ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2024

H συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, μας βοηθά για λίγο να το ρίξουμε σήμερα έξω, να έχουμε τις επικοινωνίες μας, τις επαφές μας, τα προγράμματά μας αλλά και τις εξορμήσεις που θα φέρουν δροσιά στην καθημερινότητά μας.

Κριός – Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά

Η απόλυτα επικοινωνιακή ημέρα ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Κριέ. Σήμερα Παρασκευή η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθά να αξιοποιήσεις κάθε σκέψη, ιδέα και επικοινωνία για να τεθείς άμεσα σε εγρήγορση. Είναι μέρα που θα χαλαρώσεις το πρόγραμμά σου, θα αναβάλεις πολλές δουλειές για την επόμενη εβδομάδα και θα κάνεις τα προγράμματά σου για μετακινήσεις, συναντήσεις βλέποντας το τηλέφωνό σου σήμερα να παίρνει «φωτιά»! Το βραδάκι η Σελήνη περνά το Ζυγό και τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, με ευκαιρίες για καλοπέραση σε σένα που έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο

Ταύρος - Κάνεις τα… «καπρίτσια» σου!

Μία κερδοφόρα Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Ταύρε. Σήμερα καταφέρνεις και κάνεις τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις σου, αξιοποιείς τις ιδέες σου ενώ με τα κατάλληλα επιχειρήματα προσπαθείς να πείσεις και να κερδίσεις αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. Διανύεις μία ημέρα όμως που θα ξοδέψεις και κάποια χρήματα για να περάσεις καλά ή για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου! Έως το απόγευμα έρχονται και κάποιες ρομαντικές στιγμές στα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15-20 Μάη!

Δίδυμοι – Ζεις καλοκαιράκι

Μία ημέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου ξεκινά φίλε μου Δίδυμε. Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζουν σύνοδο, επομένως αυτή την ημέρα είσαι ο πρωταγωνιστής, αξιοποιώντας στο έπακρο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, κατεβάζοντας λαμπρές ιδέες και ξεσηκώνοντας όλους για ξέφρενες καλοκαιρινές στιγμές. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μία κοντινή μετακίνησή ή να πάρεις την πρωτοβουλία για μία σημαντική επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται να συγκρατήσεις είναι την πεποίθησή σου ότι είσαι γνώστης των πάντων… Αυτό μπορεί να είναι η αιτία που θα κριθείς και λίγο «αντιπαθητικός» από κάποιους!

Καρκίνος – Κρατάς μυστικά

Σε μία άκρως επικοινωνιακή ημέρα όπως είναι η σημερινή Παρασκευή, εσύ αγαπητέ μου Καρκίνε έχεις περισσότερο την ανάγκη να μιλήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα και να ακούσεις τα δικά σου εσωτερικά μηνύματα και καλέσματα, προκειμένου να συγκροτηθείς και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου! Λειτουργείς αρκετά εσωτερικά, κρυφά ή και παρασκηνιακά αυτή την ημέρα ενώ κρατάς μυστικά από τους γύρω σου, πολύ πιθανό γιατί δεν θέλεις να τους απογοητεύσεις. Το βράδυ της Παρασκευής ενδείκνυται για ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια!

Λέων – Ανανέωση εδώ και τώρα

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή η μέρα σου είναι γεμάτη επαφές με φιλικά πρόσωπα, χαρές μέσα από την προτίμηση και την αγάπη που θα δεχθείς από το κοινωνικό περιβάλλον, ενώ δεν λείπουν και τα όμορφα σχέδια για το Σαββατοκύριακο που ξεκινά! Με τη σύνοδο Ήλιου/Ερμή, έχεις την ιδέα και την έμπνευση να τολμήσεις σε μία αλλαγή και ανανέωση και σε αυτό ακριβώς θα δώσεις το προβάδισμα αυτή την ημέρα. Κάποιες ανασφάλειες που εκδηλώνονται για συναισθηματικά – οικονομικά αρχίζουν να υποχωρούν καθώς οδεύουμε προς το απόγευμα!

Παρθένος – Συναισθηματικά κενά

Παρασκευούλα με τη Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο έως και το απόγευμα έτσι λοιπόν είσαι ιδιαίτερα ανήσυχος εσωτερικά, αλλά δίνεις και μεγαλύτερη έμφαση στις δικές σου ανάγκες, διακρίνοντας ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκουραστείς, να απολαύσεις στιγμές και να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμά σου! Τα επαγγελματικά εξελίσσονται σε ταχύτατους ρυθμούς και σήμερα αναμένονται σημαντικές συζητήσεις ή και προτάσεις που θα προσφέρουν ικανοποίηση! Στον τομέα που κρίνω ότι παραμένεις ανικανοποίητος ή και μπερδεμένος είναι στα αισθηματικά!

