ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2024

Σήμερα βιαζόμαστε να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας, κυριαρχεί ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια ενώ εμφανής είναι και η δίψα για ενάρξεις! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά αρχίζουμε να θυμόμαστε ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει σταδιακά να αρχίσουμε να οργανώνουμε! 

Κριός – Μέρα θάρρους και πρωτοβουλίας

Σήμερα Πέμπτη , η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου φίλε μου Κριέ και αυτή την ημέρα είσαι γεμάτος θάρρος, τόλμη, ενεργητικότητα και διάθεση για πρωτοβουλία. Νιώθεις γεμάτος ενέργεια και έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που μπορεί να εμφανιστεί, η αυτοπεποίθησή σου είναι τονισμένη και η ανάγκη σου για μία νέα αρχή είναι έντονη.. Παράλληλα, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή σου στη ρουτίνα, την εργασία και τον προγραμματισμό. Είναι μια μέρα που μπορείς να συνδυάσεις τη δυναμική σου φύση με την ανάγκη για οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Ταύρος – Μέρα εσωτερικών συγκρούσεων

Σήμερα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας μια ανάγκη για απομόνωση και εσωτερικό απολογισμό για σένα αγαπητέ μου Ταύρε. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αναλογίζεται λάθη του παρελθόντος, να νοσταλγείς, να νιώθεις τύψεις είτε και να βρίσκεσαι σε εσωτερική σύγκρουση. Ο Ήλιος, όμως, περνά στην Παρθένο και ενισχύει τη δημιουργικότητά σου, καθώς και την ανάγκη για ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή. Η ενέργεια αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ισορροπία και αναζωογόνηση μέσα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνεις και χαίρεσαι , ενώ η ανάγκη για τόνωση των ερωτικών σου θα σε κατευθύνει να λειτουργήσεις πιο ανοιχτά και εγκάρδια προκειμένου να έλξεις κοντά σου το σύντροφο σου ή το άτομο που θες!

Δίδυμος – Στιγμές που θα θυμάσαι το χειμώνα με χαμόγελα

Φίλε μου Δίδυμε μία άκρως κοινωνική και δραστήρια ημέρα ξεκινά για το ζώδιο σου! Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για δικτύωση και νέες γνωριμίες. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να δεχτείς ευχάριστες προσκλήσεις. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικές και να ζήσεις ωραίες καλοκαιρινές στιγμές, από αυτές που θα διηγείσαι την περίοδο του χειμώνα χαμογελώντας. Παράλληλα, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στρέφοντας σταδιακά την ενέργεια σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια.

Καρκίνος – Ανακτάς το θάρρος σου

Η Σελήνη σήμερα ξεκινά το νέο της ταξίδι στον ζωδιακό κύκλο κάνοντας την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού, και σου δίνει την ώθηση να ακολουθήσεις τα κοινωνικά πρέπει και να βάλεις νέους στόχους. Νιώθεις ανανεωμένος και έτοιμος να ανακτήσεις το θάρρος σου, λειτουργώντας με πυγμή και αποφασιστικότητα και λειτουργώντας πιο φιλόδοξα. Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο, και δεν λείπουν οι κοντινές μετακινήσεις, ενώ οι επικοινωνίες σου τονώνονται και οι ιδέες σου είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για δράση και επιτυχία, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Χρησιμοποίησε τη δυναμική ενέργεια για να προχωρήσεις μπροστά και να βρεις νέες ευκαιρίες!

Λέων – Μέρα θετικής ενέργειας

Λιονταράκι μου σήμερα Πέμπτη , η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, και η μέρα σου μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ευνοϊκή για επεκτατικά σχέδια, ταξίδια και ευχάριστες επικοινωνίες. Νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια, έτοιμος να καταστρώσεις μεγάλα σχέδια ή και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Καθώς η γενέθλια περίοδος σου ολοκληρώνεται και ο Ήλιος περνά στην Παρθένο στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και την εξασφάλιση πόρων. Ενδιαφέρεσαι πολύ περισσότερο να δημιουργήσεις σταθερές δομές στην ζωή σου και σκέφτεσαι πιο ανοιχτά και προοδευτικά κάποια πράγματα!

Παρθένος – Μία νέα γενέθλια χρονιά ξεκινά

Φίλε μου Παρθένε, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σήμερα ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου και είσαι σε ετοιμότητα για σημαντικές αποφάσεις ζωής αλλά και για την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου! Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα ξεκινά το νέο της ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, περνώντας στον Κριό. Εσύ λοιπόν τώρα επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στη δράση για την επίλυση πρακτικών θεμάτων της ζωής σου. Κινητοποιείσαι και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου , προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βελτιώσεις οργανωτικά ζητήματα.

