ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, ξεκινά το νέο της ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού και σκορπίζοντας στην ημέρα μας τον ενθουσιασμό και την εγρήγορση για πρωτοβουλίες και δράση! 

Κριός – Μέρα δράσης και πρωτοβουλίας

Αγαπητέ μου Κριέ, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, νιώθεις γεμάτος ενέργεια και αυτοπεποίθηση και είσαι πανέτοιμος να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να έχεις μία ημέρα γεμάτη δράση και όμορφες εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά σου. Αξιοποίησε αυτή την ενέργεια για να κάνεις δυναμικές κινήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Η μέρα προσφέρεται για κοινωνικοποίηση και απελευθέρωση από δυσκολίες.

Ταύρος – Βγαίνεις από τη ζώνη βολής

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε ενθαρρύνει να βγεις από τη ζώνη βολής και άνεσης και να δοκιμάσεις κάτι νέο, κάνοντας υπέρβαση στον εαυτό σου αλλά και στους φόβους σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα σε κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα και αυτή την ημέρα θα προετοιμάσεις κατά κάποιο τρόπο το έδαφος. Μία ευχάριστη πλοκή αναμένεται αυτή την ημέρα στα επαγγελματικά, σημαντικό είναι όμως να μην δώσεις για την ώρα τελική απάντηση σε κάτι που θα σου προταθεί!

Δίδυμοι - Μέρα ενθουσιασμού και κοινωνικότητας

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και σε διακατέχει η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η ανάγκη για επικοινωνία. Επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε κοινωνικές δραστηριότητες, κάνεις νέες γνωριμίες, ανταλλάσσεις ιδέες και προωθείς τα προσωπικά σου σχέδια! Αυτό που χρειάζεται να συγκρατήσεις, είναι τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό που θα σε παρασύρει να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να διασπάς άσκοπα την ενέργειά σου!

Καρκίνος – Αναδεικνύεις τις ηγετικές σου ικανότητες

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε παρακινεί να νιώσεις πιο αποφασιστικός και διεκδικητικός στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δείξεις την ηγετική πλευρά του εαυτού σου! Σήμερα θα λάβεις μία σημαντική επιβεβαίωση – επιβράβευση στα επαγγελματικά – οικονομικά! Τι πρέπει όμως σήμερα να προσέξεις; Μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου, να σε παρασύρει σε αποφάσεις της στιγμής που γρήγορα θα μετανιώσεις!

Λέων - Μέρα αυτοπεποίθησης και μετακινήσεων

Παρασκευή και με την Σελήνη στον Κριό να ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία σου για δράση φίλε μου Λέοντα. Η μέρα σου είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις νέα έργα ή να προωθήσεις τα υπάρχοντα. Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για μετακινήσεις, προγραμματισμό ταξιδιών, όμορφες προτάσεις και σχέδια! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου εμβαθύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο!

Παρθένος - Μέρα πάθος και ορμητικότητας

Με τη Σελήνη στον Κριό, Παρθένε μου σου είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τις προκλήσεις αλλά και να πάρεις κάποια ρίσκα αυτή την Παρασκευή . Σε διακατέχει το πάθος, η ορμητικότητα και η επιμονή να τα καταφέρεις! Ενδυναμώνεσαι εργασιακά – οικονομικά, τακτοποιείς οφειλές και νιώθεις πιο δυνατός! Κάποιες γκρίνιες αναμένεται να προκληθούν με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Προσπάθησε να μην παίρνεις τόσο προσωπικά τα λόγια που ακούς!

Ζυγός - Αντιμετωπίζεις και λύνεις θέματα σχέσεων

Η Σελήνη σήμερα από τον Κριό προσφέρει ενέργεια και αποφασιστικότητα στην καθημερινότητά σου ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις θέματα που εκκρεμούν και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων σας. Γίνεσαι πιο δεκτικός στα καλέσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου ενώ το τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα προσφέρει μία δυνατή στιγμή στα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Σεπτεμβρίου!

Σκορπιός – Ζητήματα εργασίας και οικογένειας λύνονται με τρόπο θετικό

Η Σελήνη στον Κριό σε ενθαρρύνει σήμερα φίλε μου Κριέ να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα και να δείξεις την αποφασιστικότητά σου. Σήμερα θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να επιτύχεις τους στόχους σου. Παράλληλα σήμερα καταφέρνεις με επιτυχία να συντονίσεις και να λύσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια! Τι πρέπει να προσέξεις αυτή την ημέρα; Να μην γίνεσαι υπερβολικά αυστηρός ή απαιτητικός τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους.

Τοξότης - Μέρα αυθορμητισμού και έρωτα

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθυμία σου για περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Για σήμερα Παρασκευή αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να πάρεις κάποιο ρίσκο, ή να διεκδικήσεις μία προσωπική σου επιθυμία! Το φλερτ σε συναρπάζει ενώ στην αισθηματική σου ζωή σε διακατέχει το πάθος και η δίψα για ερωτική περιπέτεια! Το πορτοφόλι γεμίζει και έχεις την άνεση να περάσεις ένα σαββατοκύριακο χωρίς στερήσεις!

Αιγόκερως – Προσοχή στον εγωισμό

Η Σελήνη σήμερα από τον Κριό, εντείνει τη νευρικότητά σου αλλά και την βιασύνη να προχωρήσουν τα οικογενειακά, αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδια! Λαμβάνεις Αιγόκερε μου μία ικανοποίηση στα οικονομικά και το γεγονός αυτό σε ενδυναμώνει. Η εγωιστική σου συμπεριφορά μπορεί να σε φέρει σε κόντρα με το περιβάλλον ιδιαίτερα με την οικογένεια! Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να αποφεύγεις την επιπόλαιη παρορμητικότητα! Η εύρεση ισορροπιών ανάμεσα στα επαγγελματικά και την οικογένεια κρίνεται επιβεβλημένη!

Υδροχόος – Μέρα με ευχάριστα νέα

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού φίλε μου Υδροχόε, ενισχύει την επιθυμία σου για δράση και κοινωνικές επαφές. Είσαι μάλιστα δημοφιλής στους κύκλους σου και όλοι αναζητούν την παρέα σου αυτή την ημέρα, έτσι δέχεσαι και τις προτάσεις σου! Η μέρα προσφέρεται για επικοινωνία, επαφή, σχεδιασμό κοντινών μετακινήσεων, αλλά και για δραστηριότητες που σε βοηθούν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Η ιδέα της στιγμής μπορεί να φέρει μία άκρως θετική εξέλιξη στην ημέρα σου! Εκφράσου ελεύθερα και ακολούθησε την έμπνευση της στιγμής!

Ιχθύες – Προχωρούν οικονομικά σχέδια

Σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και εσύ αγαπητέ μου Ιχθύ είσαι σε ετοιμότητα να προχωρήσεις οικονομικά σχέδια και να πάρεις αποφάσεις που τρέναρες το τελευταίο διάστημα! Η μέρα ωστόσο είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρει και σε κάποια παρορμητικά έξοδα της στιγμής! Στα αισθηματικά σου συντηρείται ένα καλό κλίμα και εσύ δίνεις προτεραιότητα αυτή την ημέρα στην ενίσχυση της σταθερότητας στη σχέση σου! Στα επαγγελματικά ηρεμείς ψυχολογικά από τις εντάσεις του τελευταίου διαστήματος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!