Ζυγός - Μέρα όμορφων εκπλήξεων

Φίλε μου Ζυγέ, Παρασκευή με τον Ήλιο και τον Ερμή από το φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζουν σύνοδο και τη διάθεσή σου να είναι αισιόδοξη, ταξιδιάρικη και επεκτατική! Σήμερα διψάς λίγο παραπάνω για νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες, καταστρώνεις τα σχέδιά σου για το διήμερο που ξεκινά και κάνεις και πλάνα για τις στιγμές του καλοκαιριού που ανοίγονται μπροστά σου! Θα δεχθείς μηνύματα έκπληξη, ενώ θα προχωρήσουν επιτυχώς ζητήματα που αφορούν σπουδές, έγγραφα, συμφωνητικά και πλάνα! Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και σου επιφυλάσσει ένα ιδιαίτερα όμορφο και συναισθηματικά ανάλαφρο Σαββατοκύριακο!

Σκορπιός – Τα θέλεις όλα δικά σου

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, μία Παρασκευή πάθους αλλά και έντασης ξεκινά για το ζώδιο σου! Από το ξεκίνημά της έχεις τις ιδέες εκείνες για να προχωρήσουν σχέδια και επιθυμίες στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου. Λειτουργείς ανυποχώρητα και επιμένεις να περάσει ντε και καλά το δικό σου και… το καταφέρνεις! Η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν οικονομικά συμφωνητικά, για να λάβεις ειδήσεις που αφορούν οφειλόμενα χρήματα, ενώ θα είσαι πανέτοιμος για να προχωρήσεις σε μία απόφαση που αφορά τον οικονομικό σου τομέα. Στον έρωτα διψάς για έντονες στιγμές οι οποίες σου προσφέρονται, ωστόσο η έλλειψη εμπιστοσύνης που σε διακατέχει μπορεί να γίνει ο βραχνάς αυτή την ημέρα, που δεν σε αφήνει να απολαύσεις στο 100% τη στιγμή!

Τοξότης – Επιτέλους ανάσα

Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Τοξότη η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να βαρεθείς. Είναι γεγονός ότι δεν έχεις περάσει μία εύκολη εβδομάδα, όμως η μέρα αυτή προσφέρει όμορφες εκπλήξεις, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, προτάσεις και συναντήσεις που θα κάνουν τη διαφορά και θα σε βοηθήσουν να ξενοιάσεις! Δέχεσαι καλέσματα από το περιβάλλον σου, ενώ δεν λείπουν και οι ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου. Πολύ πιο ευχάριστες γίνονται οι συνθήκες από το απόγευμα και μετά που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού!

Αιγόκερως - Επαγγελματικές συζητήσεις

Νιώθεις αρκετά κουρασμένος αυτή την Παρασκευή φίλε μου Αιγόκερε, όμως ξέρεις ότι δεν μπορείς για την ώρα να χαλαρώσεις τους ρυθμούς, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό κλίμα της ημέρας. Για σήμερα λοιπόν έρχονται ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σου, κάνεις κάποιες συζητήσεις που φέρνουν ένα θετικό αποτέλεσμα ή σου δίνεται μία απάντηση που περίμενες αυτό το διάστημα. Αξιοποίησε τις ιδέες σου και μην διστάσεις να επικοινωνήσεις αυτή την ημέρα αυτά που έχεις στο μυαλό σου για το μέλλον των επαγγελματικών. Ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή, τα αισθηματικά ή ακόμα και την ψυχαγωγία σου δεν τα πολύ-λογαριάζεις σήμερα, με λίγα λόγια παραμελείς τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου!

Υδροχόος – Το απολαμβάνεις…

Επιτέλους χαρούμενα νέα έρχονται σήμερα στις προβλέψεις σου φίλε μου Υδροχόε. Μία ευχάριστη, δημιουργική, ερωτική και… ξεσηκωτική Παρασκευή ανοίγεται μπροστά σου! Η συνάντηση Ήλιου – Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει τις ιδανικές συνθήκες για να διασκεδάσεις, να δικτυωθείς, να φλερτάρεις, να περάσεις χρόνο με το σύντροφο ή και να κάνετε μαζί κάποια μικρή μετακίνηση. Μέχρι το μεσημέρι είσαι με την ανασφάλεια και την αμφιβολία για τα οικονομικά, όμως θα βρεις τις λύσεις και έχεις να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Ιχθύς - Λύση σε οικογενειακά ζητήματα

Υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια και βρισκόσουν σε μία περίοδο διαφωνίας με τους οικείους σου; Σήμερα επιτέλους λαμβάνεις χαρούμενα νέα και επιτέλους ηρεμείς μετά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τις περασμένες ημέρες. Αποκαθίσταται το κλίμα στις προσωπικές σου υποθέσεις, διώχνεις μακριά την πίκρα και νιώθεις πιο δυνατός για να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση! Συνειδητοποιείς ότι έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν και αυτό σου δίνει δύναμη!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!