ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 14 Αυγούστου 2024

Σήμερα κορυφώνεται η συνάντηση του Άρη και του Δία από το ζώδιο των Διδύμων, μία εξαιρετικά δυναμική όψη, η οποία αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, μας παρακινεί να κινηθούμε άμεσα, γρήγορα, εφαρμόζοντας ιδέες και αξιοποιώντας το χάρισμα της επικοινωνίας.

Κριός – Μέρα Εγρήγορσης

Η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, σε ενθαρρύνει αγαπητέ μου Κριέ να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον δυναμισμό σου και να βάλεις μπροστά νέες δραστηριότητες που απαιτούν θάρρος αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα σχέδια. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και η μέρα γίνεται εξαιρετική για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τι πρέπει όμως να προσέξεις; Την παρορμητικότητά σου! Μπορεί να είσαι υπερβολικά βιαστικός στις αποφάσεις σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη ή συγκρούσεις. Η ανυπομονησία σου ίσως προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου, ενώ σκόπιμο είναι να είσαι πιο προσεχτικός στις μετακινήσεις σου!

Ταύρος – Παν μέτρον άριστον

Αγαπητέ μου Ταύρε, η σύνοδος του Άρη με τον Δία που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για τόνωση στα οικονομικά σου. Μπορείς να αξιοποιήσεις νέες πηγές εσόδων ή να σκεφτείς και να σχεδιάσεις μία επένδυση σε σχέδια που θα αποδώσουν καρπούς μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, νιώθεις πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου γιατί αισθάνεσαι επάρκεια! Ποια είναι όμως η παγίδα; Πρόσεχε τις υπερβολές στα έξοδα και στις παρορμητικές αγορές. Μην παρασυρθείς από τις ευκαιρίες χωρίς να κάνεις προσεκτικό προγραμματισμό.

Δίδυμοι – Δυναμικές πρωτοβουλίες

Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αγαπητέ μου Δίδυμε. Η ενέργεια σου σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να εκφραστείς και να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Όπου στρέψεις την ενέργειά σου μπορείς να σημειώσεις σημαντική επιτυχία! Η σύνοδος αυτή ωστόσο, σε βοηθά να ανανεώσεις και τον τομέα των σχέσεων καλωσορίζοντας νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Υπάρχουν όμως και παγίδες που πρέπει να αποφύγεις. Ποιες είναι αυτές; Η υπερκινητικότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη ή να σε κάνουν να χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Πρόσεχε στην τάση της επιπολαιότητας ενώ φρόντισε να μην υποσχέσαι περισσότερα από όσα μπορείς να τηρήσεις. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε εκθέσει σε κινδύνους.

Καρκίνος – Τύχη και προστασία

Σήμερα Τετάρτη, κορυφώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Δία στους Διδύμους όπου σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα εσωτερικά σου θέματα και να επιλύσεις παλιές εκκρεμότητες. Είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσεις εσωτερική γαλήνη και να εστιάσεις στην τόνωση της ψυχολογίας σου. Λύνεις προβλήματα και δέχεσαι σημαντική προστασία σε κάθε σου βήμα! Τι πρέπει να προσέξεις; Μην εκτίθεσαι σε κινδύνους της εποχής, μην σκάβεις παλιές πληγές και προσπάθησε να μην παρασύρεσαι στην μεγαλοποίηση κάποιων καταστάσεων!

Λέων – Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες

Φίλε μου Λέοντα, εξαιρετική αυτή η Τετάρτη για το δικό σου ζώδιο! Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στο ζώδιο των Διδύμων σε ενθαρρύνει να κοινωνικοποιηθείς και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Είναι η ιδανική στιγμή να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και να δικτυωθείς με ανθρώπους που έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Κυνηγάς περισσότερο τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και αρπάζεις τις ευκαιρίες για όμορφες αλλαγές στην ζωή σου! Τι πρέπει να συγκρατήσεις ;;; Την τόλμη, το ρίσκο και την αλαζονεία ….. Εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από τα όρια αυτή την ημέρα και να παρασυρθείς σε μία εκκεντρική συμπεριφορά!

Παρθένος – Νέες προοπτικές για το μέλλον

Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στους Διδύμους κορυφώνεται σήμερα και σε βοηθά να εστιάσεις στην καριέρα σου και να επιτύχεις σε σημαντικούς στόχους ζωής αγαπητέ μου Παρθένε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις νέες ευθύνες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου και να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό χώρο. Τί πρέπει να προσέξεις; Την υπερβολικά κτητική σου διάθεση και την τάση να αναλαμβάνεις υπερβολικά πολλές ευθύνες. Η τελειομανία μπορεί να σε κουράσει ή να δημιουργήσει εντάσεις με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να διατηρείς ισορροπία και να μην ξεχνάς τη σημασία της ξεκούρασης.

