς μυστικές τις κινήσεις ή τα κίνητρά σου! Η μέρα ωστόσο εύκολα μπορεί να φέρει ερωτικές διαφωνίες, μουρμούρες, γκρίνιες και παράπονα, αν δεν πατήσεις μία «παύση» στα «κατηγορώ»! Η συμβουλή της ημέρας: Μην ξεχνάς τους προσωπικούς σου στόχους!

Λέων – Σπαταλάς χρήμα για να περάσεις καλά

Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική για δικτύωση, διασκέδαση με φίλους και όμορφες δραστηριότητες φίλε μου Λέοντα! Σήμερα βέβαια θα κάνεις και κάποιες υπερβολές τις οποίες όμως θα απολαύσεις. Πιθανή είναι μία δαπανηρή αγορά για κάτι που επιθυμούσες να αποκτήσεις καιρό, είτε θα σκορπίσεις κάποια χρήματα προκειμένου να περάσεις καλά, είναι κάτι όμως που δεν θα το μετανιώσεις, απεναντίας το έχεις ανάγκη! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα φέρνει μία ερωτική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο ή το διαδίκτυο … δεν είναι όμως κάτι που θα μπορούσε να έχει μία σταθερή και αρμονική πορεία!

Παρθένος – Μαχητικός για την κατάκτηση στόχου

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και ναι τα θέλεις όλα δικά σου και παθιάζεσαι, εκστασιάζεσαι, είσαι επίμονος και μαχητικός να κατακτήσεις κάθε στόχο (ερωτικό ή και οικονομικό)! Βιάζεσαι σημαντικά να ικανοποιήσεις τα θέλω σου, ενώ γίνεσαι και λίγο καβγατζής, όταν δεν σου κάθεται αυτό που θες, τη στιγμή που το θες, ή έτσι όπως το θες! Κάτι το οποίο χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτή την ημέρα – εφόσον είσαι δεσμευμένος – είναι τη ροπή προς έναν ερωτικό πειρασμό στον οποίο μπορεί να ενδώσεις από την παρορμητικότητα της στιγμής!

Ζυγός – Ξεσπάς γιατί έχεις καταπιεστεί

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μία όψη που φανερώνει ότι αναμένεται να βρεθείς σε εκνευρισμό στα αισθηματικά σου, εξαιτίας κάποιων κρυφών καταστάσεων, κάποιων μυστικών, ή μίας περίεργης συμπεριφοράς του συντρόφου σου! Είναι πολύ πιθανό το τελευταίο διάστημα να καταπιέζεις πολύ τα δικά σου θέλω, να συμβιβάζεσαι, να υποχωρείς προκειμένου να διατηρήσεις την ισορροπία και όλο αυτό να σε έχει καταπιέσει σημαντικά! Σήμερα λοιπόν γίνεσαι αρκετά πιο εκρηκτικός στα λόγια σου και ξεσπάς κάπως πιο απότομα προκειμένου να υπερασπιστείς το δίκιο σου!

Σκορπιός – Ευάλωτος στους πειρασμούς

Σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Σκορπιέ είναι μία ημέρα που θέλεις να απολαύσεις στο έπακρο κάθε πειρασμό που βρίσκεται μπροστά σου, είτε αυτό επρόκειτο για ένα καλό γλυκό, ένα καλό μεζέ, είτε πρόκειται για κάτι πιο προσωπικό ή και συναισθηματικό όπως μπορεί να είναι ένας ερωτικός πειρασμός! Τα θέλεις όλα δικά σου και τα θέλεις εδώ και τώρα, με αποτέλεσμα να λειτουργείς αρκετά απόλυτα, κτητικά είτε και χειριστικά! Στον ερωτικό τομέα υπάρχει μία ερωτική γνωριμία που εξάπτει το ενδιαφέρον σου και ξεσηκώνει τις αισθήσεις σου! Στον οικονομικό τομέα είναι μία ημέρα σπατάλης αλλά και υπερβολής!

Τοξότης – Δέχεσαι παράπονα

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που γίνεσαι ο αποδέκτης γκρίνιας και έντασης από το περιβάλλον σου! Αν είσαι σε σχέση να αναμένεις ότι ο σύντροφός σου θα έχει κάπως απότομη συμπεριφορά μαζί σου, ίσως γιατί αισθάνεται παραμελημένος είτε προσπαθεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα βιαστικός και επίμονος να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα ζήσεις μία καλοκαιρινή ιστορία, κάτι που μπορεί να γίνει, αλλά πολύ γρήγορα να σου φύγει ο ενθουσιασμός! Σήμερα αναμένονται και κάποιες κόντρες για επαγγελματικά συμφέροντα!

Αιγόκερως - Μένεις ανικανοποίητος

Στην προσπάθειά σου να τα προλάβεις όλα σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Αιγόκερε παραμελείς τις δικές σου ανάγκες και στο τέλος αγχώνεσαι και μουρμουράς γιατί αισθάνεσαι ότι γίνεσαι για όλους θυσία και είσαι μόνιμα στην «τρεχάλα» χωρίς να παίρνεις ούτε ανάσα! Στον επαγγελματικό τομέα είσαι ανικανοποίητος από τις απολαβές σου, ενώ οι απαιτήσεις της εργασίας είναι αυξημένες. Στον προσωπικό τομέα αναμένεται να είσαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί ο σύντροφος αλλά και η οικογένεια μόνιμα έχουν τις απαιτήσεις τους απέναντί σου!

Υδροχόος – Ασυγκράτητες επιθυμίες

Ερωτική απόλαυση φέρνει στο πέρασμά της αυτή η Παρασκευή για το ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε… Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού ενισχύει την ανάγκη σου σήμερα για επικοινωνία, μετακίνηση, επαφή, συζήτηση αλλά και για γνωριμίες… Το τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη σε κάνει να λειτουργείς άστατα – παθιάρικα – επίμονα στα ερωτικά με τη λίμπιντο να ανεβαίνει, όπως ο υδράργυρος της θερμοκρασίας! Στον οικονομικό τομέα τα ασυγκράτητα «θέλω» σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπατάλες και υπερβολές που θα έχουν το κόστος τους!

Ιχθύς – Μέρα με παράπονα

Η ανάγκη σου σήμερα φίλε μου Ιχθύ είναι να περάσεις μία ήσυχη, ρομαντική ημέρα στην αγκαλιά του ανθρώπου που ζεσταίνει την καρδιά σου και μαζί του νιώθεις αρμονία… Η επιθυμία για συντροφικότητα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, όμως κάνεις σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο! Σήμερα αναμένεται να παρεξηγηθείς, να θυμώσεις, να γκρινιάξεις λίγο παραπάνω, να σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου και να δημιουργηθούν τα σκηνικά εκείνα που θα σε κάνουν να φουντώσεις…. Ερωτικά καβγαδάκια στο προσκήνιο λοιπόν , ενώ αν είσαι χωρίς σχέση, φαίνεται ότι προσπαθείς να βρεις ποιος φταίει που έχεις μείνει μόνος, θυμάσαι το παρελθόν και ζεις μόνος σου το δράμα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!