ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024

 Οι αστρολογικές τάσεις της ημέρας φανερώνουν ότι είμαστε μπροστά σε μία απατηλή ημέρα διαψεύσεων, αναβολών, καθυστερήσεων αλλά και υποσχέσεων που δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Στις ανθρώπινες σχέσεις καραδοκούν τα διλήμματα αλλά και η ροπή προς τα ερωτικά μπερδέματα και τις απιστίες…Παράλληλα είναι μία ημέρα που θα διαψευστούν κάποιες προσδοκίες και στον τομέα των οικονομικών! 

Κριός – Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου

Τα μηνύματα που λαμβάνεις αυτή τη Δευτέρα είναι μπερδεμένα και συγκεχυμένα και δεν μπορείς να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα φίλε μου Κριέ. Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου σε λόγια, συζητήσεις, προτάσεις ενώ διατήρησε κατά νου ότι βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου θα είναι η αναβλητικότητα και η ασυνέπεια! Καθώς οδεύουμε προς το βραδάκι, η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας και των αγαπημένων προσώπων θα σταθεί πολύτιμη, για να νιώσεις όμορφα μέσα σου!

Ταύρος - Μέρα στασιμότητας

Η εβδομάδα ξεκινά με στασιμότητα στα οικονομικά σου, γεγονός που διεγείρει την ανασφάλεια σου και σε παρακινεί να αναβάλεις κάποια προσωπικά σχέδιά σου (πχ μία αγορά ή μία δραστηριότητα ψυχαγωγίας)! Σε συναισθηματικό πλαίσιο νιώθεις ότι βαριέσαι από μία κατάσταση που υπάρχει αυτό τον καιρό διακρίνοντας ότι πολλά από τα σχέδια που υπολόγιζες να γίνουν, δεν προχώρησαν. Από το βραδάκι και μετά συγκροτήσεις καλύτερα τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου.

Δίδυμοι – Μην κάνεις μεγάλα βήματα που θα τα μετανιώσεις

Μέρα μπερδεμένη και χαοτική, καθώς λίγο πριν αποχωρήσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και διακρίνεις ότι αλλιώς υπολόγιζες να εξελιχθούν κάποια πράγματα και αλλιώς ήρθαν. Η μέρα είναι ακατάλληλη για νέα σχέδια, καινούργια επαγγελματικά βήματα, αλλά και πρωτοβουλίες για ζητήματα που αφορούν το μέλλον σου … άθελά σου μπορεί ο ενθουσιασμός σου να σε παρασύρει σε λάθη που θα σε παρεκκλίνουν από τον αρχικό σου στόχο!

Καρκίνος – Ανανέωση εδώ και τώρα

Αρκετά σημαντική αυτή η Δευτέρα για το ζώδιο σου, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο σου σήμερα και θα εγκαινιάσουν μία περίοδο εξωστρέφειας, επικοινωνίας αλλά και ανανέωσης! Ενώ λοιπόν το πρωινό της Δευτέρας είναι βαρύ και ασήκωτο με εσένα να αισθάνεσαι «κάπως», οι διαθέσεις γρήγορα αλλάζουν και βάζεις ως προτεραιότητά σου την ψυχαγωγία, τον καλλωπισμό, αλλά και τον έρωτα που τον είχες παραγκωνίσει το τελευταίο διάστημα!

Λέων – Μην έχεις υψηλές προσδοκίες

Η εβδομάδα ξεκινά με ανασφάλειες και διαψεύσεις από φιλίες. Απαραίτητο λοιπόν είναι για σήμερα να μην έχεις υψηλές προσδοκίες από άτομα που συνεργάζεσαι, έρχεσαι σε επαφή ή σε συνδέει μία φιλία, γιατί θα απογοητευτείς! Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε αγορές που δεν είναι απόλυτα χρήσιμες ή αναγκαίες αυτή την περίοδο! Η νοσταλγία για έναν έρωτα του παρελθόντος είναι έντονη και αυτή την ημέρα ίσως η ευαισθησία σου σε παρασύρει στην εξιδανίκευση μίας κατάστασης ή ενός ανθρώπου!

Παρθένος – Δεν είναι όλα αλήθεια όσα σου τάζουν

Τσαγκαροδευτέρα και με το πλανητικό σκηνικό να σου στήνει παγίδες αυτή την ημέρα φίλε μου Παρθένε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, επομένως η μέρα αυτή φέρνει ψέματα, διχασμούς, συγχύσεις στις σχέσεις. Εσύ χρειάζεται να είσαι πιο επιφυλακτικός και καχύποπτος αυτή την ημέρα, τόσο απέναντι στο σύντροφο, όσο και απέναντι στους συνεργάτες σου! Σου τάζουν πολλά, που δύσκολα μπορούν να γίνουν πράξη, ή προσπαθούν να σε πείσουν για κάτι που δεν είναι απόλυτα αληθινό!

