ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 7 Ιουλίου 2024

Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, στο ίδιο ζώδιο είναι και ο Ερμής, επομένως η μέρα έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό, ερωτικό, επικοινωνιακό , προσφέροντας την ευκαιρία για έκφραση, νέα σχέδια, όμορφες ειδήσεις!

Κριός – Καλοκαίρι και απόλαυση

Για σήμερα Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα σου επιφυλάσσει ότι θα έχεις μία καλοκαιρινή ημέρα με απόλαυση, χωρίς να έχεις ελλείψεις σε ψυχαγωγία, έρωτα , φλερτ και δημιουργικές δραστηριότητες. Οι συνθήκες γύρω σου είναι αρκετά ανάλαφρες και κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα φέρουν στην ημέρα σου ενθουσιασμό και ανανέωση. Η πρωτοβουλία της στιγμής θα σε βοηθήσει να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές Κριάρι μου. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις είναι την παρορμητικότητα στα έξοδα.

Ταύρος  - Ανάγκη εύρεσης ισορροπιών

Για σήμερα Κυριακή έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε είναι οικείο, γνώριμο και επιζητάς να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους εκείνους που γαληνεύουν την ψυχή σου και σε βοηθούν να αποφορτιστείς από τους φόβους της εποχής. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα χαρίζει απλόχερα όμορφες στιγμές με την οικογένεια ενώ αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανό να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να βελτιώσεις στη σχέση σου είτε και να αναμορφώσεις το χώρο σου. Διανύεις ένα πολύ έντονο και εκρηκτικό διάστημα και έχεις απόλυτα ανάγκη από στιγμές χαλάρωσης ενώ ξέρεις καλά ότι μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν το αίσθημα της ηρεμίας και της ισορροπίας , αυτούς και επιλέγεις σήμερα. 

Δίδυμοι – Ξαναβρίσκεις το χιούμορ σου

Αγαπητέ φίλε Δίδυμε για σήμερα Κυριακή η Σελήνη αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σε καθιστούν άκρως επικοινωνιακό και έτοιμο για κοντινές μετακινήσεις και ραντεβού που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είσαι αρκετά σπιρτόζος και ευδιάθετος, διαθέτεις έμπνευση ενώ καταφέρνεις και κολακεύεις τους πάντες με τις ατάκες σου αλλά και με το χιούμορ σου. Η μέρα προσφέρεται για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, για να ασχοληθείς με ψυχαγωγικές δραστηριότητες είτε και για να κάνεις μακροβούτια στη θάλασσα απολαμβάνοντας τις ομορφιές του καλοκαιριού. Διανύεις μία περίοδο που ηρεμείς από τα ευτράπελα που είχες βιώσει και επιδιώκεις να ασχοληθείς πολύ περισσότερο μου ότι έχει αξία και σε αναζωογονεί!  

Καρκίνος – Αχόρταγες διαθέσεις

Αγαπητέ φίλε Καρκίνε για σήμερα Κυριακή είναι φανερό ότι είσαι αρκετά αχόρταγος στις διαθέσεις και στις επιθυμίες σου , σε αυτό θα φροντίσει άριστα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα η οποία σε παρακινεί να απολαύσεις δίχως όρια όλα αυτά που σε γεμίζουν και σε ενθουσιάζουν. Παράλληλα είναι μία ημέρα που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές σου αξίες και υπολογίζεις σημαντικά σε ανθρώπους που έχουν δείξει χαρακτήρα γενναιόδωρο, σε αυτούς δίνεις προτεραιότητα και φροντίδα! Μετράς αυτή την ημέρα τα υπέρ και τα κατά κάποιον καταστάσεων και παίρνεις συνειδητές αποφάσεις. 

Λέων – Βάζεις προτεραιότητα τις επιθυμίες σου

Αγαπητέ φίλε Λέοντα σήμερα βρίσκεσαι στο προσκήνιο φιλοξενώντας την Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιο σου και είσαι σε ετοιμότητα να εκφράσεις κάθε πτυχή του εαυτού σου και να βάλεις τις προσωπικές σου πινελιές για να κάνεις αυτή την ημέρα ιδιαίτερη ξεχωριστή αλλά και αξέχαστη. Σήμερα λοιπόν είσαι συναισθηματικός χείμαρρος, προσφέρεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου και την συντροφικότητά σου στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα παράλληλα η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες αλλά και στιγμές κοινωνικής δικτύωσης. Δεδομένου το τελευταίο διάστημα είσαι όλο σπίτι – δουλειά, δουλειά και σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να το ρίξεις έξω και να δώσεις έμφαση και στις δικές σου ανάγκες που εδώ και καιρό παρέμεναν ανικανοποίητες

