ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024

Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου αστρολογικά αναμένεται εξαιρετικά θετικό, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη μας βοηθά να περάσουμε καλά και προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ανανέωσης, ενώ οι ανθρώπινες σχέσεις εναρμονίζονται και υπάρχει η διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι!

Κριός – Τολμάς και απολαμβάνεις

Αγαπητέ μου Κριέ, το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου φιλοξενείς την Σελήνη στο ζώδιο σου και σε διακρίνει το θάρρος, ο δυναμισμός και η διάθεση να αναλάβεις δράση και να δώσεις ενέργεια στο διήμερο που ξεκινά! Η μέρα είναι αρκετά κοινωνική με εσένα να πρωτοστατείς! Το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οι συνεργασίες και οι νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Στα προσωπικά εμβαθύνεις περισσότερο στις σχέσεις σου και αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά!

Ταύρος – Το ένστικτό σου οδηγός

Φίλε μου Ταύρε, το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό αναβρασμό γιατί η διαίσθησή σου χτυπάει κόκκινο καμπανάκι για τις φλογερές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν! Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη δοθούν ευκαιρίες ανανέωσης και θα τονωθεί σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου μέσα από ερωτικές κατακτήσεις, αισθηματικές συναντήσεις αλλά και ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο, ιδιαίτερα αν κάνεις αρπάξεις άμεσα στις ευκαιρίες – προτάσεις που θα σου δοθούν!

Δίδυμοι – Μέρα χαράς και κοινωνικότητας

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο είσαι αρκετά δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου! Όλοι επιζητούν να περάσουν χρόνο μαζί σου για αυτό και μπορώ να πω ότι το κλείσιμο του μήνα γίνεται άκρως κοινωνικά για το ζώδιο σου! Δεν λείπει όμως και η δική σου ακατανίκητη επιθυμία να εφαρμόσεις στην ζωή σου αλλαγές! Με το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη ευνοείσαι ιδιαίτερα στην αύξηση των οικονομικών σου. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στο «πικ» της και τα επιχειρηματικά σου σχέδια θα ευοδωθούν με επιτυχία! Είναι το κατάλληλο διάστημα για να δημιουργηθεί μία νέα συνεργασία!

Καρκίνος – Μέρα κατακτήσεων

Φίλε μου Καρκίνε, τα τέλη του μήνα σε βρίσκουν φιλόδοξο και έτοιμο να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να καταξιωθείς επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά! Είναι μία ημέρα που δεν θα μπορέσεις εύκολα να πεις «όχι» στις κοινωνικές υποχρεώσεις που σε έχουν καλέσει, όμως θα περάσεις καλά! Με το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη θα αισθανθείς περισσότερο συναισθηματική σταθερότητα και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ευνοείσαι για ευχάριστο χρόνο με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος ή και με τον σύντροφο! Στον ερωτικό τομέα επιβεβαιώνεσαι με κάθε τρόπο!

Λέων – Ο Ιούνιος τελειώνει με ενθουσιασμό

Φίλε μου Λέοντα, κάνοντας τον απολογισμό σου συνειδητοποιείς ότι το τέλος του Ιουνίου σε βρίσκει πιο πλήρη και ικανοποιημένο, ή κατά κάποιο τρόπο έχεις φιλοσοφήσει με έναν τρόπο διαφορετικό τα δεδομένα γύρω σου και είσαι έτοιμος να γυρίσεις μία νέα σελίδα! Η μέρα φέρνει θετικές συναντήσεις, ευχάριστα μηνύματα και ελπιδοφόρες εξελίξεις! Με το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη θα ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την επαγγελματική σου θέση και θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην ανέλιξη σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πιο ενεργή και θα κερδίσεις την υποστήριξη από τους γύρω σου.