Ζυγός – Μέρα καθυστερήσεων

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να έχεις άρνηση να προχωρήσεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και κατά κάποιο τρόπο θέλεις να λουφάρεις, κυρίως γιατί δεν έχεις την πνευματική διαύγεια και τη διάθεση να ασχοληθείς με την εργασία ή και με τις υποχρεώσεις. Η μέρα σου θα έχει αναβολές στα προγράμματα σου και κάποια πράγματα θα πάνε πίσω, είτε από δική σου λάθος διαχείριση είτε και από αναποδιές που θα προκύψουν από το περιβάλλον σου! Το βράδυ σε προδιαθέτει για ανασυγκρότηση των στόχων σου!

Σκορπιός – Ακατάλληλη μέρα για δεσμεύσεις

Για σήμερα Δευτέρα είναι οξυμένη η φαντασία, η δημιουργικότητά σου ταυτόχρονα όμως και οι ευαισθησίες σου φίλε μου Σκορπιέ! Οι ισορροπίες όμως είναι ευαίσθητες και χρειάζεται αυτή την ημέρα να αποφύγεις την πλάνη, την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση! Η φαντασία μπορεί εντέλει να παρασύρει στα λάθος μονοπάτια! Θα σου πρότεινα αυτή την ημέρα να αποφύγεις αποφάσεις – δεσμεύσεις για ερωτικά και οικονομικά! Σύντομα περνάς σε μία πολύ πιο καλή περίοδο για τις υποθέσεις σου !

Τοξότης – Οι προθέσεις σου δεν είναι ξεκάθαρες

Τα πάνω – κάτω έρχονται αυτή την ημέρα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν σου είναι και τόσο εύκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, ενώ είναι φανερό ότι και οι δικές σου προθέσεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Τοξότη! Γεγονότα του παρελθόντος επαναλαμβάνονται έτσι σου δίνεται το μήνυμα αυτή την ημέρα ότι είχες «κουκουλώσει» πολλές υποθέσεις σου και ότι σιγά – σιγά πρέπει δεις κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά!Σταδιακά μπαίνεις σε μία περίοδο ψυχολογικής – συναισθηματικής κάθαρσης, ενώ και τα οικονομικά θα μπουν σε ένα καλύτερο στάδιο

Αιγόκερως – Παρεξηγήσεις στην εργασία

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι αρκετά κουραστική για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε, νιώθεις εξουθενωμένος από την κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, ενώ υπάρχει και η παγίδα σήμερα να υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις στην εργασία σου! Νιώθεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και ότι θίγονται τα συμφέροντά σου! Προσπάθησε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα να συγκροτηθείς! Στο τέλος της ημέρας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζουν μία πιο βελτιωμένη εποχή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!

Υδροχόος – Μην παρασύρεσαι σε ακατάλληλες αγορές

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς αυτή την ημέρα φίλε μου Υδροχόε. Για σήμερα Δευτέρα το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα απατηλό, έτσι λοιπόν εσύ μπορεί να εκδηλώσεις κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες, είτε βιώνεις μία περίοδο στασιμότητας στα οικονομικά σου, γεγονός που δυσχεραίνει και καθυστερεί την έκβαση κάποιων επιθυμιών σου! Ωστόσο, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για να θαμπωθείς και να πεις το ναι, σε μία αγορά ή οικονομική πρόταση ή επένδυση! Σταδιακά μπαίνεις σε περίοδο που θα δεις βελτίωση στην εργασία σου!

Ιχθύς – Πες ναι στη δημιουργικότητα και όχι στην πλάνη

Μία εξαιρετικά καλλιτεχνική και δημιουργική ημέρα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ιχθύ και αυτή την τάση οφείλεις να την αξιοποιήσεις, προκειμένου να αποφύγεις τις υπόλοιπες αστρολογικές τάσεις της ημέρας, που σε επηρεάζουν άμεσα και μπορούν να φέρουν μία σειρά δυσάρεστων καταστάσεων. Τα τετράγωνα που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, μπορεί να σε αποδιοργανώσουν, να σε παρασύρουν να πιστέψεις σε κάτι που δεν είναι αληθινό, ενώ οι ευαισθησίες σου χτυπούν κόκκινο αυτή την ημέρα και η φαντασία σου παίζει περίεργα παιχνίδια που ρίχνουν την ψυχολογία σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!