Παρθένος  - Άκουσε τις συμβουλές

Αγαπητές φίλε Παρθένε για σήμερα Κυριακή έχεις περισσότερο ανάγκη από χρόνο για τον εαυτό σου και βυθίζεσαι προσωρινά σε ένα κύμα ανασφαλειών αναζητώντας τα γιατί και τα πώς κάποιον καταστάσεων του παρελθόντος. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να ανασύρεις δυσάρεστες αναμνήσεις του χθες και να αγχώνεσαι άνευ λόγου και αιτίας. Αφιέρωσε χρόνο σε ανθρώπους και σε δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν και σε βοηθούν να βρεις την ισορροπία μέσα σου, ακούγοντας συνάμα και καμία συμβουλή, άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το καλό σου και σου δίνουν την σωστή κατεύθυνση, που πρέπει να ακούσεις!@

Ζυγός – Μία υπέροχη καλοκαιρινή ημέρα

Με κέφι και μπρίο είσαι αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Ζυγέ αφιερώνοντας χρόνο στους φίλους σου αλλά και σε ανθρώπους που σε βοηθούν να ανακτάς το κέφι σου και την επιθυμία σου για νέα σχέδια. Με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα είσαι εκφραστικός, επιδιώκεις την αλλαγή, ξεχωρίζεις στις παρέες σου και δεν κάνεις τσιγκουνιές στη διασκέδαση και στην ανεμελιά. Πες «ναι» σε μία πρόσκληση που θα έχεις από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος και να ξέρεις ότι θα περάσεις ωραίες στιγμές. Παρόλο που διανύεις μία περίοδο που θέτεις στόχους για το αύριο και κοιτάζεις το μέλλον των επαγγελματικών αυτή την Κυριακή μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και να απολαύσεις μία υπέροχη καλοκαιρινή μέρα. 

Σκορπιός – Μέρα φιλοδοξίας

Αρκετά επίμονος και επίμονος στους στόχους σου θα είσαι σήμερα Κυριακή αγαπητέ φίλε Σκορπιέ. Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύονται οι φιλοδοξίες σου και επιζητάς να φτάσεις ψηλά και να πετύχεις ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα σκέφτεσαι και κουβεντιάζεις θέματα που συνδέονται με την καριέρα, το γάμο και την κοινωνική καταξίωση. Αξιοποίησε της ιδέες σου, που είναι απόλυτα δημιουργικές και μπορούν να σε βοηθήσουν να ανέβεις τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Στο αισθηματικά σου συντηρείς ένα όμορφο κλίμα και σε αυτό σε βοηθά άριστα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοείται η επικοινωνία στη σχέση σου αλλά και νέες δραστηριότητες πού θα βοηθήσουν εσένα και το σύντροφό σου να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. 

Τοξότης – Διάθεση για πειραματισμό

Μέρα περιπέτειες και νέων εμπειριών είναι η σημερινή για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Τοξότη. Τι το καλύτερο λοιπόν για σένα από τον αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με δραστηριότητες πρωτότυπες, καινοτόμες , που απελευθερώνουν και σε βοηθούν να ανακτάς το κέφι και την αισιοδοξία σου. Το πορτοφόλι είναι γεμάτο και αυτό σε βοηθά να είσαι πιο ήρεμος ενώ στην ερωτική ζωή σε διακρίνει το πάθος η τόλμη και η διάθεση για πειραματισμό. 

Αιγόκερως – Άγχος για τα οικονομικά

Για σήμερα Κυριακή είναι λίγο πεσμένη διάθεσή σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε και σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις, τις οφειλές, τους λογαριασμούς και όλα αυτά που πρέπει να διευθετήσεις. Αναβλύζουν φόβοι και ανασφάλειες για το αύριο και λειτουργείς κάπως επιφυλακτικά και καχύποπτα στην καθημερινότητά σου. Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου φροντίζει να σου προσφέρει όμορφες στιγμές και η συντροφικότητα μπορεί να γίνει πραγματικά η διέξοδος για να ηρεμήσεις και να περάσεις καλά, αρκεί να πεις το «ναι»!

Υδροχόος  - Άλλα θέλεις και άλλα κάνεις!

Οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Υδροχόε με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου γεγονός που δηλώνει ότι σήμερα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος από τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Είσαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα δεχτείς από το σύντροφο ή από άτομα που συνδέεσαι στενά παρόλα αυτά ελλοχεύουν μέσα σου κάποιοι φόβοι ή και κάποιες ανασφάλειες δεδομένου ότι έχεις περάσει τις δοκιμασίες σου το τελευταίο διάστημα. Παρόλο που θα προτιμούσες να αράξεις στον καναπέ σου και να μην κάνεις απολύτως τίποτα σήμερα, είναι γεγονός ότι κάποιος θα σε ξεσηκώσει για να βγεις από το καβούκι σου. 

Ιχθύς – Ώρα για χαλάρωση!

Ώρα για χαλάρωση φίλε μου Ιχθύ αφού σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και χαρίζει απολαύσεις και ανέσεις στην καθημερινότητά σου. Έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε τονώνουν και σε βοηθούν να εκφράσεις το καλλιτεχνικό σου ταπεραμέντο. Περνάς χαλαρωτικό χρόνο με ανθρώπους που έχεις τα ίδια «χούγια» και με δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου φροντίζει να χαμογελάς και να απολαμβάνει στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!