ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2024

 Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα που κορυφώνεται  σήμερα μας δίνει το μήνυμα πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, σημαντικό είναι λοιπόν αυτή την ημέρα είναι να φιλτράρουμε αρκετά τις πληροφορίες που λαμβάνουμε αλλά να είμαστε και πιο συγκρατημένοι στις επιλογές μας, γιατί είναι πολύ πιθανό να πέσουμε σε λάθη επιπολαιότητας!

Κριός: Μέρα γεμάτη επικοινωνία

Για σήμερα Πέμπτη , η Σελήνη στους Διδύμους σε παρακινεί για επικοινωνία, σχέδια και σημαντικές επαφές. Βρίσκεις και πάλι την κοινωνική σου διάθεση και είσαι σε επαφές με φίλους και συνεργάτες ανταλλάσσοντας απόψεις ή καταστρώνοντας σχέδια. Σήμερα ωστόσο θα λάβεις και κάποια νέα που περιμένεις και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεξε μόνο να μην βιαστείς σε αποφάσεις και να μην πεις κάτι που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα, δεδομένου ότι η Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε «γκάφα» , δίνοντας υπόσχεση για κάτι που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Αξιοποιείσαι την ενέργεια της ημέρας για νέες γνώσεις

Ταύρος : Αναζήτηση οικονομικών ευκαιριών

Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα οικονομικά ενώ βρίσκεσαι και σε μία διαδικασία αξιολόγησης προσπαθώντας να κατανοήσεις τι έχει πραγματική αξία για σένα και το μέλλον σου. Σήμερα θα σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για να επιτύχεις ότι έχεις βάλει στο «μάτι», οπότε μην φοβηθείς να ζητήσεις συμβουλές ή βοήθεια από τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι αγορές ή οι επενδύσεις μπορεί να είναι επωφελείς, αρκεί να τις μελετήσεις προσεκτικά και τις τελικές σου αποφάσεις να τις πάρεις λίγο αργότερα

Δίδυμοι : Καταφέρνεις να ξεχωρίζεις

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα Πέμπτη , νιώθεις γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό φίλε μου Δίδυμε . Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με ό,τι σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις δραστήριος και κεφάτος. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε βοηθήσει για μία ακόμα φορά να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, επομένως η μέρα είναι άκρως θετική για διαπραγματεύσεις. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να αναλάβεις νέες προκλήσεις. Πρόσεξε μόνο να μην διασπείρεις την ενέργειά σου σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Η Σελήνη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Ιουνίου, επομένως ίσως χάσεις λίγο την «μπάλα» με πολλές δραστηριότητες που θα σε αποσυντονίσουν!

Καρκίνος : Ανάγκη για να αποφορτιστείς από το στρες

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα Πέμπτη σου διεγείρει έντονα την ανάγκη για λίγη απομόνωση και περισυλλογή. Η εσωτερική σου φωνή θα είναι ισχυρή, και είναι καλή ιδέα να αφιερώσεις χρόνο για να ακούσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το στρες και να επικεντρωθείς στην ψυχική σου ευεξία, άλλωστε έχεις ανάγκη να φορτίσεις μπαταρίες. Η μέρα είναι ευνοϊκή για διαλογισμό και ξεκούραση, αποφεύγοντας ανθρώπους τοξικούς που σε μπερδεύουν και σε συγχύζουν. Επέλεξε να έχεις επαφή σήμερα μόνο με πολύ κοντινά πρόσωπα που σου προσφέρουν συναισθηματική ηρεμία και υποστήριξη.

Λέων - Αξιοποιείς ευκαιρίες δικτύωσης

Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα Πέμπτη η κοινωνικότητά σου φίλε μου Λέοντα είναι στα ύψη. Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις με φίλους, ομαδική εργασία και κοινές δραστηριότητες όλα τα παραπάνω θα σε αναζωογονήσουν αλλά και θα σε εμπνεύσουν. Οι συζητήσεις και τα νέα της ημέρας θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σου δώσουν το κίνητρο να καταστρώσεις νέα σχέδια! Η μέρα προσφέρεται για δικτύωση και δημιουργία νέων επαφών που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Διατήρησε το μυαλό σου ανοιχτό και άκουσε προσεκτικά ό,τι έχουν να σου προτείνουν οι άνθρωποι που έρχεσαι σε επαφή!

Παρθένος – Θέτεις στόχους για τα επαγγελματικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί σήμερα φίλε μου Παρθένε να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνομιλίες και οι συναντήσεις στη δουλειά θα είναι έντονες και γεμάτες πληροφορίες. Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου με τις δεξιότητες και την οξυδέρκειά σου. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα θα είναι τα κλειδιά για να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις που θα προκύψουν. Ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 20-22 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αναμένεται να σε αποσυντονίσει και να σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου, εξαιτίας παραπλανητικών κινήσεων από συνεργάτες σου!

