ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ, τις πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο επομένως το πρωινό ξεκινά με βαριά διάθεση, συναισθηματικές απογοητεύσεις, ή ακόμα και μία αναγκαστική συγκρότηση, που μας επιβάλει να ακολουθήσουμε τα «πρέπει» γεγονός που μας προσγειώνει στην πραγματικότητα που δεν θα θέλαμε για την ώρα να ακολουθήσουμε!

Κριός – Μέρα νευρικότητας

Σήμερα Τετάρτη το κλίμα γύρω σου είναι ιδιαίτερα φορτικό και αγχώδες αισθάνεσαι ότι όλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα και σε πιέζουν να τρέχεις για τα πάντα, γεγονός που σου προκαλεί αρκετό εκνευρισμό. Είναι μία ημέρα αγγαρείας αλλά και υποστήριξης απέναντι στους άλλους. Δεν λείπει η νευρικότητα και πάνω στην ένταση της στιγμής μπορεί να εκφράσεις λόγια που λίγο αργότερα θα τα μετανιώσεις. Προσπάθησε να μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες αγαπητέ μου Κριέ, ενώ προσπάθησε να αποφύγεις μικρό – ατυχηματάκια απροσεξίας ή έλλειψης συντονισμού και καλού προγράμματος. 

Ταύρος – Νεύρα και παράπονα

Ερωτικά καβγαδάκια και παράπονα φέρνει αυτή ημέρα στο πέρασμά της για εσένα αγαπητέ μου Ταύρε. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζοντας αντίθεση με την Αφροδίτη και η ανάγκη σου να δώσεις και να πάρεις αγάπη είναι εξαιρετικά τονισμένη! Κάνεις αρκετά σχέδια για αυτή την ημέρα όμως οι εξελίξεις γύρω σου φαίνεται ότι δεν σε ικανοποιούν απεναντίας σου διεγείρουν έντονα την ανασφάλεια. Πιέζεις να πάρεις κάποιες απαντήσεις στην αισθηματική σου ζωή προκειμένου να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια, δυστυχώς όμως δεν λαμβάνεις την ανταπόκριση που θα ήθελες. Προσοχή αυτή την ημέρα και σε οικονομικά έξοδα. 

Δίδυμοι – Μέρα υψηλών προδιαγραφών

Το κλίμα της ημέρας είναι ιδιαίτερα νευρικό για εσένα αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη και τον Κρόνο να σχηματίζουν σύνοδο στην κορυφή του ωροσκοπίου σου επομένως η ενεργεία σου είναι στραμμένη στην καριέρα, στους στόχους και προσπαθείς με πειθαρχία, οργάνωση και μεθοδικότητα να διαχειριστείς τα εμπόδια που έχουν προκληθεί στον τομέα των επαγγελματικών σου. Νιώθεις ωστόσο αρκετά περιορισμένος και εγκλωβισμένους με πολλές ευθύνες γύρω σου να περιορίζουν το αίσθημα της χαράς. Προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα τις συγκρούσεις και τα παράπονα με τα άτομα της οικογενείας σου. 

Καρκίνος – Απαισιόδοξες διαθέσεις

Αγαπητέ φίλε Καρκίνε η μέρα σου μπορεί να σταθεί αρκετά ευνοϊκή αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε λόγια που θα ακούσεις από το περιβάλλον σου. Επιπλέον είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην παρασύρεσαι και επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις των άλλων πέφτοντας σε μία απαισιόδοξη διάθεση η οποία θα φθείρει εσένα τον ίδιο. Κάποια είδηση μέσα στην ημέρα αναμένεται να προκαλέσει απογοήτευση. Ζητήματα οικονομικά και συναισθηματικά φαίνεται ότι δεν σε καλύπτουν έτσι όπως θα ήθελες. 

Λέων – Σκληρές συνειδητοποιήσεις

Ο τομέας των οικονομικών είναι αρκετά ευάλωτος αυτή την ημέρα παράλληλα ενισχύονται οι φόβοι, οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις αφού αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Εκνευρίζεσαι γιατί κάποιες επιθυμίες σου παραμένουν ανικανοποίητές είτε αναγκάζεσαι να προσαρμόσεις τα σχέδιά σου εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων. Κάποιοι φίλοι σε προσεγγίζουν μόνο όταν έχουν πρόβλημα ή θέλουν κάτι από εσένα, η συνειδητοποίηση αυτή σε βυθίζει σε μελαγχολία. 

Παρθένος – Δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες

Σήμερα Τετάρτη σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη συντροφική ζωή και στα επαγγελματικά. Παρόλο που το καλοκαιράκι συνεχίζεται είναι φανερό ότι οι υποχρεώσεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός, ενώ οι απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το σύντροφό σου ή από τα άτομα που συνδέεσαι στενά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι «πνίγεσαι»!. Κάποιες προσωπικές επιθυμίες φαίνεται ότι μπαίνουν στο πάγο γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Στα αισθηματικά υπάρχει κάποιο καβγαδάκι που δημιουργεί προσωρινή απομάκρυνση!  

