ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2024

Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα. Η μέρα είναι πρόσχαρη, κοινωνική, βάζουμε νερό στο κρασί μας και βρίσκουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας, ακολουθώντας κοντινές ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ή και προτάσεις για διασκέδαση!

Κριός – Βελτιώνεις τις σχέσεις σου

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο μπορείς να βρεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου, σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει η δική σου διάθεση να περάσεις καλά με τους δικούς σου ανθρώπους και τον σύντροφο, ενώ ανακτάς το χιούμορ σου και την διάθεση σου να κάνεις τις προτάσεις σου για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και είσαι πιο διαλλακτικός και υποστηρικτικός στις σχέσεις σου, όπου για σένα σήμερα αποτελούν την βασική προτεραιότητα της ημέρας. Η μέρα σου λοιπόν είναι εξαιρετική για να γεφυρώσεις ο χάσμα ανάμεσα σε σένα, τον ερωτικό σύντροφο, τα παιδιά και να περάσετε από κοινού ποιοτικό χρόνο!

Ταύρος – Ανάγκη για εξισορρόπηση

Σήμερα Σάββατο έχεις την διάθεση να αράξεις, να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να τακτοποιήσεις το σπίτι, να ασχοληθείς με ότι είναι οικείο, γνώριμο και να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου, να ασχοληθείς με θέματα που σε βοηθούν να ανακτήσεις την ευεξία σου, παράλληλα όμως η μέρα είναι εξαιρετική για να βελτιώσεις την επικοινωνία με την οικογένεια. Συνειδητοποιείς αυτή την ημέρα ότι ο λόγος που σε καταβάλει το στρες, είναι η υπερβολή στον τρόπο σκέψης σου, τον τελευταίο καιρό έχεις φορτιστεί αρκετά από μεγαλοποίηση κάποιων καταστάσεων

Δίδυμοι – Μέρα διασκέδασης

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε παρακινεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον έρωτα, την διασκέδαση, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, αλλά και με κάθε τι που γεμίζει την ψυχή σου! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή καθιστά την ημέρα ιδανική για φλέρτ, αισθηματική επικοινωνία – ερωτικά ραντεβού , ενασχόληση με την τέχνη, ευχάριστες συζητήσεις ή και μετακινήσεις με τα παιδιά (αν είσαι γονέας)! Τα μηνύματα της ημέρας είναι ελπιδοφόρα και χαρούμενα, ενώ η ιδέα της στιγμής μπορεί να γίνει άμεσα πράξη και να σου προσφέρει υπέροχες στιγμές.

Καρκίνος – Λύνονται διαφωνίες

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα έχεις την ανάγκη να βρεις την ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια, να λυθούν παρεξηγήσεις και να δημιουργηθεί μία πιο όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τα πρόσωπα που έχουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου! Η μέρα είναι κατάλληλη λοιπόν για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τους οικείους σου, να κάνετε όμορφες συζητήσεις, να απολαύσετε μαζί ένα υπέροχο γεύμα, ή και να κάνεις κάποιες αγορές που αφορούν το σπίτι σου! Λύνονται σημαντικές διαφωνίες και καθώς η μέρα φτάνει στο τέλος της αισθάνεσαι εξαιρετικά ανακουφισμένος από την ροή των γεγονότων!

Λέων- Ενθουσιασμός και εξωστρέφεια

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είσαι ιδιαίτερα ασυγκράτητος, παθιασμένος αλλά και αρκετά εξωστρεφής! Διανύεις την απόλυτα επικοινωνιακή ημέρα, όπου σε διακατέχει η έμπνευση, η δημιουργικότητα, το μεράκι, ενώ κατεβάζεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη από το Ζυγό σε εξάγωνο με τον Ερμή από το ζώδιο σου, σε παρακινεί να πάρεις την πρωτοβουλία για μία μετακίνηση, μία επικοινωνία, ή μία πρωτοβουλία, που θα φέρει στην ημέρα σου τον ενθουσιασμό!

Παρθένος – Ανάγκη για απολογισμό

Αυτό το Σάββατο έχεις την ανάγκη φίλε μου Παρθένε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις γύρω σου, να πάρεις κάποιες αποφάσεις για θέματα σχέσεων, αφού πρώτα κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό! Αναζητάς την ουσία, το τι είναι σημαντικό και το τί πραγματικά αξίζεις! Προσπαθείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και δεν επιτρέπεις σε κανέναν αυτή την ημέρα να σε παρασύρει από την αρνητικότητά του. Η μέρα κρίνεται ικανοποιητική για τον οικονομικό τομέα, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να συγκροτήσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου!