Ζυγός – Εμπλουτίζεις γνώσεις και εμπειρίες

Μία εξαιρετική όψη κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη η οποία και σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η σύνοδος Άρη – Δία από τους Διδύμους σε παρακινεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου , να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, να κάνεις σημαντικά βήματα προσωπικής επέκτασης (όποια και να είναι αυτά). Ποια είναι όμως η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις; Την διάσπαση προσοχής και την ανυπομονησία. Η επιπολαιότητα μπορεί να σε κάνει να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες ή να παρασύρεσαι σε ανούσιες δραστηριότητες. Προσπάθησε να εστιάζεις σε συγκεκριμένους στόχους και να οργανώνεις το χρόνο σου σωστά.

Σκορπιός – Τονώνεται το πάθος και γεμίζει το πορτοφόλι

Η σημερινή σύνοδος του Άρη με τον Δία στους Διδύμους σε βοηθά να ανανεώσεις τις οικονομικές σου πηγές και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη. Μπορείς να ασχοληθείς με επενδύσεις, να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος και να βελτιώσεις τη διαχείριση των οικονομικών σου. Παράλληλα αυξάνεται η ερωτική σου λίμπιντο! Τι πρέπει να προσέξεις όμως; Την πλεονεξία, αφού ισχύει πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα … Δείξε προσοχή στις επιλογές σου γιατί κάποιες από αυτές μπορεί να σταθούν τολμηρές. Ζήτησε μία συμβουλή πριν κάνεις κάποιο νέο οικονομικό βήμα και κάνε έναν καλό σχεδιασμό!

Τοξότης – Νέες Σχέσεις στο Προσκήνιο

Σήμερα Τετάρτη, η σύνοδος Άρη-Δία δίνει μία νέα δυναμική στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων φίλε μου Τοξότη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσεις τις επαφές με το περιβάλλον σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή συνεργασία, η όψη αυτή ωστόσο σε βοηθά να επιλύσεις παλιές διαφορές. Μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου και να αναπτύξεις βαθύτερους δεσμούς.Τι χρειάζεται να προσέξεις; Την τάση για υπερβολική ειλικρίνεια και την έλλειψη διπλωματίας. Η ένταση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στις σχέσεις σου, αν δεν είσαι προσεκτικός με τα λόγια σου. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση και να αποφεύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Αιγόκερως – Βελτίωση συνθηκών ζωής

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη σχηματίζεται η σύνοδος Άρη – Δία στους Διδύμου όπου σου προσφέρει την ενέργεια εκείνη για να κυνηγήσεις νέες ευκαιρίες βελτίωσης των επαγγελματικών συνθηκών, παράλληλα ευνοείσαι σημαντικά στην λήψη νέων πρωτοβουλιών που θα τονώσουν και την ευεξία σου. Μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, να ασχοληθείς με νέα χόμπι και να βρεις τρόπους να μειώσεις το άγχος. Η ενέργεια αυτή σε βοηθά να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να γίνεις πιο αποδοτικός.Τι χρειάζεται να αποφύγεις; Την ανάληψη υπερβολικών ευθυνών και την ενασχόληση με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα!

Υδροχόος – Μέρα Ενθουσιασμού

Με τη σύνοδο Άρη – Δία στους Διδύμους που κορυφώνεται σήμερα φίλε μου Υδροχόε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσεις και πάλι την αισθηματική σου ζωή, για να μπεις και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα, να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος για ζωή! Παράλληλα η μέρα είναι ευεργετική για νέα δημιουργικά σχέδια, διασκέδαση, όμορφες στιγμές με τα παιδιά! Είσαι από τα ζώδια που θα βγουν μόνο κερδισμένα από αυτή την όψη, ενώ και στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες εκείνες που θα σου δώσουν κίνητρο και έμπνευση ακόμα και για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

Ιχθύες – Βελτίωση οικογενειακών σχέσεων

Φίλε μου Ιχθύ, η συνάντηση του Άρη με τον Δία στους Διδύμους που κορυφώνεται σήμερα σε βοηθά να ασχοληθείς με τα οικογενειακά θέματα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλύσεις παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα πιο αρμονικό περιβάλλον, αλλά και να αρπάξεις τις ευκαιρίες εκείνες που θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσης σου! Ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια θα τονώσει την ψυχολογία σου! Τι χρειάζεται να αποφύγεις; Την ασυγκράτητη ευαισθησία και την έλλειψη ορίων. Η ευθιξία μπορεί να σε κάνει να νιώθεις απογοήτευση! Προσπάθησε να διατηρείς ψύχραιμη στάση και να δείχνεις κατανόηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!