ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 2 Ιουλίου 2024

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τον πλανήτη του οραματισμού, της φαντασίας, του ιδεαλισμού και η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας, να αξιοποιήσουμε την φαντασία μας αλλά και να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας.

Κριός – Ακολούθησε την καρδιά σου

Η φωνή της διαίσθησής σου είναι αρκετά ισχυρή αυτή την ημέρα αγαπητέ φίλε Κριέ και οφείλεις να την ακούσεις ! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε παρακινεί να ακολουθήσεις το εσωτερικό σου κάλεσμα και να εκφράσεις με τρόπο πιο ευαίσθητο τα συναισθήματά σου! Είναι μία καλή ημέρα για να δοθούν λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που σε είχαν στεναχωρήσει! Στην πορεία της ημέρας ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία εποχή που είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, αλλά και οι μέρες σου γεμίζουν με ψυχαγωγία και φλερτ!

Ταύρος – Όμορφα σχέδια με αγαπημένα πρόσωπα

Σήμερα Τρίτη κορυφώνεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και εσύ κάνεις αρκετά σχέδια για τις καλοκαιρινές μέρες που ανοίγονται μπροστά μας. Η μέρα ωστόσο εντείνει την δημιουργικότητά σου, την φαντασία σου, είσαι πολύ πιο τρυφερός στα λόγια σου ενώ στήνεις όμορφα σχέδια με την παρέα σου ή με πρόσωπα αγαπημένα. Οραματίζεσαι το μέλλον αυτή την ημέρα και αφήνεσαι στα χάδια της φαντασίας, τα οποία και σε παρακινούν να κυνηγήσεις περισσότερο το όνειρο! Ο Ερμής στην πορεία της ημέρας περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου η σκέψη επικεντρώνεται επίμονα σε θέματα σπιτιού – οικογένειας- οικονομικών!

Δίδυμοι – Αποκτάς κάτι που το ήθελες πολύ!

Η Τρίτη ξεκινά ελπιδοφόρα για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η όψη αυτή σου επιτρέπει να καταστρώσεις νέα ευφάνταστα σχέδια για τα επαγγελματικά σου, ενώ είναι φανερό ότι θα κουβεντιάσεις και για κάποια οικονομικά πλάνα! Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποφασίσεις για μία σημαντική αγορά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Στην πορεία της ημέρας ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα, από αυτή την θέση σε ευνοεί ακόμα περισσότερο και μπαίνεις σε ένα διάστημα εξωστρέφειας, κοντινών μετακινήσεων και έξτρα δημιουργικότητας.

Καρκίνος - Βάζεις μπροστά νέα σχέδια

Σήμερα Τρίτη είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αγαπητέ φίλε Καρκίνε! Ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, επομένως σήμερα λαμβάνεις την είδηση που ταξιδεύει το μυαλό σου και σου προσφέρει την χαρά, για πλάνα που θέλεις να βάλεις μπροστά! Είναι το κατάλληλο διάστημα για να οργανώσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ή και για να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι μακριά! Καθώς ο Ερμής κάνει από το απόγευμα το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε ένα διάστημα συζητήσεων – διαπραγματεύσεων για ζητήματα οικονομικά!

Λέων – Ώρα για εξωστρέφεια και επικοινωνία

Για σήμερα Τρίτη ο Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, επομένως αυτή την ημέρα είσαι αρκετά ευσυγκίνητος αγαπητέ μου Λέοντα, όμως και έξτρα δημιουργικός. Λειτουργείς με το ένστικτο και αυτό δεν είναι κάτι που το μετανιώνεις, απεναντίας η μέρα προσφέρει θετικά μηνύματα τόσο για ζητήματα επαγγελματικά όσο και για οικονομικά! Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι ότι λαμβάνεις μία είδηση – ανακούφισης που ηρεμεί την ψυχή σου! Στην πορεία της ημέρας ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου και σταδιακά βρίσκεις την διάθεση για επικοινωνία, μετακινήσεις, συναντήσεις ενώ οι νέες ιδέες που έρχονται στο μυαλό σου θα σε κινητοποιήσουν να εκφραστείς με θάρρος και αυθορμητισμό!

Παρθένος - Σχέδια γίνονται πράξη!

Σημαντική αυτή η Τρίτη για το ζώδιο σου φίλε μου Παρθένε! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί άμεσα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Σεπτεμβρίου όπου αυτή την ημέρα εξομαλύνονται οι σχέσεις σου, λαμβάνεις τρυφερότητα και ζεστασιά από το σύντροφό σου, γίνονται συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια που κάνετε από κοινού! Παράλληλα η μέρα είναι ικανοποιητική για να προχωρήσεις ένα σχέδια που είχες εδώ και καιρό! Καθώς ο Ερμής (κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου) περνά στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε περίοδο απολογισμού ή και νοσταλγίας καταστάσεων του παρελθόντος!

