ΖΩΔΙΑ

Oι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 18 Αυγούστου 2024

Μία Αυγουστιάτικη ημέρα αρκετά έντονη, ανατρεπτική, εκρηκτική και αιφνιδιαστική, όπου όλοι θα θελήσουμε σήμερα να απολαύσουμε τον έναστρο ουρανό που θα είναι αρκετά πιο φωτισμένος, αφού σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς, στο ζώδιο του Υδροχόου! Το φεγγάρι αυτό είναι αρκετά «ταραχώδες» κάνοντας την ατμόσφαιρα γύρω μας αρκετά ηλεκτρισμένη, αφού παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο.

Κριός  - Διάθεση για αλλαγή

Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου και σε διακατέχει η επιθυμία για να ανατρεπτικές αλλαγές αλλά και για νέα  πρωτοποριακά βήματα αγαπητέ φίλοι Κριέ. Θα χρειαστεί ωστόσο να δείξεις αυτοσυγκράτηση στην οικονομική σπατάλη αλλά να κρατήσεις και πνεύμα ισορροπίας στις προσωπικές φιλικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι ότι ασυγκράτητος αυθορμητισμός σου πολλές φορές μπορεί να γίνει παρεξηγήσιμος από το κοινωνικό περιβάλλον. Αξιοποίησε αυτό το φεγγάρι προκειμένου να κινήσεις τα νήματα για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου επιθυμία. Είναι μία καλή ευκαιρία να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι, λειτουργώντας καινοτόμα, πρωτοποριακά! Ξαφνικές γνωριμίες και συμπτώσεις, αποτελούν την ευκαιρία σου για σήμερα!

Ταύρος  - Μέρα ισχυρών δονήσεων

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε αφορά άμεσα αγαπητέ Ταύρε, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 15 με 20 Μαΐου που επηρεάζει αρκετά πιο δυναμικά η ενέργεια αυτό το φεγγαριού. Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών ζωής που δεν τις έχεις επιλέξεις εσύ ο ίδιος, έτσι λοιπόν νιώθεις ότι ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη δεδομένου ότι αναγκάζεσαι να αναπροσαρμόσεις συνήθειες, προσωπικούς στόχους την ή και να αλλάξεις κατεύθυνση στα επαγγελματικά. Προκύπτουν όμως και απρόοπτα που αιφνιδιάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμου ή ταράζουν τις σταθερότητα του σπιτιού και της οικογένειας. Για να διαχειριστείς την ενέργεια αυτού του φεγγαριού αρκεί να αποδεχθείς ότι η αλλαγή είναι πρόοδος και ανάπτυξη και να προσπαθήσεις να είσαι πιο ευέλικτος και προσαρμόσιμος στα νέα δεδομένα που ανοίγονται γύρω σου.

Δίδυμος  - Σημαντικά μπλοκαρίσματα!

Κάτω από άλλες πλανητικές συνθήκες η πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά και αισιόδοξα για σένα αγαπητέ φίλε Δίδυμε. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όμως αυτό το φεγγάρι αναμένεται να προκαλέσει την αναταραχή του, μέσα από την ξαφνική αφύπνιση και συνειδητοποίηση γεγονότων που μπλοκάρουν τα προσωπικά σου σχέδια, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις ή τις συμφωνίες. Θα χρειαστεί να είσαι στο όσο πιο προσεκτικός μπορείς και στις επικοινωνίες σου αποφεύγοντας της ακραίες δηλώσεις στο περίγυρό σου, ενός σκόπιμο είναι να διαφυλάξεις και τα μυστικά που θέλεις να προστατέψεις. Η λύση είναι να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, πιο προοδευτικά, πιο ανοιχτά και να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες για να αλλάξεις παραστάσεις και να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές!

