ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2024

Σήμερα κορυφώνεται η Πανσέληνος του Ιουνίου, από το ζώδιο του Αιγόκερω και είναι το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού, το οποίο φέρνει δυνατές αποκαλύψεις, αλλά και αναμετρήσεις ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα! 

Κριός – Τελικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά

Σήμερα σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του Καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερω και για σένα αγαπητέ μου Κριέ είναι φανερό ότι το αυτό το φεγγάρι σε γεμίζει με παρορμητισμό, αλλά και με την διάθεση να κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους στον τομέα των επαγγελματικών σου! Κυριαρχεί ο εκνευρισμός από την στασιμότητα που είχε προκληθεί στον επαγγελματικό τομέα, ενώ κάποιες καταστάσεις τις παίρνεις αρκετά προσωπικά, θίγεσαι, αντιδράς και τις «βολές» έντασης τις δέχονται αυτή την ημέρα η οικογένεια! Χαλάρωσε τους τόνους και αξιοποίησε την ενέργεια αυτού του φεγγαριού για να τελειώσεις οριστικά από εκκρεμότητες επαγγελματικές που σε ταλάνιζαν.

Ταύρος - Ευχάριστες μετακινήσεις

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού κορυφώνεται σήμερα και για το δικό σου ζώδιο κρίνεται θετική αγαπητέ μου Ταύρε. Φαίνεται ότι ολοκληρώνεις και ξενοιάζεις με θέματα που συνδέονται με σπουδές, εκπαίδευση, έγγραφα, συμφωνητικά, ότι κατασταλάζεις πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα σε μία στάση και φιλοσοφία ζωής… Με αυτό το φεγγάρι όμως, είναι πολύ πιθανό να «κλείσεις» και τις καλοκαιρινές σου διακοπές, να λάβεις μία τελική πρόταση που θα σε συναρπάσει, ενώ χαρακτηριστικά η μέρα σου θα είναι με συζητήσεις – συναντήσεις καρδιάς που θα σε ενθαρρύνουν σημαντικά!

Δίδυμοι - Βάζεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου

Σήμερα Σάββατο σχηματίζεται η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία για σένα φίλε μου Δίδυμε αναμένεται να λειτουργήσει αρκετά «εσωτερικά» ρίχνοντας για λίγο την ψυχολογία σου! Αναγνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις κάποια όρια σε ανθρώπους που το τελευταίο διάστημα έκαναν «κατάχρηση» της καλοσύνης σου ή της καλής σου διάθεσης. Σε προβληματίζουν όμως ιδιαίτερα και τα οικονομικά – ιδιαίτερα αυτά που συνδέονται με τρίτους – και προσπαθείς να βρεις την ασφαλή οδό, που θα σε κατευθύνει στην εξισορρόπηση των καταστάσεων. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να βάλεις σε μία τάξη μέσα σου, αυτά που για σένα αποτελούν «εκκρεμότητες»!

Καρκίνος - Λογική ή συναίσθημα;

Έχει Πανσέληνο απόψε φίλε μου Καρκίνε και ξέρω πως η πρώτη αντίδρασή σου είναι «ωχ» αφού κάθε φεγγάρι επηρεάζει άμεσα τον ψυχισμό σου! Η 1η Πανσέληνος του καλοκαιριού στρέφει όλο το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου στις σχέσεις με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Από τη μία πλευρά διατηρείς συναισθήματα και βλέπεις αρκετά τρυφερά και γλυκά κάποιες καταστάσεις, από την άλλη πλευρά η λογική σου , σου δίνει κάποια μηνύματα ότι έχει έρθει ο καιρός να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, είτε και να θέσεις τα όρια και τους κανόνες σου! Αυτή την ημέρα προσπάθησε να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα προκύψει εξαιτίας μίας αλλόκοτης συμπεριφοράς ενός ανθρώπου που αγαπάς.

Λέων - Βεβαρημένο πρόγραμμα

Το πρώτο καλοκαιρινό φεγγάρι κορυφώνεται σήμερα Σάββατο φίλε μου Λέοντα και σε φουντώνει με έντονο στρες, ο λόγος ; Το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, έχεις υπερβάλει των δυνάμεών σου, όλοι πάντα κάτι ζητούν από εσένα και τρέχεις για όλους και προσπαθείς να βρεις χρόνο για σένα! Κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και είσαι αρκετά φορτισμένος για το «τί θα γίνει στην πορεία»! Άκουσε το ένστικτό σου που είναι ιδιαίτερα ισχυρό και σου δίνει πολύ καλές κατευθύνσεις.