Ζυγός : Αφήνεις το μυαλό ελεύθερο σε μία νέα οπτική

Η Σελήνη στους Διδύμους προσφέρει σήμερα ευκαιρίες για περιπέτεια και αναζητήσεις. Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να μάθεις νέα πράγματα, σε έλκει οτιδήποτε καινούργιο και επιζητάς να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα . Οι συνομιλίες με άτομα που διαφέρουν από εσένα θα σταθούν ιδιαίτερα εποικοδομητικές και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους ή ακόμα και μία νέα οπτική των πραγμάτων. Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, σπουδές ή για να ασχοληθείς με θέματα φιλοσοφίας και πνευματικότητας. Η περιέργειά σου και η δίψα σου για πληροφορία και μάθηση θα σε παρακινήσει να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο για να εξερευνήσεις νέες ιδέες.

Σκορπιός : Οικονομικές διαπραγματεύσεις

Με τη Σελήνη σήμερα να ολοκληρώνει την πορεία της στους Διδύμους, η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα οικονομικών και κοινών πόρων. Μπορεί να βρεθείς να διαπραγματεύεσαι συμφωνίες ή να ασχολείσαι με οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους. Είναι καλή μέρα για να εξετάσεις τα οικονομικά σου και να κάνεις στρατηγικές κινήσεις για τη βελτίωσή τους. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις προσδοκίες των άλλων. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και μην φοβηθείς να ζητήσεις συμβουλές από ειδικούς. Στον αισθηματικό τομέα μην αφήσεις την αμφιβολία και την ανασφάλεια να σε επηρεάσουν αρνητικά!

Τοξότης : Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνοντας την πορεία της στους Διδύμους επηρεάζει τις σχέσεις σου σήμερα. Οι επαφές με τους συνεργάτες, τον σύντροφό σου ή τους φίλους θα είναι ιδιαίτερα ενεργές και ενδιαφέρουσες αυτή την ημέρα φίλε μου Τοξότη . Είναι καλή μέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μέσα από τον διάλογο. Η κατανόηση και η συνεργασία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Θα διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη ευαισθησία! Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς σε επιφανειακές συζητήσεις φρόντισε να επικεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων.

Αιγόκερως: Αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά σου

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη ολοκληρώνει η Σελήνη την πορεία της στους Διδύμους και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως σε θέματα που συνδέονται με το πρόγραμμα σου, την καθημερινότητά σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Σκέφτεσαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο και τις δραστηριότητές σου προκειμένου να είσαι πιο παραγωγικός. Αρκετές από τις αποφάσεις που μπορεί να πάρεις σήμερα όμως, μπορεί να αργήσεις να τις θέσεις σε εφαρμογή, είτε μπορεί στην πορεία να βρεις μία δικαιολογία για να τις αναβάλεις. Είναι καλή μέρα για να ασχοληθείς με θέματα διατροφής και άσκησης.

Υδροχόος : Μέρα Ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας

Φίλε μου Υδροχόε, με τη Σελήνη στους Διδύμους, η δημιουργικότητά σου και η ανάγκη για διασκέδαση είναι έντονες σήμερα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να απολαύσεις ευχάριστες δραστηριότητες. Η φαντασία σου θα είναι στα ύψη και μπορείς να βρεις νέους τρόπους για να εκφραστείς αλλά και να δημιουργήσεις . Οι επαφές με παιδιά ή νέους ανθρώπους θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και θα σου δώσουν ενέργεια και χαρά. Τι πρέπει να προσέξεις; Τις απερίσκεπτες αγορές!

Ιχθύες : Ζητήματα οικογενειακά έρχονται σε πρώτο πλάνο

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Πέμπτη σήμερα και με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στους Διδύμους η προσοχή σου είναι στραμμένη στο σπίτι και στην οικογένεια. Στο επίκεντρο έρχονται τώρα συζητήσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι ή οργανώνεις οικογενειακές δραστηριότητες. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας θα είναι αρκετά ένθερμη και θα λυθούν παρεξηγήσεις , γεγονός που θα βοηθήσει στην ενίσχυση των σχέσεων σου. Σημαντικό είναι να ακούσεις προσεκτικά τις ανάγκες των άλλων και να δείξεις κατανόηση. Κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και τονισμένη ευ συγκινησία είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας για σένα που έχεις γεννηθεί 17-19 Μαρτίου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!