Ζυγός – Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας

Σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας φίλε μου Ζυγέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ερμή στο Λέοντα, επομένως έχεις μπροστά σου μία άκρως απολαυστική και διασκεδαστική ημέρα γεμάτη κοινωνικοποίηση, αέρα αλλαγής, νέες δραστηριότητες αλλά και όμορφες εκπλήξεις! Θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα έλξεις κοντά σου αυτό που θες και όπως το θες και θα τονωθεί στο έπακρο η αυτοπεποίθηση σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να πας σε ένα πάρτι, να γνωρίσεις κόσμο, να βγεις , να χορέψεις και να ζήσεις διασκεδαστικές καλοκαιρινές στιγμές.

Σκορπιός- Οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον

Έχεις αρκετούς στόχους για το μέλλον και αυτό το διάστημα είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε αυτούς και προσπαθείς να μείνεις ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου, έτσι και δεν ακούς από λόγια …. Για σήμερα Σάββατο έχεις την επιθυμία να αποστασιοποιηθείς από όλους, να αφιερώσεις χρόνο με ότι σε ξεκουράζει και σε βοηθά να δεις καθαρά τις υποθέσεις σου! Αναλύεις τις σκέψεις, τα συναισθήματά σου, οραματίζεσαι ένα λαμπρό μέλλον και … δεν σηκώνεις το τηλέφωνό σου, γιατί σαν Σκορπιός έχεις αυτές τις δικές σου ιδιωτικές στιγμές, που δεν επιτρέπεις σε κανέναν να τις παραβιάσει!

Τοξότης – Είσαι ανοιχτός σε προτάσεις

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτό το Σάββατο σου χαρίζει απλόχερα τα «Δώρα» του που αφορούν κυρίως την διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση και τα νέα σχέδιά σου! Η σημερινή παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό, σε κάνει ανοιχτό σε προτάσεις φίλων, αλλά και σε νέες γνωριμίες. Ακολουθείς λοιπόν την «παρέα» δραπετεύεις από την πόλη, κάνεις τις φιλοσοφικές σου συζητήσεις και ικανοποιείς στο μέγιστο βαθμό την ανάγκη σου για αναζήτηση αλλά και περιπέτεια! Μία ιδέα που θα ακούσεις σήμερα, θα σταθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για κάτι που θέλεις να σχεδιάσεις!

Αιγόκερως – Οικονομικές συζητήσεις

Δεν επιτρέπεις αυτό το Σάββατο στον εαυτό σου να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις ή να αράξεις σε μία ξαπλώστρα ακούγοντας το κύμα! Η ανάγκη σου και σήμερα είναι η επαγγελματική και οικονομική αναρρίχηση, έχεις θέσει στόχους και θέλεις να υλοποιήσεις κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στα πρέπει της λογικής σου! Σήμερα ωστόσο η μέρα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη και για οικονομικές συζητήσεις ή και συμφωνίες. Είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό σε βοηθά να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι!

Υδροχόος – Χαρούμενες επικοινωνίες

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι προτάσεις πέφτουν σαν βροχή, με αποτέλεσμα να έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και αρκετές συναντήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις! Η Σελήνη από το Ζυγό ξυπνά πιο έντονα αυτή την ημέρα την ανάγκη σου για μετακινήσεις, νέες εμπειρίες, περιπέτεια και αναζήτηση! Το εξάγωνο Σελήνης/ Ερμή βελτιώνει την επικοινωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φαίνεται ότι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχεί σήμερα το εύθυμο και ψυχαγωγικό κλίμα που σε βοηθά να δεις κάποια πράγματα πιο αισιόδοξα!

Ιχθύς – Επαφή μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι

Σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, τόσο τις ψυχολογικές όσο και τις οικονομικές. Επιδιώκεις την επαφή μόνο με ανθρώπους που μιλούν στην ψυχή σου, που σε ηρεμούν, που σε χαλαρώνουν μα προπάντων που τους έχεις εμπιστοσύνη! Μία συμβουλή που θα λάβεις αυτή την ημέρα θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς και να λύσεις ένα σημαντικό για σένα πρόβλημα! Παράλληλα σε αυτή την ουδέτερη για σένα ημέρα, καταφέρνεις και αδειάζεις το μυαλό σου από τις φορτισμένες αγχώδεις σκέψεις!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!