ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 11 Αυγούστου 2024

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και ενώ και οι δύο πλανήτες κινούνται σε αδύναμες για αυτούς θέσεις, τα άστρα μας παρακινούν να ικανοποιήσουμε τα πάθη μας. 

Κριός – Συναισθηματικές εξομολογήσεις καρδιάς

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Κριέ είσαι αρκετά μυστηριώδης αλλά και παθιασμένος! Από το πρωί σε διακατέχει η επιθυμία να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, ενώ δύσκολα μπορείς να χαλιναγωγήσεις το πάθος, την ορμητικότητα και την επιμονή να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εσύ! Η στιγμή όμως κρίνεται ιδανική για να ανοίξεις την καρδιάς σου, να μοιραστείς τα συναισθήματά σου και να ηρεμήσεις από ότι σε ταλαιπωρούσε γιατί το κουβάλαγες μέσα σου εδώ και καιρό! Δεν είναι αδυναμία το να παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου – να το θυμάσαι αυτό!

Ταύρος - Εύνοια στα προσωπικά σου

Οι ενέργειες της ημέρας βελτιώνουν φίλε μου Ταύρε την προσωπική σου ζωή. Είναι μια τέλεια μέρα για να έρθεις πιο κοντά με φίλους καθώς και με το σύντροφό σου απολαμβάνοντας μαζί όμορφες Κυριακάτικες στιγμές! Η διάθεση σου για συντροφικότητα είναι εξαιρετικά τονισμένη και διακρίνεις ότι κάποια ζητήματα στη σχέση σου τα είχες αντιμετωπίσει κάπως πιο επιφανειακά, σήμερα λοιπόν κάνεις άμεσες κινήσεις και με πράξεις προσπαθείς να καλύψεις το όποιο κενό είχε δημιουργηθεί! Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για διασκέδαση και δικτύωση!

Δίδυμοι – Τρέχεις για όλους

Αν και Κυριακή εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε δεν λες να χαλαρώσεις… Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο με πράγματα που είναι να κάνεις και δεν μπορείς ήσυχα και ήρεμα να κάτσεις σε ένα σημείο και να απολαύσεις μία ήρεμη καλοκαιρινή ημέρα! Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες αλλά και να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια! Κατανοείς ότι τον τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει τους δικούς σου ανθρώπους και σήμερα φροντίζεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, παραμερίζοντας ίσως και τις δικές σου ανάγκες!

Καρκίνος – Διάθεση για εξερεύνηση και νέες περιπέτειες

Νιώθεις καλοκαιράκι μέσα σου σήμερα Κυριακή φίλε μου Καρκίνε και η μέρα σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις αποκλειστικά και μόνο ότι σου δίνει χαρά και το απολαμβάνεις! . Η διάθεση σου είναι αισιόδοξη και η ανάγκη σου για εξερεύνηση σε οδηγεί σε νέες περιπέτειες. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να αναδειχθεί και άνοιξε την καρδιά σου στα πρόσωπα που ξέρεις ότι θα εκτιμήσουν αυτά που αισθάνεσαι!

Λέων - Ανακαλύπτεις τη δύναμή σου

Σήμερα αισθάνεσαι εξαιρετικά δυνατός και διακρίνεις αγαπητέ μου Λέοντα ότι πολλά από τα προβλήματα που μεσολάβησαν στη ζωή σου, σε βοηθήσαν να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτό σου, αλλά και να αναγνωρίσεις το εσωτερικό δυναμικό σου ! Σήμερα έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, με αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Μάλιστα είναι φανερό ότι μαζί τους θα μπορέσεις να έχεις όμορφες συζητήσεις, καταστρώνοντας σχέδια για την πορεία σας.

Παρθένος – Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου επιθυμίες

Φίλε μου Παρθένε, η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η γοητεία και η αναλυτική σου σκέψη σε καθοδηγούν σε νέα επίπεδα κατανόησης και επικοινωνίας με τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το Σκορπιό με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε βοηθά σημαντικά αυτή την ημέρα να έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, τρυφερές εξομολογήσεις αλλά και κοντινές αποδράσεις που θα προσφέρουν χαμόγελα!

