ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2024

Tο τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα προκαλεί σήμερα «πικρόχολες» συζητήσεις και αρκετό πείσμα στις επικοινωνίες μας, με αρκετά ευάλωτους τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης / Κρόνου προσφέρει σταθεροποιητικές λύσεις σε έρωτα – χρήμα για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!
 

Κριός – Μέρα πάθους

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ερμή από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, εκφράζεσαι δημιουργικά και παθιασμένα, ενώ αναζητάς να ανακαλύψεις την βαθύτερη ουσία των σχέσεων σου ή και επιζητάς να εξιχνιάσεις «μυστικά» που αφορούν την αισθηματική σου ζωή! Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προσφέρει την εξομάλυνση και σταθεροποίηση σε οικογενειακά και οικονομικά – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 5-10 Απριλίου!

Ταύρος – Πιεστικές συζητήσεις στα επαγγελματικά!

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα προκαλεί για σένα μία ισχυρή κόντρα ανάμεσα στην ανάγκη για σταθερότητα και την επιθυμία για ολοκληρωτική μεταμορφωτική αλλαγή στους στόχους και στην πορεία σου! Πικρόχολες συζητήσεις στα επαγγελματικά θα σε βυθίσουν στην αμφιβολία! Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης / Κρόνου προσφέρει αυτή την ημέρα την ευκαιρία για την σταθεροποίηση ενός σχεδίου, ή ακόμα και μίας συμφωνίας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5-10 Μάϊου!

Δίδυμοι – Μέρα εναλλαγών

Μέρα των άκρων και για σένα φίλε μου Δίδυμε, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και από την μία πλευρά θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να είσαι κοινωνικός, από την άλλη πλευρά είσαι κάπως δύσπιστος σε ότι ακούς και έχεις ανάγκη για απομόνωση και αναστοχασμό! Παράλληλα αυτή την ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης /Κρόνου προσφέρει σταθεροποίηση οικονομική – επαγγελματική, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 5-10 Ιουνίου!

Καρκίνος – Δεσμεύεσαι ουσιαστικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα δείξε προσοχή στα οικονομικά σου συμφέροντα, ενώ μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο προσπαθεί να σε χειραγωγήσει ή και να σε εκμεταλλευτεί! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προσφέρει συναισθηματική επιβεβαίωση και θεμελίωση σχεδίων για σένα που έχεις γεννηθεί 5-10 Ιουλίου! Στα αισθηματικά νιώθεις σιγουριά ότι κάποια πράγματα μπαίνουν σε μία καλή τροχιά!

Λέων – Μείνε μακριά από ανθρώπους που προσπαθούν να σου επιβληθούν

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα διψάς για αναγνώριση και θέλεις τα λόγια σου να ακουστούν και να έχουν επιρροή στο περιβάλλον σου! Η αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα όμως ελλοχεύει κάποιες παγίδες ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου όπου αισθάνεσαι αυτή την ημέρα ότι ο σύντροφος ή ο συνεργάτης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σου επιβληθεί! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προσφέρει την ανακούφιση για μία επαγγελματική – οικονομική υπόθεση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 8-12 Αυγούστου!

Παρθένος – Όλοι ζητούν κάτι από εσένα

Μην ζορίζεις τον εαυτό σου να είσαι απόλυτα συνεπής σε όλα φίλε μου Παρθένε. Σήμερα όλοι ζητούν την βοήθειά σου και θέλουν κάτι από εσένα, δεν γίνεται να πεις σε όλους «ναι» γιατί στο τέλος θα αγχωθείς και το τέλος της ημέρας θα σε βρει γεμάτο στρες! Προσοχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 24-26 Αυγούστου! Το τρίγωνο Αφροδίτης / Κρόνου ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί 10-14 Σεπτεμβρίου, όπου αυτή την ημέρα σταθεροποιείς μία συνεργασία ή γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό σχέδιο!

