ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 13 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση για ταξίδια, περιπέτεια, εμπειρίες, είναι αρκετά ενισχυμένη, γεγονός που παρακινεί τους τελευταίους εκδρομείς να δραπετεύσουν από τη βάση τους. 

Κριός – Ώρα για περιπέτεια

Ώρα να ξεφύγεις από την εσωτερική ανησυχία και να δώσεις στις ημέρες σου αέρα περιπέτειας, ενθουσιασμού αλλά και εγρήγορσης αγαπητέ Κριέ. Σήμερα Τρίτη Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη από το μεσημέρι, αρχίζεις και αισθάνεσαι πιο αισιόδοξος και έτοιμος να τολμήσεις, να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις, να ζήσεις μία νέα εμπειρία! Η μέρα προσφέρεται για κοινωνική δικτύωση, σχέδια με φίλους και εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ένα καλό πρόγραμμα για να μην έρθεις αντιμέτωπος με τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή!

Ταύρος – Μέρα ενδυνάμωσης

Μέχρι και το μεσημέρι ανακουφίζεσαι από επίλυση διάφορων ζητημάτων που αφορούν τις σχέσεις σου φίλε μου Ταύρε. Για σήμερα Τρίτη η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ζεστό και τρυφερό κλίμα στις επαφές σου! Καθώς η μέρα προχωρά, η εύνοια σου αφορά κυρίως τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ενώ αν είσαι διακοπές, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αισθάνεσαι άκρως ενδυναμωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου και θέτεις νέους στόχους

Δίδυμοι – Στιγμές με άτομα που συνδέεσαι στενά

Διανύεις μία περίοδο όπου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, οπότε σε γενικό πλαίσιο κυριαρχεί η αταξία και ο εκνευρισμός στην καθημερινότητά σου! Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου, με εσένα να νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρος από τα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Η ανάγκη σου για ένα ταξίδι είναι αρκετά έντονη και μπορεί να ικανοποιηθεί αυτή την ημέρα, με την παρέα ενός ατόμου που έχεις έναν πολύ σταθερό σύνδεσμο!

Καρκίνος – Το πρόγραμμα δεν βγαίνει όπως το θες

Φίλε μου Καρκίνε, η Τρίτη ξεκινά συναισθηματικά, τρυφερά, ερωτικά με ζεστή διάθεση και με έμφαση στον αισθηματικό τομέα, όπου κάποιες προσδοκίες εκπληρώνονται. Κάποιες θύμησες του χτες γεμίζουν την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα αλλά και με προσδοκίες για το αύριο! Από το μεσημέρι και έπειτα, προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλα όσα θέλεις να κάνεις, διακρίνεις όμως πως όσο και να προσπαθείς να βάλεις πρόγραμμα σε κάποια πράγματα, πάντα κάτι μένει πίσω … μην το παίρνεις προσωπικά… ο Ερμής είναι ανάδρομος και πολλά πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολογίζαμε!

Λέων - Σηκώνεις κεφάλι

Τις τελευταίες ημέρες είχες βυθιστεί στον μυστικό κόσμο των βαθύτερων συναισθημάτων σου, ήσουν λίγο πεσμένος, αναπολούσες, νοσταλγούσες ή και η ψυχολογία ήταν κάπως βαριά! Από σήμερα το μεσημέρι, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει σημαντικά να ανακτήσεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και την επιθυμία να εκπληρώσεις όμορφα σχέδια! Δεν μένεις σε στασιμότητα, απολαμβάνεις το καλοκαιράκι, είσαι αγαπητός, δημοφιλής, περιζήτητος στους κύκλους σου ενώ και η αισθηματική σου ζωή είναι σε ένα ικανοποιητικό στάδιο! Τι το καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις τις επιλογές εκείνες για να διασκεδάσεις στο έπακρο!

Παρθένος – Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις

Σήμερα Τρίτη εσύ ξεκινάς την ημέρα σου με τις καλύτερες διαθέσεις φίλε μου Παρθένε, έχεις τις ελπίδες σου, τα όνειρά σου και νιώθεις ότι υπάρχει ένα ζεστό και αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου , γεγονός που σε ικανοποιεί! Οι διαθέσεις όμως αλλάζουν από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη … η διάθεσή σου είναι αρκετά ευερέθιστη γιατί δεν μπορείς εύκολα να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου και τους οικείους σου! Υπάρχουν συγχύσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και επικοινωνιακά λάθη που προκαλούν εκνευρισμό! Δεδομένου ότι ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα!