Ζυγός - Ευχάριστες ειδήσεις για τα επαγγελματικά

Ειδήσεις που φέρνουν χαρά και αφορούν τα επαγγελματικά σου έρχονται σήμερα Τρίτη για το ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ! Η παραγωγικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, η δημιουργικότητά σου στα καλύτερά της, ενώ γίνονται ευχάριστες αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά σου που σε βοηθούν να εντάξεις στην καθημερινότητά σου και δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν ή και σε γεμίζουν! Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση φροντίζει να σε παρακινήσει το επόμενο διάστημα για κοινωνικοποίηση, επαφές με φιλικά πρόσωπα, ενώ βάζεις μπροστά νέα σχέδια για το μέλλον!

Σκορπιός – Μέρα γεμάτη ρομάντζο

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, αναμένεται να έχεις μία ημέρα με φούλ – συναίσθημα, ρομαντικά σχέδια, τρυφερές επικοινωνίες, εύνοια στα αισθηματικά και έξτρα φαντασία που θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τα ψυχαγωγικά σχέδια του καλοκαιριού! Ένα δημιουργικό σχέδιο ευοδώνεται με επιτυχία, ενώ αν είσαι γονέας θα λάβεις μία ευχάριστη είδηση για παιδί σου! Καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε διάστημα ευνοϊκό για επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις για εργασία και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το επαγγελματικό σου ταλέντο!

Τοξότης – Βελτιώνεις τις σχέσεις με την οικογένεια

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα πολύ πιο όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στην οικογένεια! Διανύεις μία ημέρα που θα λυθούν διαφωνίες, θα δοθούν λύσεις σε οικονομικά, ενώ θα αναπτερωθεί το αίσθημα της πίστης για το αύριο! Αξιοποίησε αυτή την όψη και για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Παράλληλα, καθώς η μέρα προχωρά, ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο Λέοντα και από αυτή την θέση σε παρακινεί να ζήσεις την περιπέτεια, να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να σχεδιάσεις το υπόλοιπο μέρος του καλοκαιριού!

Αιγόκερως – Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου

Είσαι ο ρεαλιστής του ζωδιακού, ο άνθρωπος που λειτουργείς κατά βάση με τα «πρέπει» της λογικής και σπάνια οι άνθρωποι γύρω σου θα δουν την τρυφερή και συναισθηματική σου πλευρά! Για σήμερα Τρίτη, είναι μία από αυτές τις λίγες, σπάνιες στιγμές που αφήνεσαι στο συναίσθημα, που είσαι αρκετά πιο τρυφερός και εκδηλωτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Παράλληλα θα λάβεις και κάποια μηνύματα που θα σε παρακινήσουν να φανταστείς ή και να κάνεις νέα σχέδια! Καθώς η μέρα προχωρά και ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε περίοδο σκέψεων, συζητήσεων για οικονομικά συμφωνητικά!

Υδροχόος – Μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με ανθρώπους που σε χαλαρώνουν

Αγαπητέ μου Υδροχόε, νιώθεις έντονη την ανάγκη σήμερα να μοιραστείς τις σκέψεις σου με ανθρώπους που μιλούν κατευθείαν στην ψύχη σου, όπου η συμβουλή τους σου δίνει δύναμη αλλά και ηρεμία! Με το τρίγωνο Ερμή / Ποσειδώνα θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις στα εργασικά / οικονομικά , θα καταφέρεις να κάνεις ένα σχέδιό σου πράξη! Παράλληλα, στην πορεία της ημέρας ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις σε ένα εξαιρετικό διάστημα βελτίωσης των προσωπικών σου σχέσεων, αρκεί να είσαι πιο ανοιχτός και διαθέσιμος να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου!

Ιχθύς- Τρυφερά τετ-α-τετ

Φίλε μου Τρίτη, μία άκρως ενδιαφέρουσα Τρίτη ανοίγεται μπροστά σου, άλλωστε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε επηρεάζει άμεσα δίνοντας στην ημέρα σου έναν ρυθμό τρυφερότητας, ζεστασιάς, ρομαντισμού, δημιουργικότητας. Η μέρα προσφέρεται για ερωτικά τετ-α-τετ ραντεβού, για εκφράσεις – εκδηλώσεις καρδιάς, για νέα δημιουργικά σχέδια, αλλά και για συζητήσεις με τα παιδιά! Είναι το κατάλληλο διάστημα για να δεις κάποια σχέδιά σου να γίνονται πράξη! Καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε περίοδο που αναπροσαρμόζεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, προκειμένου να απολαύσεις πιο ανέμελες ημέρες!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!