Ζυγός – Αξιολογείς το παρελθόν σου

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Ζυγέ, είναι μια εξαιρετική μέρα για να εστιάσεις στις εσωτερικές σου ανάγκες και να κάνεις μια ειλικρινή αυτοαξιολόγηση. Αναζητάς μέσα σου τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό, αναγνωρίζεις κάποια σφάλματα του παρελθόντος, μετανιώνεις για κάποιες επιλογές, όμως έχεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις που σε βοηθούν να ανακαλύψεις τι ακριβώς θες και τι αξίζεις για την πορεία σου! Προσοχή στις υπερβολικές και μεγάλες εκτιμήσεις στα αισθηματικά πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή λες, δεν θα μπορούν να γίνουν πράξη!

Σκορπιός – Μαγνητίζεις αυτό που θες

Αυτή η καλοκαιρινή Κυριακή αναδεικνύει τη φυσική σου γοητεία και σε παρακινεί να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου φίλε μου Σκορπιέ. Η Σελήνη είναι στο δικό σου ζώδιο και σε ενθαρρύνει να επιδείξεις την αληθινή σου ταυτότητα και να μαγνητίσεις κοντά σου αυτό που θες. Η Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει την ελκυστικότητά σου και τις προσωπικές σου σχέσεις, έτσι λοιπόν η μέρα σου θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στις προσωπικές σχέσεις (φιλικές ή ερωτικές)!

Τοξότης – Διάθεση για απομόνωση

Σήμερα, η διάθεση σου είναι χαλαρή και η ανάγκη σου για απομόνωση σου δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς φίλε μου Σκορπιέ. Αξιοποίησε την ημέρα για να εστιάσεις σε προσωπικές σου επιδιώξεις και να απολαύσεις λίγη ηρεμία, μακριά από τη βουή και την ένταση, άλλωστε έχεις ανάγκη να αποφορτιστείς από το στρες! Δεδομένου ότι το υπόλοιπο του καλοκαιριού δεν θα είναι ιδιαίτερα ήρεμο για το ζώδιο σου, αξιοποίησε αυτή την ημέρα για ανασυγκρότηση πριν επανέλθεις στη δράση.

Αιγόκερως – Αναζωπύρωση ερωτικής φλόγας

Η κοινωνική σου ζωή είναι στο προσκήνιο σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η Σελήνη στο Σκορπιό ενισχύει τη διάθεση σου για επαφή με κόσμο και δικτύωση. Η θετική επιρροή της Αφροδίτης σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με σένα, ανταλλάσσοντας ιδέες και ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέες θεωρίες! Παράλληλα η μέρα είναι άκρως θετική για φλερτ και νέες γνωριμίες που θα ξυπνήσουν μέσα σου την ερωτική φλόγα του πάθους!

Υδροχόος – Ανασυγκρότηση στόχων

Η μέρα σου είναι ιδανική για να επικεντρωθείς στους σου στόχους που έχεις για το μέλλον σου φίλε μου Υδροχόε. Αν και Κυριακή, εσύ μέσα στο μυαλό σου αναζητάς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω! Η Σελήνη και η Αφροδίτη σου προσφέρουν την κατάλληλη ενέργεια για να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και να εντοπίσεις και να αναδείξεις τις δεξιότητές σου στον τομέα που σε ενδιαφέρει. Μία επαφή με ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος σε βυθίζει στην αμφιβολία!

Ιχθείς – Ρομαντική διάθεση

Μία ευχάριστη Κυριακή ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ιχθύ! Εσύ έχεις την επιθυμία να εκφραστείς με κάθε τρόπο αλλά και να ενισχύσεις όσο περισσότερο μπορείς τη συντροφική σου ζωή! Το κλίμα στα προσωπικά σου γλυκαίνει, γιατί ξεπερνάς τις γκρίνιες και τα παράπονα και κοιτάζεις πως θα αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο με ένα άτομο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και η σχέση σας βρισκόταν στον «πάγο» το τελευταίο διάστημα! Η μέρα ενδείκνυται για ρομαντικές στιγμές!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!