Ζυγός – Ετοιμάζεις βαλίτσα

Μία άκρως ενδιαφέρουσα, επικοινωνιακή και ταξιδιάρικη Τρίτη ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ζυγέ. Είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που έχεις έτοιμη βαλίτσα και ετοιμάζεσαι για «φευγιό» λόγω 15Αύγουστου και αν δεν έχεις στα σκαριά κάποιο ταξιδάκι, σίγουρα κάποιες ενδιαφέρουσες μετακινήσεις και συναντήσεις αναμένεται να τις έχεις αυτή την ημέρα! Η Σελήνη από το μεσημέρι κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, αμέσως σχηματίζει την θετική όψη εξάγωνο με τον Πλούτωνα επομένως δεν λείπουν και τα ερωτικά καλέσματα που θα ντοπάρουν ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή σου αλλά και τον πόθο σου!

Σκορπιός - Διάθεση για αποκατάσταση

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη κάνεις τα σχέδιά σου, υπάρχει μία ευχάριστη ροή στις σχέσεις σου, αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητάς σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά συγκροτείς και οργανώνεις τα οικονομικά σου, τις αγορές σου και κάνεις τον προϋπολογισμό σου! Επιπλέον, είναι πολύ έντονη η ανάγκη να αποκαταστήσεις το κλίμα με την οικογένεια, να στηρίξεις, να βοηθήσεις ή να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει! Υπάρχουν πολλά σχέδια και επιθυμίες που έχουν μείνει στη μέση και μέχρι το τέλος της ημέρας προσπαθείς να αξιολογήσεις τα δεδομένα και να βάλεις μπροστά πολλά πράγματα από αυτά που είχαν μείνει πίσω.

Τοξότης – Προσοχή μην παρεξηγηθείς

Φίλε μου Τοξότη, σημαντική αυτή η Τρίτη για το ζώδιο σου, αφού από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο, προσφέροντας ενθάρρυνση, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στην ικανοποίηση των αναγκών σου! Είναι μία ημέρα που παίρνεις πρωτοβουλίες, κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εξομολογείσαι τα βαθύτερα μυστικά σου και λυτρώνεσαι από πράγματα που σε βασάνιζαν. Το μόνο που χρειάζεται να τιθασσεύσεις είναι την υπερβολή σου που μπορεί εύκολα να γίνει η αιτία παρεξήγησης, γιατί θα δώσεις τις λάθος εντυπώσεις!

Αιγόκερως - Άγχος για τα επαγγελματικά

Σήμερα Τρίτη φίλε μου Αιγόκερε έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να ξεκουραστείς, να κάνεις τον εσωτερικό σου απολογισμό και να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά της κατάστασης που ζεις, προκειμένου να λάβεις καίριες αποφάσεις για την πορεία σου! Σε προβληματίζουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αναζητάς νέους τρόπους για να ελιχθείς σε αυτό το δύσκολο στάδιο της εποχής, δεδομένου ότι δεν καλύπτεσαι από το πλαίσιο που υπάρχει τώρα! Σε κάθε περίπτωση όμως, προσπάθησε να μην βασανίζεσαι από πολύπλοκες σκέψεις, εξάλλου για την ώρα δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι, ή να προχωρήσεις σε κάτι νέο!

Υδροχόος - Ευχάριστες στιγμές με φίλους

Μία άκρως κοινωνική Τρίτη ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε! Είσαι από τα ζώδια που τιμάς και έχεις πολύ ψηλά μέσα σου την αξία της φιλίας και σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που οι φίλοι φροντίζουν να ενδυναμωθείς και να νιώσεις πληρότητα. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη το μεσημέρι, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, τι το καλύτερο λοιπόν από το να οργανώσεις όμορφες δραστηριότητες με αγαπημένα φιλικά – πρόσωπα που μπορούν να δώσουν έναν ευχάριστο ρυθμό σε αυτή την καλοκαιρινή ημέρα. Μόνιμος βραχνάς τα οικονομικά, όμως διακρίνεις ότι και με τα λίγα μπορείς να βρεις τρόπους για να περάσεις καλά!

Ιχθύς – Έλλειψη συνεννόησης

Σήμερα Τρίτη ως και το μεσημέρι η μέρα σου είναι αισιόδοξη, επικοινωνιακή, ταξιδιάρικη, ανανεωτική και με σημαντική εύνοια σε νέα σχέδια που σε ξεσηκώνουν αγαπητέ μου Ιχθύ! Από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ερμή που είναι φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο, γίνεται η αιτία να μουτρώσεις, να θυμώσεις, ή και να χαλάσει λίγο η διάθεσή σου, εξαιτίας της έλλειψης συνεννόησης που έχεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες! Προσπάθησε να μην παίρνεις τις μετρητοίς ότι ακούς!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!