Ζυγός – Λειτουργείς συμβιβαστικά

Η ανάγκη σου να βρεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την Πέμπτη για σένα φίλε μου Ζυγέ! Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που συνδέονται άμεσα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είσαι αρκετά πιο ανοιχτός και δεκτικός στους άλλους, όμως γίνεσαι αρκετά ευάλωτος και εξαρτημένος από τις διαθέσεις και τις επιλογές των άλλων, αυτό μπορεί εντέλει να σου κοστίσει. Παράλληλα, ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο, φέρνοντας την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, άλλωστε υπάρχουν πολλά που έχεις αφήσει πίσω!

Σκορπιός – Τρέχεις με πολλά και αγχώνεσαι

Για σήμερα Πέμπτη φίλε μου Σκορπιέ σε διακατέχει η βιασύνη να τα προλάβεις όλα! Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού και δημιουργεί μια αίσθηση υπερέντασης με εσένα να καταπιάνεσαι με πολλές δραστηριότητες. Η μέρα σου είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και το πρόγραμμα ιδιαίτερα φορτωμένο , γεγονός που σου προκαλεί άγχος και πίεση. Στην αισθηματική ζωή είναι σημαντικό να βρεις τρόπους να χαλαρώνεις και να διατηρείς μια ισορροπία για να αποφύγεις τυχόν συγκρούσεις. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο εγκαινιάζει ωστόσο μια νέα εποχή για την κοινωνική σου ζωή με ευκαιρίες δικτύωσης, ενώ σταδιακά βάζεις στα σκαριά νέα σχέδια, νέες προσδοκίες!

Τοξότης – Καλοκαιρινές απολαύσεις

Η Σελήνη σήμερα περνά στον Κριό φέρνοντας μια αίσθηση ενθουσιασμού και ζωντάνιας για σένα φίλε μου Τοξότη σήμερα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εστιάζεις σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τα παιδιά ή με φίλους, και η χαρούμενη διάθεση σου ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή. Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο εγκαινιάζει μια εποχή που φέρνει νέους στόχους και νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σου τομέα. Αξιοποίησε την θετική ενέργεια της ημέρας για να σκεφτείς στρατηγικά το μέλλον σου ταυτόχρονα και για να περάσεις καλά!

Αιγόκερως – Εύθικτες διαθέσεις και νέα σχέδια

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό, η ευαισθησία σου είναι έντονη και γίνεσαι αρκετά εύθικτος ή παίρνεις κάποια πράγματα πολύ προσωπικά. Η ημέρα απαιτεί προσοχή στην αυτοεκτίμηση σου και στη διαχείριση των συναισθημάτων σου. Ο Ήλιος, που περνά στην Παρθένο, σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής γεμάτης με νέα μεγαλόπνοα σχέδια και την επιθυμία για νέες εμπειρίες, που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να εξελιχθείς προσωπικά και επαγγελματικά και να κάνεις σπουδαίες ανανεώσεις στην ζωή σου!

Υδροχόος – Σε ετοιμότητα για νέες πρωτοβουλίες

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Κριό, βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση και είσαι έτοιμος να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου με έντονη ενέργεια και ειλικρίνεια, κάτι που μπορεί να σε κάνει πιο απότομο από το συνηθισμένο. Η ημέρα ευνοεί τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές δραστηριότητες, προσφέροντας ευκαιρίες για νέες συναντήσεις και επαφές, προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και συγκράτησε την επιπολαιότητα! Η νέα εποχή που ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο προμηνύει μια περίοδο στρατηγικών κινήσεων και προσεκτικού προγραμματισμού στον τομέα των οικονομικών σου.

Ιχθύς – Διεκδικείς αυτό που σου αξίζει

Ψαράκι μου σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στον Κριό και σου δίνει την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Είσαι έτοιμος να κάνεις δυναμικές κινήσεις και να προχωρήσεις σε πράξεις που θα ενισχύσουν τη θέση σου τόσο στους πρακτικούς τομείς, όσο και στις σχέσεις σου . Εστιάζεις ωστόσο λίγο παραπάνω σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την ύλη και την οικονομική σου κατάσταση, με στόχο να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων σου. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει προκλήσεις και εξελίξεις που δεν θα είναι πάντα ευχάριστες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!