ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2024

Η μέρα μας ξεκινά με συναισθηματικά μπερδέματα, με αναμετρήσεις ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα που μας παρασύρει στη φαντασίωση… Από το μεσημέρι οι διαθέσεις αλλάζουν, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού η ανάγκη για εύρεση ισορροπιών είναι αρκετά τονισμένη, ενώ η συντροφικότητα και συνύπαρξη μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην πορεία της ημέρας να νιώθουμε συναισθηματικά πιο δυνατοί!

Κριός – Κλείσιμο υποχρεώσεων και έμφαση στην προσωπική ζωή

Σήμερα Πέμπτη η μέρα σου ξεκινά με οικονομική εύνοια και τακτοποίηση των τελικών εργασιακών υποθέσεων και συνεχίζεται, με γέλια, χαρές και απολαύσεις στον τομέα των σχέσεων. Αισθάνεσαι ότι μπόρεσες να βάλεις σε μία τάξη όλα όσα έπρεπε, προκειμένου να χαλαρώσεις ρυθμούς και να απολαύσεις στιγμές. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 21-23 Απριλίου από το μεσημέρι και μετά, λαμβάνεις ικανοποιήσεις στα αισθηματικά ή μέσα από φιλίες σου!

Ταύρος - Ανάγκη για αποφόρτιση από το στρες

Η μέρα ξεκινά σε χαλαρούς, όμορφους ρυθμούς και με τη δίψα για ανανέωση, παιχνίδι, έρωτα και αλλαγή … Διάλεξε σωστά τους φίλους που σε πλαισιώνουν καθώς και όσους εμπιστεύεσαι αν θέλεις να εξασφαλίσεις στιγμές που θα έχουν ηρεμία και ισορροπία! Σίγουρα η πορεία της ημέρας προσφέρει την ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και αποφόρτιση από το στρες! Η σύνοδος Ερμή/Αφροδίτης προσφέρει την ευκαιρία ερωτικής επικοινωνίας με άτομο του παρελθόντος! Κάνοντας τον απολογισμό σου όμως μετράς και σημαντικές επιτυχίες που έχεις σημειώσει το τελευταίο διάστημα γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα!

Δίδυμοι – Μέρα με εναλλαγές

Το πρωινό της Πέμπτης βρίσκεσαι σε δίλημμα, σε σύγχυση, εμφανώς αποδιοργανωμένος και με ένα αρνητικό ένστικτο που δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 19-20 Ιουνίου! Η μέρα όμως συνεχίζει ευχάριστα, με τη Σελήνη να περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού δίνοντας έμφαση στα δημιουργικά σχέδια, στον έρωτα, τη διασκέδαση και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Από το μεσημέρι και μετά λοιπόν η μέρα σου είναι ευχάριστη, εσύ ενδυναμωμένος ψυχολογικά και με τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες.

Καρκίνος – Ανάγκη για επαφή με ανθρώπους που σε ηρεμούν

Κάπως μπερδεμένος ανάμεσα στα πρέπει της λογικής και στα θέλω της καρδιάς είσαι στο ξεκίνημα της ημέρας φίλε μου Καρκίνε, σύντομα όμως ξεφεύγεις από την αναποφασιστικότητα και το εσωτερικό μπέρδεμα και επικεντρώνεσαι σε δραστηριότητες και ανθρώπους που ηρεμούν την ψυχή σου! Ακριβώς αυτό έχεις ανάγκη, να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια, σταθερότητα, να βρεθείς στην αγκαλιά του ανθρώπου που γαληνεύει και ηρεμεί το μέσα σου … αυτό ακριβώς και θα κάνεις! Η μέρα είναι εξαιρετική και για τη διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων!

Λέων - Δες τις καταστάσεις αλλιώς

Λίγο πεσμένα είναι τα φτερά σου στο ξεκίνημα της ημέρας, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου και αρκετά ανασφαλής για το τί είναι σωστό και πρέπει να γίνει! Από το μεσημέρι οι διαθέσεις σου αλλάζουν, η Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθά να ηρεμήσεις, να δεις κάποιες καταστάσεις αλλιώς και να κάνεις κάποιες συναντήσεις που θα σου αλλάξουν αμέσως τη διάθεση! Βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ενώ τονώνεται ιδιαίτερα η συντροφική ζωή καθώς η μέρα προχωρά στο τέλος της.