Ζυγός – Γίνεσαι θυσία για τους άλλους

Επικεντρώσου περισσότερο σε σένα και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου γιατί πραγματικά έχεις ανάγκη από ξεκούραση, χαλάρωση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αυτή την ημέρα αγαπητέ Ζυγέ νιώθεις ότι μόνιμα γίνεσαι θυσία για όλους και για όλα χωρίς να έχεις την άνεση να περάσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως εσύ θα ήθελες. Κάποιοι εκνευρισμοί θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα εξαιτίας της έλλειψης συνεννόησης αλλά και της μη τήρησης ενός σταθερού προγράμματος. 

Σκορπιός – Κάποια σχέδια πάνε πίσω

Τα πάθη οδηγούν σε λάθη αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Σκορπιέ όπου νιώθεις ότι η αισθηματική σου ζωή δεν σε καλύπτει όπως θα ήθελες, είτε υπάρχουν προβλήματα που σου στερούν το αίσθημα της χαράς και της ευδαιμονίας. Παρόλο που μπορεί να σκεφτόσουν ή και να σχεδίαζες ότι αυτή την ημέρα θα κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, φαίνεται οι εξελίξεις γύρω σου φέρνουν κάποιες ανατροπές που σε αποσυντονίζουν. Κάποιες πιέσεις στα οικονομικά είναι αναμενόμενες ενώ στον αισθηματικό τομέα βρίσκεσαι στην προσπάθειά να διατηρήσεις στην ισορροπία παρόλα αυτά γίνεσαι ιδιαίτερα κτητικός και απόλυτος απέναντι στο σύντροφό σου. 

Τοξότης – Καταπιεσμένα συναισθήματα

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου σήμερα φίλε μου Τοξότη και η μέρα σου ξεκινά με την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ιχθύ που φανερώνει ότι αυτό τον καιρό καταπιέζεις ιδιαίτερα τα συναισθήματά σου και προσπαθείς να διεκπεραιώσεις με συνέπεια όλες τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Δεν παύει όμως να υπάρχει ένας κόμπος στην καρδιά ενώ οι αντιδράσεις κάποιων ανθρώπων που αγαπάς φαίνεται σε απογοητεύουν. Παρόλα αυτά η μέρα σου μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα δημιουργική για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. 

Αιγόκερως – Καυστικά λόγια

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ φίλε Αιγόκερε χρειάζεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στα λόγια σου, στις μετακινήσεις σου καθώς και στο πρόγραμμά σου. Κάποια προβλήματα στο μεταφορικό μέσο είναι πολύ πιθανά, για το λόγο αυτό τσέκαρε καλύτερα το όχημά σου αλλά λειτούργησε και πιο προσεκτικά στην οδήγηση. Στον αισθηματικό τομέα κάνεις σχέδια που για την ώρα δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα γεγονός που σε θυμώνει. Προσπάθησε να αποφύγεις μία παρεξήγηση ή ακόμα ένα καβγαδάκι, ίσως γίνεσαι πιο καυστικός στα λόγια σου από όσο θα έπρεπε!

Υδροχόος – Μέρα ελλείψεων

Το ταμείο είναι μείον και εσύ νιώθεις αρκετή αβεβαιότητα στον οικονομικό τομέα αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Υδροχόε. Αναγκάζεσαι να περιορίσεις για λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες και επικεντρώνεσαι πιο συνετά και συγκροτημένος στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την ισορροπία στα οικονομικά σου. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, συμφωνητικά ή για νέα οικονομικά εγχειρήματα για το λόγο ότι θα επιβαρύνεις ακόμα περισσότερο την οικονομική κατάσταση και η αποπληρωμή οποιοδήποτε χρέους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. 

Ιχθύς – Μία ευμετάβλητη ημέρα

Αγαπητέ φίλε Ιχθύ η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο της πρωινές ώρες, έτσι λοιπόν η μέρα σου ξεκινά με βαριά διάθεση και με το αίσθημα του κενού. Στην πορεία υπάρχουν κάποιες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή που σε γεμίζουν με ανυπομονησία και σχεδιάζεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το άτομο που έχει στην καρδιά σου. Προσοχή όμως για αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη -όπως εσύ ο ίδιος- και οι διαθέσεις μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν με αποτέλεσμα μία όμορφη αισθηματική συνάντηση ή μία ωραία ψυχαγωγική έξοδος να γίνει αιτία που εν τέλει μπορεί να τσακωθείς

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!