Παρθένος - Αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσεις

Μία ερωτική Πανσέληνος για το ζώδιο σου σχηματίζεται σήμερα φίλε μου Παρθένε και η επιρροή της είναι πιο έντονη για σένα που έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο! Σήμερα ωστόσο η μέρα σε καλεί να ξεφύγεις από τα στενά όρια του αυστηρού προγράμματος και της «τσουχτερής» λογικής σου και να διασκεδάσεις, να ψυχαγωγηθείς, να δεις φίλους από τα παλιά, να περάσεις χρόνο με το σύντροφο και να ξεφύγεις από το δίλημμα, το μπέρδεμα και την σύγχυση που ήταν υπαρκτά στην καθημερινότητά σου τις προηγούμενες μέρες. Προσπάθησε να μην χαλάσεις το ωραίο κλίμα σκεπτόμενος και υπεραναλύοντας τα «γιατί» και τα «πώς»

Ζυγός – Κόντρες και παρεξηγήσεις

Η σημερινή Πανσέληνος από το ζώδιο του Αιγόκερω σε επηρεάζει άμεσα φίλε μου Ζυγέ με αποτέλεσμα το Σάββατο σου να είναι έντονο και ο ψυχισμός σου αρκετά ευερέθιστος κάτι το οποίο θα είναι αντιληπτό από το περιβάλλον σου, γιατί θα γκρινιάζεις λίγο παραπάνω από το σύνηθες. Σε απασχολεί έντονα το παρελθόν, ψάχνεις να βρεις μέσα σου τις απαντήσεις και τους λόγους που προέκυψαν κάποια συμβάντα που σε στιγμάτισαν. Πιθανότατα υπάρχουν αυτό το διάστημα και κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και απογοητεύεσαι από δικούς σου ανθρώπους που δεν έχουν δείξει την ευαισθησία και την συμπονετικότητα που εσύ θα περίμενες. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην μεγαλοποιείς τα συναισθήματα σου και δώσε περισσότερο χρόνο σε σένα!

Σκορπιός - Κάνεις πράξη ότι έχεις στο μυαλό

Ώρα για μία μετακίνηση, για μία σύντομη απόδραση αλλά και για συναντήσεις με πρόσωπα που ανοίγουν το μυαλό σου και η παρέα σου μαζί τους σε βοηθά να ξεχνιέσαι! Η σημερινή Πανσέληνος είναι αναζωογονητική για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Σκορπιέ, σε βοηθά να κάνεις πράξη, αυτά που είχες στο μυαλό σου, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πάρεις ή και για να δώσει τελικές απαντήσεις σε θέματα φλέγοντα! Προσπάθησε να ξεφύγεις από τα περιοριστικά σου πιστεύω και απελευθέρωσε το μυαλό σου από κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σου !

Τοξότης - Ανασφάλειες και ελλείψεις

Σήμερα Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου από το ζώδιο του Αιγόκερω και για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε προκαλεί ένα προσωρινό κύμα ανασφάλειας, δεδομένου ότι αξιολογείς τις καταστάσεις γύρω σου και διακρίνεις ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. Οι τελευταίες ημέρες σε πήγαν πίσω, τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα σχεδίαζες, με αποτέλεσμα να εκλείπει αυτή τη στιγμή η ασφάλεια, η σταθερότητα και η σιγουριά που έχεις ανάγκη! Σήμερα όμως έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις την ψυχή σου, να ομολογήσει τα κρυφά, βαθύτερα συναισθήματά σου, προκειμένου να κλείσεις τον κύκλο με τα δυσάρεστα και να πας στην συνέχεια παρακάτω!

Αιγόκερως - Εντάσεις στις σχέσεις

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στο δικό σου ζώδιο και είναι η πρώτη του καλοκαιριού! Το φεγγάρι αυτό σου προκαλεί ένταση και εκνευρισμό από λόγια που θα ακούσεις από το περιβάλλον σου! Είσαι σε αναμέτρηση αυτή την ημέρα ανάμεσα στις ανάγκες τις δικές σου και τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου (πχ το σύντροφο , τους συνεργάτες) και όσο και να προσπαθείς να βρεις κοινό σημείο αναφοράς σου είναι δύσκολο. Συγκράτησε την παρορμητικότητα, προσπάθησε να μπεις και στην πλευρά των δικών σου ανθρώπων, ακούγοντας περισσότερο αυτά που έχουν να σου πουν!

Υδροχόος - Αποκαλύψεις και απολογισμοί

Η σημερινή Πανσέληνος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε καλεί να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό, ο οποίος και θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες τις δικές σου και τις ανάγκες των άλλων. Βρίσκεσαι σε περίοδο που ανασυντάσσεται το πρόγραμμά σου, η καθημερινότητά σου, οι υποχρεώσεις σου και καλείσαι να κόψεις περιττές συνήθειες, ενώ οι συνθήκες σου επιβάλλουν να μάθεις να λες «μέχρι εδώ μπορώ» και να μην φορτίζεις παραπάνω τον εαυτό σου! Σε κάποιες περιπτώσεις η Πανσέληνος αυτή θα λειτουργήσει και αποκαλυπτικά, ρίχνοντας τελικά την αυλαία σε μία υπόθεση που έχει βασανίσει τον ψυχισμό σου!

Ιχθύς - Μία πλήρης ικανοποιητική ημέρα

Για σήμερα Σάββατο η Πανσέληνος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε καλεί να δικτυωθείς και να κάνεις τα τελικά βήματα προκειμένου να εκπληρώσεις στόχους και επιθυμίες. Ενισχύονται οι προσδοκίες σου, όμως αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά με ποιους ανθρώπους μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία και ένα κοινό μέλλον και ποιους πρέπει να απομακρύνεις. Ωστόσο αυτή την ημέρα μπορείς να την απολαύσεις με άτομα που αποτελούν σταθερή αξία στην ζωή σου, ενώ δεν θα λείψουν και οι συναισθηματικές εκδηλώσεις από το άτομο που έχεις στη καρδιά σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!