Παρθένος – Τα θέλεις όλα δικά σου (και τα έχεις)

Φίλε μου Παρθένε, το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου είναι γεμάτο πάθος, ερωτισμό αλλά και ικανοποίηση στα οικονομικά! Εσύ βιαστικά τα θέλεις όλα δικά σου και αντιδράς αν δεν μπορείς να τα έχεις! Με το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη που κορυφώνεται σήμερα θα έχεις ευχάριστες διεξόδους στον έρωτα, αλλά και στην ψυχαγωγία . Ευνοούνται οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος αλλά και ταξιδάκια ανανέωσης! Μην αφήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες να κάνουν καλοκαιρινό πάρτι και να σου χαλάσουν την «ζαχαρένια» σου!

Ζυγός – Βελτίωση συνθηκών

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα κορυφώνεται το εξάγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σου την Αφροδίτη και τον Άρη το οποίο θα φέρει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες συνεργασίες. Θα νιώσεις περισσότερο ικανοποίηση με τις προσωπικές σου σχέσεις και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε κάνει σήμερα ιδιαίτερα ευάλωτο από τις διαθέσεις των άλλων και προτιμάς τα δικά σου πρόσωπα να αναλάβουν την ευθύνη για το πώς θα περάσετε και πού θα πάτε!

Σκορπιός – Νιώθεις πιο δυνατός

Φίλε μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο θα βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα ευνοηθούν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αναπτύξεις νέες συνεργασίες – τουλάχιστον σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις-. Η ανάγκη σου για ευχάριστες δραστηριότητες είναι τονισμένη και καταφέρνεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Η ερωτική ζωή απογειώνεται, άλλωστε το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη σε ωθεί να ζήσεις μία ερωτική περιπέτεια!

Τοξότης – Το πορτοφόλι γεμίζει

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου και να βρεθείς έξτρα κερδισμένος αυτή την ημέρα φίλε μου Τοξότη! Κάνεις κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου και στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και αυτό σε βοηθά να βρεις την ψυχική και σωματική σου ισορροπία! Σε όλα τα παραπάνω θα βοηθήσει σημαντικά το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη που έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι η καθημερινότητά σου έχει ανάγκη και από στιγμές απόλαυσης! Η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί την συναισθηματική ανάγκη να απολαύσεις στιγμές ή και να ερωτοτροπήσεις!

Αιγόκερως – Η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται

Θα νιώσεις Αιγόκερε μου μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα ευνοηθούν και θα καταφέρεις να ενισχύσεις τις πηγές εσόδων σου! Το εξάγωνο Αφροδίτης / Άρη θα προσφέρει σήμερα σημαντική ενδυνάμωση στον τομέα των σχέσεων! Η Σελήνη από τον Κριό σε παρασύρει και λειτουργείς κάπως εγωιστικά και αντιδραστικά απέναντι στην οικογένεια, γιατί βιάζεσαι εδώ και τώρα να προχωρήσουν κάποια πράγματα που θέλεις!

Υδροχόος – Γρήγορες αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προχωράς επιτυχώς σε ανακατατάξεις στο χώρο σου, σε μία ανακαίνιση στο σπίτι, περνάς ευχάριστο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράζεστε στιγμές που βοηθούν στην αποκατάσταση των ισορροπιών φίλε μου Υδροχόε! Παράλληλα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού δεν λείπει και η επικοινωνία , ενώ σήμερα εκφράζεις έξω από τα δόντια τις απόψεις σου χωρίς τακτ ή διπλωματία, αυτό σε καθιστά απόλυτα ειλικρινή,αλλά και ίσως κάπως απότομο απέναντι στους οικείους σου!

Ιχθύες – Μία ημέρα πληρότητας

Φίλε μου Ιχθύ, το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα νιώσεις αρκετή ηρεμία , αρμονία αλλά και ικανοποίηση στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ευνοηθούν. Οι ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα θα σε αναζωογονήσουν! Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε παρακινεί να κάνεις κάποιες γρήγορες – αγορές, που θα σε ενθουσιάσουν. Προσοχή όμως, γιατί είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις βιαστικά και απερίσκεπτα με το χρήμα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!