Ζυγός – Επίμονες συζητήσεις για τα αισθηματικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα το μυαλό σου κολλάει επίμονα στα ερωτικά σου και επιμένεις να γίνουν όλα όπως εσύ ορίζεις, ενώ γίνονται κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο όπου δεν είναι και τόσο ευχάριστες, ίσως γιατί ο ένας προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του στον άλλον! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ευεργετεί αυτή την ημέρα εσένα που είσαι γεννημένος 10-14 Οκτωβρίου όπου θα μπορέσεις να πετύχεις ένα επαγγελματικό σχέδιο!

Σκορπιός – Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη γίνονται κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που σου προξενούν το φόβο και προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, εκφράζοντας με τρόπο κάπως απόλυτο τις θέσεις σου! Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Οκτωβρίου, προσπάθησε αυτή την ημέρα να καταπολεμήσεις τις απόλυτες – κυριαρχικές σου διαθέσεις! Το τρίγωνο Αφροδίτης / Κρόνου επηρεάζει θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί 10-14 Νοεμβρίου, αυτή την ημέρα σιγουρεύεσαι για την πορεία μίας αισθηματικής σχέσης, ή κατοχυρώνεις μία συμφωνία για ένα δημιουργικό σου σχέδιο!

Τοξότης – Μέρα γεμάτη ίντριγκα

Φίλε μου Τοξότη, η Τετάρτη είναι αρκετά «ιντριγκαδόρικη» μέρα για τις επικοινωνίες σου, επομένως δείξε μεγάλη προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, αρκετοί μπορεί να σε προσεγγίζουν με σκοπό το όφελος, ή για να εκμαιεύσουν μία πληροφορία από εσένα! Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σήμερα, δεν θα σε βοηθήσει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου! Η μέρα φέρνει ικανοποιητικές λύσεις σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 10-14 Δεκεμβρίου! Αρχίζεις και βλέπεις ότι οι προσπάθειες σου δεν πήγαν χαμένες!

Αιγόκερως – Οικονομικές αμφιβολίες

Αγαπητέ μου Αιγόκερε κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου σε βυθίζουν στην σκέψη, στην αμφιβολία και σε τρώει σήμερα το «σαράκι» ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό που ακούς! Προσπάθησε να αποφύγεις οικονομικά συμφωνητικά αυτή την ημέρα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 22-24 Δεκεμβρίου! Ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά, σταθεροποίηση σχέσης, αλλά και ευκαιρίες για την σύναψη ενός οικονομικού συμφωνητικού που θα σημάνει την έναρξη μίας νέας συνεργασίας είναι τα θετικά της ημέρας για σένα που έχεις γεννηθεί 8-10 Ιανουαρίου!

Υδροχόος – Αντιδράς σκληρά

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Υδροχόο είσαι αρκετά σκληρός και απόλυτος στα θέλω σου, ενώ η μέρα αναμένεται να φέρει κάποιες συζητήσεις που θα σε κάνουν να αντιδράσεις σκληρά, ανταγωνιστικά και απόλυτα! Βάλε νερό στο κρασί σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου όπου επηρεάζεσαι άμεσα αυτή την ημέρα από την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα! Ευκαιρίες οικονομικών λύσεων και διευθετήσεις σε θέματα εργασίας θα έχεις αυτή την ημέρα εσύ που είσαι γεννημένος 7-10 Φεβρουαρίου!

Ιχθύς – Χρειάζεται να αποβάλεις το στρες

Αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου έχεις αυτή την ημέρα εσύ φίλε μου Ιχθύ, ίσως γιατί σε πιέζουν αρκετά να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που σε πιέζει ή δεν σου ταιριάζει! Από την άλλη πλευρά σήμερα ελλοχεύουν κάποιοι προσωρινοί φόβοι και ανησυχίες για θέματα φυσικής κατάστασης, ωστόσο η πηγή του προβλήματος έγκειται στο δικό σου στρες που είναι οξυμένο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Φεβρουαρίου! Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, προσφέρει την σταθεροποίηση ενός σχεδίου, την αισθηματική αποκατάσταση και την ερωτική επιβεβαίωση για σένα που έχεις γεννηθεί 8-12 Μαρτίου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!