Παρθένος - Μέρα με υπεκφυγές

Αρκετές στιγμές τον τελευταίο καιρό διακρίνεις ότι οι άνθρωποι που συνδέεσαι στενά σου τα μασάνε, είναι με δικαιολογίες και υπεκφυγές είτε και προσπαθούν να σε ξεγελάσουν … Το ξέρεις, το αντιλαμβάνεσαι και απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις … Αυτό ακριβώς γίνεται και σήμερα το πρωί Παρθένε μου, γεγονός που σε απογοητεύει! Η μέρα σου ωστόσο θα είναι εξαιρετικά αποδοτική σε οικονομικά – εργασιακά, όπου σε αυτούς τους τομείς θα σου έλεγα να δώσεις και την προτεραιότητά σου!

Ζυγός – Άρνηση να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα

Η μέρα σου ξεκινά κακόκεφα, σαν να είσαι μετά από μεθύσι που θέλεις τον χρόνο σου για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να σου φύγει ο πονοκέφαλος. Εμφανής θα είναι η άρνησή σου σήμερα να ασχοληθείς με ότι σοβαρό, με ότι πρακτικό, με ότι είναι «πρέπει» ή σου το επιβάλλουν! Από το μεσημέρι που θα περάσει και η Σελήνη στο ζώδιο σου, βάζεις προτεραιότητα εσένα, την ικανοποίησή σου, και τη διασκέδασή σου! Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και στον αισθηματικό τομέα!

Σκορπιός – Η πραγματικότητα δεν σε καλύπτει

Τα όνειρα για να γίνουν πραγματικότητα θέλουν πράξεις και εσύ αυτή την Πέμπτη την ξεκινάς μέσα στη φαντασίωση, τον ρομαντισμό και είσαι λίγο στον κόσμο σου, κάνοντας σχέδια χωρίς να λογαριάζεις τον ξενοδόχο! Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και πολλά πράγματα που δεν έχεις υπολογίσει και καθώς η μέρα προχωρά, διαπιστώνεις ότι η πραγματικότητα δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα εντέλει, όπως θα ήθελες να είναι! Με λίγα λόγια Σκορπιέ μου αυτή την ημέρα σε πιάνουν οι υπαρξιακές σου αναζητήσεις, άσχετα αν προσπαθείς κιόλας να διαφύγεις από την ζοφερή πραγματικότητα!

Τοξότης – Ώρα για κοινωνικοποίηση

Σήμερα Πέμπτη τακτοποιείς όλες αυτές τις δουλειές που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν για να μην εκτεθείς και στη συνέχεια «παρτάρεις» και βάζεις ρυθμό στη ζωή σου, απολαμβάνοντας καλοκαίρι! Διαπιστώνεις ότι το τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει τους φίλους σου, τις εξόδους σου, ή και τις δραστηριότητές σου, επομένως η βασική ανάγκη της ημέρας είναι να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να ασχοληθείς με κοινωνικές δραστηριότητες που άλλωστε σου πάνε!

Αιγόκερως - Καταπιέζεις τις ανάγκες σου

Οι αμφιβολίες, οι ανασφάλειες και οι δεύτερες σκέψεις αναφορικά με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ή σχετικά με μία μετακίνηση, είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα αυτή την ημέρα ιδιαίτερα ως το μεσημέρι! Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ωστόσο, θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις στα σχέδια σου και να μην αφήσεις κάποια υποχρέωση εκτός! Στην προσπάθειά σου να μην δίνεις αφορμή για σχόλια – στη δουλειά ή στην οικογένεια – έχεις καταπιέσει αρκετά τις προσωπικές σου ανάγκες!

Υδροχόος – Δέχεσαι στήριξη από πρόσωπα αγαπημένα

Η Πέμπτη ξεκινά με συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες, αλλά και με τη σημαντική στήριξη από τα οικογενειακά σου πρόσωπα που είναι στο πλευρό σου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε ενδυναμώσουν. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού το απόγευμα, σε παρακινεί να γίνεις πιο τολμηρός, να ακολουθήσεις την πρόταση της στιγμής, να ζήσεις μία νέα εμπειρία, ή και να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προτάσεις ή νέες ιδέες. Μία μετακίνηση ή ο σχεδιασμός αυτής θα σου δώσει χαρά!

Ιχθύς – Τα όνειρα γίνονται πράξη

Φίλε μου Ιχθύ σήμερα Πέμπτη βυθίζεσαι στον δικό σου όμορφο φανταστικό κόσμο και αφήνεις την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την ονειροπόληση να σε παρασύρουν σε σχέδια για το αύριο! Σίγουρα όμως σου δίνεται και η ευκαιρία πολλά από αυτά να τα κάνεις πράξη και να ικανοποιήσεις τα ζητούμενα της ψυχής σου! Η μέρα σου λοιπόν είναι πλήρης σε συναίσθημα, εκπλήρωση προσδοκιών, όμορφες αλλαγές και οικονομική επάρκεια! Βασική προϋπόθεση; Να μην αντιδράς σε όποιον δεν μπορεί να σε κατανοήσει …

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!