Καρκίνος - Συναισθηματικός αναβρασμός

Ένα μεγάλο κύμα συναισθηματικής αναταραχής σε περιμένει αυτή την ημέρα με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Είναι γεγονός ότι τα φεγγάρια πάντα σε επηρεάζουν έντονα δεδομένου το ότι η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου. Με αυτή την σημερινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο είσαι σε ψυχολογικό αναβρασμό εξαιτίας παρελθοντικών καταστάσεων που αναδύονται τώρα ξαφνικά, βγαίνουν στην επιφάνεια και ανακαλύπτεις αλήθειες που έκρυβες μέσα στην ψυχή σου. Το φεγγάρι αυτό ωστόσο είναι πολύ πιθανόν επηρεάσει έντονα και τον οικονομικό σου τομέα φέρνοντας ξαφνικά έξοδα, φουσκωμένους λογαριασμούς αλλά και καυγάδες για χρήματα. Η συμβουλή μου για σήμερα είναι να αποφύγεις την δραματοποίηση των γεγονότων και να απολαύσεις το φεγγάρι με ανθρώπους που ξέρεις ότι καταλαγιάζουν τα συναισθήματά σου και σε αποφορτίζουν από την ένταση!

Λέων – Σχέσεις σε κρίση

Η σημερινή Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει έντονα το ζώδιό σου , πολύ παραπάνω εσένα που έχεις γεννηθεί 16 με 23 Αυγούστου όπου αναμένεται να βιώσεις με περισσότερη ένταση με αυτό το φαινόμενο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε κλονισμό αυτή την περίοδο και προκύπτουν ανατροπές που σε φέρνουν σε κόντρα με το περιβάλλον σου. Αναγκάζεσαι να προβείς σε αλλαγές που αφορούν τους στόχους, την προοπτική και το μέλλον σου γιατί συνειδητοποιείς ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία. Η συμβουλή της ημέρας; Αρκετές στιγμές οι αλλαγές της ζωής όσο προκλητικές και να είναι μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε νέες προοπτικές που εν τέλει μπορεί να είναι αρκετά πιο θετικές. 

Παρθένος  - Μέρα έντονου στρες

Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα της Δευτέρας για το ζώδιο σου φίλε μου Παρθένε αφού η Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου διεγείρει έντονα το στρες για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την ευεξία σου. Η ανάγκη σου να δραπετεύσεις κάπου μακριά και αποκοπείς από καταστάσεις τοξικές που έχουν φθείρει των ψυχισμό αλλά και το σώμα σου κρίνεται επιβεβλημένη αυτή την ημέρα. Πολύ πιθανό με αυτό το φεγγάρι να συναντήσεις κάποια εμπόδια και προκλήσεις αναφορικά με ένα ταξίδι, με μία συμφωνία ή με κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο που έκανες. Η συμβουλή της ημέρας είναι να αξιοποιήσεις το αναλυτικό σου πνεύμα για να οργανώσεις τις δραστηριότητες που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Ζυγός – Έκρηξη πάθους

Είσαι από τους λίγους εκπροσώπους του ζωδιακού που αυτή η πανσέληνος δεν θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο απεναντίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία έκρηξη απελευθέρωσης που σε βοηθά να απολαύσεις και να γευτείς νέες εμπειρίες που θα σου προσφέρουν πληρότητα. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εισβάλει εντελώς εκρηκτικά και αλλόκοτα στη ζωή σου και να φέρει τα πάνω-κάτω από εκεί που δεν το περιμένεις. Άλλωστε στον ερωτικό τομέα η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα αιφνιδιαστική. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις και να συγκρατήσεις είναι την τάση σου για σπατάλη δεδομένου ότι αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε παρασύρει σε ανεξέλεγκτα τα έξοδα για ψυχαγωγία.

Σκορπιός – Γεγονότα σε αιφνιδιάζουν

Η ατμόσφαιρα είναι φανερά ηλεκτρισμένη σήμερα Δευτέρα που σχηματίζεται η Πανσέληνος του ζώδιο του Υδροχόου όπου ναι αγαπητέ μου Σκορπιέ σε επηρεάζει έντονα και δυναμικά. Σημαντικές αναταράξεις αναμένονται σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σχέσεις. Θα κληθείς να κάνεις τις επιλογές σου μετά από αιφνιδιασμό που θα δεχτείς από κάποιο πρόσωπο αγαπημένο. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να κάνεις αλλαγή στο χώρο του σπιτιού ή να υπάρξει κάποιο έκτακτο γεγονός που θα αποδιοργανώσεις την φαινομενική σταθερότητα που θεωρούσες ότι υπάρχει. Προσπάθησε να μην έχεις ακλόνητη στάση απέναντι σε ανθρώπους που δεν βλέπεις προς την ίδια κατεύθυνση αλλά σας συνδέουν δυνατά συναισθήματα. 

Τοξότης – Χάνεις το δίκιο σου

Φίλε μου Τοξότη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που σχηματίζεται σήμερα Δευτέρα αναμένεται να σε κάνει ιδιαίτερα ασυγκράτητο   στις επικοινωνίες και στις επαφές σου με την διάθεση να τα πεις έξω από τα δόντια και να εκφράσεις τις αλήθεια σου, όποιο και να είναι το κόστος. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις κατά νου ότι η μέρα είναι αρκετά εύφλεκτη και είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθούν καυγάδες και εντάσεις που εν τέλει μπορεί να χάσεις το δίκιο σου εξαιτίας της αθυροστομίας αλλά και του εγωκεντρικού τρόπους σκέψη σου. Κάποια ξαφνικά νέα αναμένεται να προκαλέσουν ένταση αυτή την ημέρα. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο όχημά σου.

Αιγόκερως – Έντονες ανασφάλειες

Η σημερινή Πανσέληνος από το ζώδιο του Υδροχόου σε βυθίζει αγαπητέ μου Αιγόκερε, στην ανασφάλεια και στην αμφιβολία για το μέλλον των οικονομικών και των αισθηματικών σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καβγαδίσεις για θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά, να υπάρξουν αναταραχές που συνδέονται με τα παιδιά τα οποία με τις απαιτήσεις τους θα σου προκαλέσουν ένταση, ενώ αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες ερωτικές κόντρες και να επαναξιολογήσεις την πορεία και την προοπτική μία σχέσης. Η συμβουλή της ημέρας είναι να μην γίνεσαι αρκετά κτητικός και απόλυτος στις επιθυμίες σου. 

Υδροχόος – Μέρα επαναστατική

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο φίλε Υδροχόε, ο κυβερνήτης πλανήτης του του ζωδίου σου είναι ο Ουρανός και παρατηρούμε να συμμετέχει ο πλανήτης αυτός στο φαινόμενο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο και την Σελήνη . Παρόλο που η επιρροή της πανσελήνου κρίνεται δυσαρμονική για το δικό σου ζώδιο θα μπορούσα άνετα να σου πω ότι διανύεις μία μέρα αφύπνισης κατά την οποία θα συνειδητοποιήσεις με ποιους ανθρώπους μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία και με ποιους αναγκαστικά οι δρόμοι σας πρέπει να χωρίσουν. Η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα και η αντιδραστικότητά σου μπορεί να γίνουν ωστόσο σήμερα η αφορμή για να προκληθούν εντάσεις και καυγάδες με το οικογενειακό περιβάλλον ή με τον σύντροφό. Η Πανσέληνος αυτή έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα και γρήγορα ακόμα και στις αλλαγές εκείνες που δεν τις έχεις επιδιώξει εσύ ο ίδιος. 

Ιχθύς – Ακραίες αλήθειες

Αρκετά αποκαλυπτική κρίνεται αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου φίλε μου Ιχθύ δεδομένου ότι η Πανσέληνος, που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού βγάζει στη φόρα μυστικά τα οποία αγνοούσες και σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό αναζητώντας να βρεις νέες λύσεις και ακολουθώντας νέες επιλογές και κατευθύνσεις για το μέλλον σου . Η εσωτερική ένταση σε ταρακουνάει και σε ξεσηκώνει να εκφράσεις απότομα και ίσως και κάπως πιο ακραία βαθιές αλήθειες που έκρυβες μέσα σου. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να λειτουργήσεις με αυτοσυγκράτηση!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!